Sera Evolution vandt 1. division sæson 18 og rykkede direkte op i POWER Ligaen.

Sera rammer POWER Ligaen

Sera Evolution rykkede direkte op i POWER Ligaen, da de løb med sejren i 1. division.

Når næste sæson af POWER Ligaen skydes i gang, bliver det med Sera Evolution i den øverste række, da mandskabet i den forgangne sæson sikrede direkte oprykning fra 1. division.

Direkte oprykning var faktisk allerede i hus i start-november, hvor hezys tropper havde lagt betydelig afstand til resten af feltet.

Sera-mandskabet vandt 18 ud af deres 22 kampe i 1. division, hvorfor de altså endte på en klar førsteplads, hvilket hezy bestemt er tilfreds med, da dette også var målet.

Jeg tror bare, vi var bedre end resten af feltet. Det var målet fra start at vinde divisionen, og det formår vi. Så overall en god præstation fra holdet, fortæller hezy til Dust2.dk.

Skifter tre

Holdet så dog helt anderledes ud ved sæsonstart, for godt to uger inde i sæsonen og blot fire dage efter deres første kamp i 1. division kom der udskiftninger på plakaten.

Sera Evolution takkede af med intet mindre end tre spillere i form af sNEAKY, AnkjaerL og L1ndtoft, der altså hurtigt blev fortid på holdet.

De fik i stedet dinesen, GiZM0 og Marcel ombord, med hvem de altså vandt POWER Ligaens 1. division.

Vi får tre spillere ind med en masse firepower, hvilket var, hvad vi gik efter. Meningen var bare, at vi skulle bøffe resten af divisionen, og vi havde ikke nok tid til at bygge det taktiske aspekt op, så det blev lidt løst Counter-Strike, vi spillede, forklarer hezy.

1. divisionens stærkeste AWP-spiller

Da Sera Evolution endte på en førsteplads, undgik de samtidig oprykningsspillet og kunne læne sig tilbage, mens divisionens øvrige tophold dystede om de resterende pladser i POWER Ligaen.

hezy fik derfor 22 kampe i 1. division i den 18. sæson af Dust2.dks POWER Ligaen, hvor han skiller sig ud som en af sæsonens bedste individuelle spillere.

Sera Evolution-AWP’eren ender med den bedste AWP-kills per runde statistik i divisionens grundspil, og er også helt i top når det gælder både K/D, Rating og first kills.

hezy statistikker fra 1. division grundspillet

  • #1 AWP/R: 0.44

  • #2: First kills: 66%

Via Ligaens Performance Center

  • #3 K/D: 1.36

  • #3: Rating: 1.23

AWP’eren spillede en stor rolle i holdet succes, og spørger man manden selv, handler det om andet end motorisk snilde og godt aim.

Jeg kender en gammel grå mand, der altid siger demoer og DM. Men jeg tror, at det vigtigste som AWP’er i sidste ende bare er selvtillid.

POWER Ligaen venter

Til januar gælder det POWER Ligaens øverste division, men trods succesen i den netop overståede sæson bliver med et lidt andet holdkort.

dinesen og Marcel har nemlig begge meldt ud, at de lægger musen på hylden og trækker sig tilbage i hvert fald for nu.

Selvom Sera må tage afsked med to mand, har hezy dog stadig store forhåbninger om den kommende sæson, hvor han regner med at ende udenfor farezonen og blive fast inventar i den øverste liga.

Jeg sætter stor lid til det setup, vi får i den kommende sæson, så jeg glæder mig egentlig bare til at komme i gang med at spille nogle ligakampe igen. Vi er allerede i gang med forberedelserne til næste sæson, fortæller hezy, der også knytter et par ord til feltet i POWER Ligaen:

Jeg synes, at holdene ser stærke ud, men med det rette fokus og god pracc, føler jeg godt, vi kan slå den nedre halvdel, lave nogle upsets og få en god placering omkring top 6.

Sera har endnu ikke præsenteret de to spillere, der skal fylde tomrummet fra dinesen og Marcel i næste sæson, og det ønsker hezy heller ikke at løfte sløret for.

I den forgangne sæson stillede Sera Evolution med følgende spillere:

  • Danmark hezy

  • Danmark PihLziNh0

  • Danmark GiZM0

  • Danmark Marcel

  • Danmark dinesen

#1(Med 0 svar)
3. december 2021 kl. 15:40
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Synd at de 3 minutter efter nyheden kommer ud, offentliggøre hvordan lineuppet kommer til at se ud næste sæson. twitter.com/SERA_ESPORT/status/1466732208266391555..
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.