FalleN forventer, at der sker noget med Vitalitys holdkort i den nære fremtid.

"Begge hold skifter højst sandsynligt ud"

Det var en speciel kamp mellem Vitality og Liquid, da begge hold forventes at skifte ud meget snart.

Liquid blev kørt over i første kamp til BLAST Premier Fall Final, da de mødte Vitality, men det kunne ikke få Liquid-spillerne til at hænge med hovedet lige efter kampen.

Det var da også en speciel kamp for begge hold.

Liquid har allerede afsløret, at de kommer til at skifte ud, og det samme forventer de, at Vitality snart gør. Det er derfor heller ikke uden grund, at netop det opgør blev udråbt som kampen mellem to døde lineups.

Esportal

Det føltes ret sjovt at spille kampen. Det var tæt på første map, og vi havde nogle gode chancer for at vinde det, men på andet map var vi helt off. Situationen på begge hold er ret klar lige nu, da begge hold højst sandsynligt skifter ud i den nære fremtid, fortæller FalleN til Dust2.dk.

Liquid har slet ikke trænet op til turneringen, og selvom Stewie2K godt kan se, at det er ærgerligt for holdets fans, så er det bare sådan, virkeligheden forholder sig for Liquid lige nu.

Helt ærligt, så er det jo bare virkeligheden. Vi gør det, der er bedst for os selv, og så prøver vi at planlægge fremtiden efter det, så det er selvfølgelig lidt ærgerligt for vores fans, siger Stewie2K og afslutter:

Vi ved, at vi er lidt begrænset af situationen, men vi prøver bare at få det bedste ud af det.

Både FalleN og Stewie2k skulle angiveligt være på vej væk fra Liquid, mens det hos Vitality er shox, Kyojin og XTQZZZ, der rygtes på vej væk til fordel for dupreeh, Magisk og zonic.

Esportal
#1(Med 1 svar)
24. november 2021 kl. 15:13
DOMINA7HOR
Ind med "transfervinduer" i pauserne i januar og sommeren. Det andet her er simpelthen for amatøragtigt. Og så må spillerne simpelthen fixe deres mentalitet. Det er jo ikke ligefrem fordi disse spillere, som er på vej væk, står foran kontraktudløb, så vidt jeg ved. Hvis de havde kontraktudløb og frit kunne forhandle med andre hold, så var det en lidt anden sag, om end det stadig ikke undskylder at de ikke forbereder sig. Det er pisse latterligt og en joke - og de pisser både på fans, arrangører, organisationen og Gud og hver mand.

En fodboldspiller stopper jo heller ikke med at spille for sit hold, selvom han er på vej væk. Han eller hun stopper jo heller ikke med at tage del af træningen. Kom nu ind i kampen altså.

Eks. Alaba havde kontraktudløb med Bayern denne sommer og kunne frit forhandle med Real Madrid i januar inden skiftet kig igennem denne sommer. Fordi han havde sin fremtid på plads i januar, så stoppede han ikke med at agere professionelt i sine seks måneder i Bayern.
Andet eks. er Mbappe som gjorde det klart for PSG, at han ville skifte i sommers. Han ville væk. PSG ville ikke slippe ham. Selvom han ønskede skifte ikke blev til noget, så har han stadig ageret professionelt efterfølgende.
#2(Med 0 svar)
24. november 2021 kl. 15:18
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg tror altså det der kun er en regel i fodbold, som enten UEFA eller FIFA bare har lavet. Jeg tvivler på, at Xyp9x ikke allerede nu må skrive under på en kontrakt med Heroic, der først træder i kraft om 4 år, når hans kontrakt med Astralis udløber.

Alle er vel bare enige i, at det her hold ikke fortsætter sammen, og den beslutning er truffet. Men køb og salg sker nok ikke bare fra dag til dag.

At det så er hamrende uprofessionelt at stoppe med at træne, fordi der venter udskiftninger forude, det er jeg helt enig i. Det er sgu en hån mod alle.
#3(Med 0 svar)
24. november 2021 kl. 15:45
Frankyou
Det virker så hamrende amatøragtigt, at man kan møde op som et pro. hold uden at træne eller være committed. Det er så klamt. Der ville være masser andre hold, som ville bløde for en plads i Arenaen og de her amatørhold pisser på det hele.
#4(Med 0 svar)
24. november 2021 kl. 20:44
RAF
Hvis ledelsen bakker op om den kurs kan liquid godt smutte til Valorant for min skyld. Og mon dog de havde lavet samme udmelding i et NA event.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.