sNEAKY nåede kun at være en del af Sera Evolution i en lille måned.

1. Divisionshold bænker tre spillere

Sera Evolution, der i skrivende stund indtager en 4. plads i POWER Ligaen 1. division, har valgt at bænke tre af deres spillere.

Sera Evolution bænker tre spillere. Det skriver organisationen på Twitter fredag aften. SERA Esport begrunder ikke beslutningen yderligere i deres tweet. Ejeren af SERA Esport, Jimmy Thorbek Sørensen, har dog uddybet beslutningen overfor Dust2.dk:

Det fungerede ikke helt på holdet, og eftersom vi har fået en ny, stor sponsor, der kræver, at vi optimerer og fremviser dem og SERA på bedste vis, måtte vi handle. Erstatningerne er også allerede mere eller mindre på plads.

Ifølge ejeren er andre hold i organisationen heller ikke fredet som det ser ud nu:

Flere udskiftninger kan komme på tale på andre hold også. Dette er dog ikke fastlagt endnu. Konkurrencen er benhård mellem de to hold vi har i 1. Division, så derfor skal vi hele tiden være på jagt efter de bedste spillere og kombinationer.

Det er ikke mere end en måned siden, at holdet senest foretog ændringer i lineuppet, men i dag har de altså bænket både sNEAKY, L1ndtoft og AnkjaerL. Holdet indtager i skrivende stund en 4. plads i POWER 1. Division.

sNEAKY har fredag aften reageret på situationen på Twitter. 

Dust2.dk har fået en uddybende reaktion fra sNEAKY, der kommenterer situationen således:

Vi startede egentlig ud med at vise en masse gode takter, og vi var samtidig på en opadgående kurve, hvad angår udviklingen. Desværre byttede vi også rigtig meget rundt på positionerne og IGL-rollen, hvilket var sindssygt ærgerligt. Jeg ser det ikke som den rigtige måde at forbedre tingene på. Det betød så, at vi tabte nogle uheldige kampe blandt andet i ESEA Main, men også til ESIMED, hvilket gjorde rigtig ondt.

sNEAKY tilføjer følgende i forhold til sammensætningen af holdkortet:

Når jeg kigger tilbage, tror jeg bare heller ikke, at holdets sammensætning var helt gennemtænkt. Vi havde mange spillere, der spillede på samme måde, så det betød, at vi manglede nogle forskellige kompetencer.

Ændringen på holdkortet betyder, at Sera Evolution nu kun står tilbage med to spillere. De skal altså ud og finde tre spillere. Holdet mandag møder IGNITE i POWER 1. Division.

Holdets lineup ser nu således ud:

  • Danmark hezy
  • Danmark PihLziNh0
#1(Med 2 svar)
17. september 2021 kl. 21:43
BehinD
De kan vel kun tilføje 2 spillere inden transfervinduet
#2(Med 0 svar)
17. september 2021 kl. 21:56
Mads
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
uha
#3(Med 0 svar)
18. september 2021 kl. 15:27
Frix-
Sølv Sæsonkort Sæson 15
tænker det samme?
#4(Med 0 svar)
18. september 2021 kl. 16:00
revilioN
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
sejlefrans af et hold, man har sgu ondt af sneaky den elskede fyr.
#5(Med 0 svar)
18. september 2021 kl. 18:44
Thorbek
Det kunne tænkes der kom en standin også :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.