oSee har været en del af Extra Salt-kernen i mere end to år.

Medie: Liquid henter amerikansk AWP-spiller

Liquid har eftersigende udset sig Extra Salt AWP'eren oSee.

Der sker store ting i Liquid-lejren, hvor det foreløbigt blot er EliGE og NAF, der er sikret en plads på holdet, efter sidstnævnte i sidste måned fik forlænget sin kontrakt.

Liquid har nu også udset sig en ny AWP'er, da organisationen nærmer sig en aftale om et skifte med Extra Salt-spilleren oSee. Det skriver mediet 1pv.fr.

Den 22-årige amerikaner har præsteret en 1.30 rating over det seneste år sammen med Extra Salt. Han har sammen med Extra Salt desuden vundet to DreamHack Opens i Nordamerika og var den bedst ratede spiller i ESL Conference, hvor holdet kvalificerede sig til ESL Pro League sæson 15.

FalleN, Stewie2K og Grim forventes alle at blive fortid på Liquid inden for den nærmeste fremtid, mens oSee skal træde ind på holdet til 2022.

Tidligere rapporter har nævnt Vitalitys shox som en mulig tilføjelse til holdet, samt den tidligere Liquid ingame leader nitr0, der i så fald ville vende tilbage til Counter-Strike efter han sidste år skiftede til VALORANT.

Hvis alle de rygtede skift går igennem, vil Liquids holdkort komme til at se ud således til 2022:

  • Canada NAF

  • USA EliGE

  • USA oSee

  • USA nitr0

  • shox

  • USA adreN (coach)

#1(Med 0 svar)
2. december 2021 kl. 19:56
Wasin
Liquid burde skrotte FalleN+Grim og så hente oSee og nitr0. Så kan du lade nitr0 calle og være 2nd awp på CT siderne, mens du har Stewie som kan hjælpe med at call midround med hans aggressive spillestil.

oSee er en vanvittig awp spiller - på det rigtige hold tror jeg nemt han kan spille med mod tier1. NAF og ELiGE taler for sig selv, Stewie2k er svingende, men hans spillestil er også meget timing baseret og vil som udgangspunkt ofte give udsving. Kan han skrue bare 10% ned for det og blive mere stabil så tror jeg det kunne være et fremragende hold!
#2(Med 0 svar)
2. december 2021 kl. 20:57
DOMINA7HOR
Stærk signing. Det begynder at ligne noget. Eneste anke er stadig, at de både shox og NAF der begge som udgangspunkt spiller lurker. Og ingen af dem kan (eller ønsker) rigtig at spille entry. Tænker umiddelbart at shox omskoles til support, mens NAF forbliver lurk. Og så går nitr0 fra at spille support til entry. Formentlig lidt skiftevis med EliGe.
nitr0 (IGL/entry), oSee (AWPer), EliGe (rifler), shox (support), NAF (lurker). Synes egentlig det er stærkt hold, bygget op omkring EliGe, og en super signing af oSee.

1pv melder i øvrigt, at de angiveligt har droppet interessen i VINI, hvilket jeg så ikke helt kan forstå. Troede egentlig de måske havde droppet shox efter de forlængede med NAF, for så at hente VINI og lade ham spille support, men det er altså ikke tilfældet.

Til sidst ærgrer dig mig lidt Extra Salts vegne. Synes det var begyndt at se rigtig lovende ud for dem. Og jeg tror de kunne lave nogle store resultater i 2022. Så det er lidt et slag for dem at miste oSee. Nu går de forhåbentlig efter junior som oSees erstatning.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.