OPAA vandt årets sidste udgave af POWER Ligaen.

BERRY om OPAA-talenter: "Det er bare et spørgsmål om tid"

OPAA vandt POWER Ligaen sæson 18.

OPAA vandt POWER Ligaen sæson 18 efter en komfortabel 2-0-sejr over AaB.

Dust2.dk har derfor fanget holdets IGL og nuværende coach hos Sprout, BERRY, for at høre lidt nærmere om oplevelsen, og hvordan det er at slutte sin spillerkarriere på denne måde.

Det kan jo ikke blive bedre. At slutte på toppen er jo det bedste man kan, så der er egentligt ikke så meget at sige til det, fortæller BERRY blandt andet.

Store talenter i OPAA-lejren

BERRY har førhen spillet med en lang række spillere, som senere i karrieren er blevet verdensstjerner.

Heriblandt er blandt andre Kjaerbye og cadiaN, og derfor kunne man måske godt tænke, at de nuværende OPAA-talenter også kan få store karriere i fremtiden, og BERRY kan da også godt se ligheder mellem tidligere holdkammerater og de unge OPAA-spillere.

Det er dog ikke blot én spiller, som minder meget om BERRYs tidligere holdkammerater, som er gået hele vejen.

Det er lidt svært at sige en specifik spiller. Staehr har lidt af det hele, hvor Tauson mere er rigtig aim-stærk, mens han mangler lidt andre ting. Han er dog godt på vej, fordi han altid lærer af sine fejl og er rigtig glad for at tage mod kritik.

Jeg vil sige, at de begge har det, der skal til, og at det bare er et spørgsmål om tid. De andre hold burde vågne lidt op og give dem nogle tilbud, lyder det fra Sprout-coachen.

Om nogen af de store OPAA-talenter ender med at gå hele vejen og spille på den helt store scene, kan vi endnu kun gisne om, men det bliver spændende at følge de unge talenter i den kommende tid.

#1(Med 0 svar)
6. december 2021 kl. 07:16
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Kan vi ikke få dem i astralis talent til udvikling.

Stor ros til bry går ud med sådan nogle fine ord. Et skulderklap fra ham må om nogen betyde noget for den individuelle spiller 💪
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.