Ifølge mediet skal XTQZZZ i fremtiden trække i G2-trøjen.

Medie: Vitality-coach på blokken i G2

XTQZZZ er angiveligt havnet i G2's kikkert.

Det bliver ikke længe, XTQZZZ kommer til at gå uden kontrakt, efter han med al sandsynlighed er færdig i Vitality efter nytår.

Det skriver det franske medie 1pv.fr, der mener at vide, at den 32-årige franske coach er et af de varmeste navne til at udfylde trænersædet hos G2, der i november brød med maLeK og siden har været uden coach.

Både G2 og Vitality står overfor store udskiftninger. For Vitalitys vedkommende meldes Kyojin, shox og XTQZZZ ude til fordel for Magisk, dupreeh og zonic.

For G2 er især m0NESY sat i forbindelse med et skifte til det europæiske mandskab, mens også Aleksib ifølge mediet skulle være på vej som erstatning for nexa, der lige nu er IGL.

Og efter maLeKs afsked i november er trænersædet nu også ledigt, og det skal XTQZZZ indtage.

Hvis alle rygterne er sande, kunne G2 meget vel stille med følgende i 2022:

  • NiKo

  • huNter-

  • JaCkz

  • m0NESY

  • Aleksib

  • XTQZZZ (coach)

#1(Med 1 svar)
20. december 2021 kl. 13:01
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Det er altså noget af et mix, hvis det ender sådan.

Har de overhovedet en tilgang til spillet, der kan fungere sammen Niko/Hunter - AleksiB - XTQZZZ.

Samtidig med det, så skal de sørge for at en 16-årig russer har de bedste forhold både på og udenfor serveren, så han kan udleve sit potentiale.

Selvom jeg ikke altid er fan af Jackz på serveren, så kan det være han bliver mega vigtig socialt for holdet, who knows.
#2(Med 0 svar)
20. december 2021 kl. 14:34
JakobHelms
Jeg har i hvert fald været imponeret over XTQZZZ som coach, men nej, jeg tror ikke at Niko og AleksiB er en synderligt god kombination. AleksiB er i den grad en snakker, og god til at micro-manage sine spillere - hvilket ikke er dårligt, men jeg tror ikke det passer til Nikos spillestil. Til gengæld virker han også til at have nogle rigtig fornuftige og gode lederkvaliteter, hvilket holdet kan have brug for, men måske er det netop den slags ting, der tidligere har skabt splid mellem Niko og andre leder med store personligheder. Det føles som et gamble, men fedt, hvis det virker.

JackZ handler vel også mere om, at der ikke er bedre tilgængeligt pt. Rygtebørsen siger jo at G2 gerne havde erstattet ham med Ropz, men at Ropz i stedet sigter efter at spille under Karrigan igen hos FaZe.
#3(Med 0 svar)
21. december 2021 kl. 04:04
Kugle
Hna er som alle de andre cheatere noget der burde udelukkes for altid. Men hva, de såkaldte pro kan tillade sig hvad som helst åbenbart
#4(Med 0 svar)
26. december 2021 kl. 12:31
Kugle
Han skulle som alle de andre ikke have haft lov til at på scenen længere efter hans og desværre for mange andres cheat. "pro" scenen er en joke a rang.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.