PERCY og Linx Legacy nåede at spille sammen i knap én måned.

Derfor gik de hver til sit

Rollefordeling og tilbud udefra gjorde, at Linx Legacy valgte at gå hver til sit.

I går kunne Dust2.dk afsøre, at hele Linx Legacy-mandskabet var gået hver til sit, og nu har PERCY kommenteret på, hvorfor holdet har splittet op.

Den 27-årige spiller lægger ikke skjul på, hvorfor han og resten af holdet valgte at søge nye udfordringer. PERCY ønskede at søge væk fra IGL-rollen, mens en af spillerne ligeledes fik tilbud andetsteds.

Vi havde et lille møde her i mandags, hvor vi blev enige om bare at gå hvert til sit, da jeg ikke ønskede at være IGL mere, og vi havde en spiller med et tilbud andetsteds.

Det er blandt andet en stresset hverdag, der har fået PERCY til at søge væk fra IGL-rollen, og da den dårlige fornemmelse poppede op igen, måtte han melde fra med det samme.

Tilbage I AGF stoppede jeg også med at calle, inden jeg blev bænket. Det stressede mig simpelthen for meget i hverdagen, og jeg havde det sådan set rimelig skidt i den periode. Så derfor meldte jeg fra, så snart jeg fik en dårlig fornemmelse om at være kaptajn igen.

Da Dust2.dk spurgte ind til, om holdet ikke havde landet en kontrakt med Lui og Linx Legacy, afslører PERCY, at Linx Legacy havde gjort dem officielle uden spillernes samtykke.

Altså, det starter med, at vi aftaler at mødes den 25. november og diskutere videre, men så vågner vi op til at være gået officielle den 22. uden vores samtykke. Så det har sejlet en del fra start. Vi valgte bare at hjælpe Lui frem for bare at smide ham under bussen.

PERCY er alt i alt selvfølgelig en smule ærgret over, at projektet gik i vasken, men han er ikke et sekund i tvivl om, at han stadig har det, der skal til. Også uden at påtage sig IGL-rollen.

Det jo lidt en kedelig følelse at sidde tilbage med, for det var da sjovt at spille lidt igen, selvom det var hårdt at have en officiel hver dag og samtidig ikke have tid til at pracce. Jeg er sikker på, jeg stadig har det, der skal til for at følge med uden at skulle være IGL. Jeg har altid set mig selv bedst i en lurker-rolle, der kommer med mange inputs til IGL'en.

TIl sidst afslører PERCY desuden over for Dust2.dk, at nogle af dem har overvejet at fortsætte sammen, men det må tiden vise.

Linx Legacy bestod af:

  • Danmark PERCY

  • Danmark Ryxxo

  • Danmark notaN

  • Danmark smF

  • Danmark wAGNR

#1(Med 0 svar)
23. december 2021 kl. 15:16
JERN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det lyder simpelthen for vildt at gå officielle uden accept fra spillerne?! Kunne være fedt at få Lui Børgesen i tale her, for at høre hans perspektiv.
#2(Med 4 svar)
23. december 2021 kl. 15:22
DH_JanLund
Få pensioneret de gamle tosser. Så de nye ikke lærer for meget om holdånd af dem.
#7(Med 3 svar)
23. december 2021 kl. 18:49
AnJ
Nøglespiller
Vundet Dust2 Masters 2 gange
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Gider du lige uddybe den?
#8(Med 0 svar)
23. december 2021 kl. 23:27
Bobbi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
+1
#9(Med 1 svar)
24. december 2021 kl. 06:14
Kristja
Kunne det tænkes at han refererer til, at både smF og Percy har været på et utal af hold sammen som hver for sig, hvor det bare aldrig rigtig er blevet til noget stort, så at de måske snart har fået opbrugt deres kvote.

Intet ond for min side, og er sikker på de begge kan tilbyde en masse endnu, i form af power ligaen med en stabil baggrund. Men det er der vel så mange andre som også kan. Dog tæller deres erfaring stadig godt. IMO burde de spille med nogle Young talents og lærer fra sig som Berry har gjort til sidst :)
#10(Med 0 svar)
24. december 2021 kl. 11:08
AnJ
Nøglespiller
Vundet Dust2 Masters 2 gange
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Det kunne godt tænkes, men det håber jeg ikke :P Hvis ikke han vil uddybe er det også fint, jeg vil ikke lægge ord i munden på ham og fare i skyerne uden grund :D

Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at erfaringen og de ældre spillere er guld værd. Og det er bare forstærket efter at have sat med på TS for Linx holdet i deres tid sammen
#3(Med 0 svar)
23. december 2021 kl. 15:27
ziGa
😂
#4(Med 0 svar)
23. december 2021 kl. 16:06
tobiz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det så dumt ud udefra, men det er vel næppe spillernes skyld at ham Lui bare trykker løs på tweet-knappen.
Fornuftigt og ansvarligt at sige fra når man allerede tidligt kan mærke ens hverdag bliver stresset pga. det som kommer med IGL- og kaptajn rollen. God vind matesss
#5(Med 0 svar)
23. december 2021 kl. 17:41
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Lyder for gakket, at man melder et hold ud, uden spillerne ved det 😁
#6(Med 0 svar)
23. december 2021 kl. 17:52
Hippi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Også et ambitiøst projekt Linx Legacy forsøgte sig i fra start..
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.