nicoodoz og kompagni var snublende tæt på at nå slutspillet til majoren.

Medie: Complexity dropper Flames og kigger andre veje

Den amerikanske organisation skulle især have blikket rettet mod en række nordamerikanske spillere.

Complexity kigger også på andre muligheder end de fem Copenhagen Flames-danskere.

Nærmere bestemt skulle det være Extra Salt-trioen JT, floppy og FaNg samt Grim og junior.

Det skriver HLTV, på baggrund af flere kilder tæt på forhandlingerne.

Extra Salt har overfor HLTV afvist at kommentere rygterne. Det samme har Complexity, men de bekræfter, at de kigger på flere muligheder for et hold i 2022.

Copenhagen Flames-aftale i fare

Copenhagen Flames-startfemmeren har længe været rygtet til Complexity efter et efterår, der har været særdeles succesfuldt for den danske startfemmer.

Foruden en syvendeplads til IEM Fall og efterfølgende deltagelse i majoren, peakede holdet også som nummer ni på verdensranglisten.

Det skulle have fået flere organisationer til at se på muligheden for at hente de fem danskere. Blandt dem var Complexity varmeste bejlere.

Men den handel er nu i fare. Dexerto kunne tidligere på ugen fortælle, at Complexity i stedet kiggede på muligheden for et nordamerikansk lineup. Dermed var aftalen mellem Complexity og Copenhagen Flames i fare.

Flames-direktør bekræfter dialog

Dust2.dk har været i kontakt med Vorborg, sportsdirektør i Copenhagen Flames, og han vil ikke kommentere på de specifikke rygter med Complexity.

Han vil dog gerne bekræfte, at holdet på nuværende tidspunkt ikke er solgt, og at de er i forhandlinger med flere parter. Han regner med, at de har en afklaring før nytår.

Copenhagen Flames består for nu af følgende fem spillere:

  • Danmark roeJ

  • Danmark Zyphon

  • Danmark nicoodoz

  • Danmark HooXi

  • Danmark jabbi

#1(Med 2 svar)
22. december 2021 kl. 12:15
DH_JanLund
Det gik "desværre" ikke hurtigt nok. Complexityv ønsker vel også et hold i top 10/20 stykker. Der er udvist bare en smule stabilitet. Men nu for Flames måske mulighed for at finde den rytme de havde til majoren. Men jeg tror nu desværre at det var en engangsforestilling.
#3(Med 1 svar)
22. december 2021 kl. 12:52
Hunt
Så skal de da slet ikke hente Estra salt + junior/grim...

Flames er en del bedre end det hold..
#4(Med 0 svar)
22. december 2021 kl. 13:35
Equip
Ja, men så kan Complexity også gå til rødderne og få et NA hold - som nok giver bedre mening ift. sponsore, lokation osv..
#2(Med 0 svar)
22. december 2021 kl. 12:26
granzales
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Svært at sige, hvem der har været hurtigt og hvem, der har været langsom. Thomsen og Vorborg har helt sikkert været realistiske og vidst, at man skulle smede mens jernet var varmt. Tænker dog, der er mange parter, der skal være enige, hvorfor det jo kan trække ud. Agenter, Flames, Complexity, 5 spillere og en coach. Er sikker på, Vorborg og Thomsen har gjort hvad de kunne. De har jo stået i en transfer før. Surt...
#5(Med 1 svar)
22. december 2021 kl. 13:39
Wasin
Det har nok heller ikke fremskyndet sagen at flames mildest talt har underpræsteret på den store klinge siden majoren/rygterne startede.

Såfremt det selvfølgelig er complexity der har droppet aftalen af sportslige årsager og ikke pga uenigheder eller kontraktretlige årsager.
#6(Med 0 svar)
22. december 2021 kl. 16:12
Hunt
Ifølge roej på bootcamp podcasten er det fordi der skal fohandles kontrakter hver for sig, så det tager lidt tid.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.