Tekzinz er ny spiller hos Sera Evolution.

Præsenterer nye spillere

Sera Evolution er klar med de to sidste spillere.

Puslespillet er fuldendt i Sera-lejren, da Mahhe og Tekzinz er blevet hentet ind fra Madsport Esports, mens cube er hentet ind som coach.

Det afslører organisationen selv på Twitter

De to nye spillere og den nye coach bringer alle erfaringer med sig fra sidste sæson af POWER Ligaen, og denne er vigtig for mandskabet, lyder det fra den nye coach.

Det betyder rigtigt meget - især når vi spiller kampe, hvor det bliver tæt, og nerverne kan spille lidt ind. Jeg forventer selv at spille en stor rolle, når det kommer til at skabe et miljø med det rigtige mindset, både hvad angår ro og den rigtige tænding inden og under kampe, og det samme forventer jeg af de mere erfarne spillere på holdet, fortæller holdets coach, cube.

Erfaring og individuelt niveau

I den forgangne sæson var Mahhe da også den bedste spiller hos Madsport Esports, og det er altså lignende niveau, han skal levere, hvis Sera Evolution gør sig forhåbninger om at blive i POWER Ligaen.

Her var det da også et højt individuelt niveau, som gjorde, at han blev valgt til holdet, mens det var noget andet, som fik Tekzinz udpeget som den rette.

Vi stod i en situation, hvor Marcel og dinesen valgte at holde pause med CS, hvorfor der var to pladser åbne. Her er valget faldet på Tekzinz og Mahhe, da jeg tidligere har spillet med begge, og jeg ved, at de bringer enorme kvaliteteter med sig.

Tekzinz kommer ind med en enorm erfaring som IGL, men vigtigst af alt, så kommer der en leder ind, som kan skabe struktur og orden udenfor serveren, hvilket var noget, vi manglede. Mahhe tager vi ind på grund af et helt sindssygt individuelt niveau, og så har han også bare en dejlig personlighed og masser af humor, fortæller PihLziNh0 til Dust2.dk

Målene er da også sat højt i Sera-lejren, som tidligere fredag kunne fortælle til Dust2.dk, at en top-6-placering ikke er urealistisk.

I den nye sæson af POWER Ligaen stiller Sera Evolution med:

  • Danmark hezy

  • Danmark PihLziNh0

  • Danmark GiZM0

  • Danmark Mahhe

  • Danmark Tekzinz

  • Danmark cube (coach)

#1(Med 7 svar)
3. december 2021 kl. 23:10
zEden
Lyder fedt! Men Skal det altid være de samme 3-5 der får chancen for at spille i ligaen?
Det altid Tekzniz og mahhe (intet imod dem de virkelige dygtige) Men hvad gør at orgsne ikke går ud og henter nogle lidt mere "nye" spillere på scenen som fx. Hartvig n1xen eller fx Kev som alle klarede det formidabelt i 1 div sidste sæson?
#2(Med 4 svar)
4. december 2021 kl. 00:17
Ahmed
Fordi at play-off er på LAN uheldigvis for to af de nævnte.
#3(Med 3 svar)
4. december 2021 kl. 01:07
zEden
For det første så tror jeg ikke de cheater! men hvis vi kan gøre dig mere glad så kan vi tage fx. M1ngo og Lund fra sørby de har også puttet en god præstation op de sidste sæsoner i 1div. Hvorfor ikke tage chancen med dem istedet for de samme der rykker ned hver sæson og alligevel får i billet op i ligaen igen grundet deres navn? Synes det ærgerligt og forsinker mange talenter i danmark som jeg personligt kan nå langt indenfor dansk cs
#4(Med 0 svar)
4. december 2021 kl. 02:09
Dokuist
godt udråb zEden. Vi skal satme støtte der vi kan
#5(Med 1 svar)
4. december 2021 kl. 02:59
Marcel-L
Rolig basse, mig og dine er gået på pension så der bliver plads til talenterne, bare ikke i sera lige nu. deres tid kommer :)))
#7(Med 0 svar)
4. december 2021 kl. 11:58
zEden
er jeg også 100p klar over men kan du forklare hvorfor en spiller som tekz får chancen gang på gang når han er rykket ned 3 sæsoner i træk? ved self ikke hvad han bringer bag facaden men kan ikke se de hiver endnu en caller ind når de allerede har pihl som er røv dygtig
#6(Med 1 svar)
4. december 2021 kl. 11:55
noche
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Der er da mange unge nye spillere at finde i POWER Ligaen næsten hver sæson. Der vil være nogle som ikke får chancen pga personligheder eller vægtet, hvor klar de er til det næste skridt, dertil handler det også at rollerne skal passe, hvilket ligner tilfældet her. Jeg husker ikke at det har set bedre ud for udskiftninger til yngre spillere nogensinde før.
#8(Med 0 svar)
4. december 2021 kl. 11:59
zEden
Ved ikke helt de hiver tekz ind som caller men hvad jeg ved så caller pihl allerede i forvejen og synes han er røv dygtig til det så kan ikke se hvorfor de needer endnu en caller! men ved self ikke hvad der sker bag facaden
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.