Ifølge TeSeS handler det om at tage ved lære af turneringen og se frem mod næste arena-turnering.

TeSeS: "De har håneretten nu"

Efter Heroics nederlag til Astralis fik Dust2.dk en kommentar fra TeSeS.

Heroic blev lørdag aften sendt ud af BLAST Premier Fall Final, da Astralis besejrede dem 2-0 foran et fyldt Royal Arena.

Det ærgrer naturligt nok TeSeS, som Dust2.dk fangede efter kampen.

Jeg er super træt og lidt ked af, vi ikke gjorde det bedre på andet map, men de var bedre i dag, desværre, siger TeSeS og tilføjer, at der trods alt også er grund til at være stolte:

Det er super, super træls. Vi kan være stolte af, hvad vi har fået af erfaring her. Vi skal hjem og kigge på, hvad vi kan gøre bedre og reflektere over, hvilke følelser vi havde, da vi sad inde på scenen, og hvordan vi kan få bedre fokus osv., når vi skal i de store arenaer igen, som nok først bliver efter jul, siger TeSeS.

Selvom publikum i lørdagens tidlige kamp mellem Heroic og Liquid var på Heroic-siden, så var der ingen tvivl i lørdag aftens danskerderby.

Du gættede inden kampen på en fordeling på 60-40 i Astralis-favør eller 50-50 i forhold til publikum. Hvordan var det derinde i dag?

Der tog jeg vidst grueligt fejl. Jeg tror mere, det var 80-20 eller måske 90-10. Men jeg føler stadig, vi har mange Heroic-fans. Der er så bare lige det flere Astralis-fans.

Men jeg er super glad for alle, der støtter os, og det her er en mega fed oplevelse og et minde, jeg tager med for evigt. Jeg er super glad for det, jeg har oplevet her, siger TeSeS og tilføjer, at håneretten for nu tilhører Astralis:

De har håneretten nu, og det skal de også have lov til at have. De var bedre i dag, så tillykke til dem, slutter danskeren.

Astralis møder søndag eftermiddag Vitality i consolidation-finalen i BLAST Premier Fall Final. Vinderen af den kamp møder NaVi i finalen søndag aften.

#1(Med 1 svar)
28. november 2021 kl. 09:53
arseface
Det var vel nærmere 99-1 i fansfordeling eller hvordan oplevede I der var derinde det?
#3(Med 0 svar)
28. november 2021 kl. 11:56
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Synes ikke det var helt så slemt. Men jo, sådan 85-15 er nok rigtig nok. De blev nok også bare lidt stille fra anden halvleg af mirage og fremefter.
#2(Med 3 svar)
28. november 2021 kl. 11:19
DH_JanLund
Man kunne nærmest ikke kalde det en opdeling. Men er pjattet med folk faktisk holder med Astralis, og de ikke holder med magisk, duppe mm.

Er det fordi Heroic er Norsk, eller deres brug af snyd der gør denne kæmpe forskel i opbakningen? Eller er det hele bare på grund af Astralis var de første.
#5(Med 0 svar)
28. november 2021 kl. 12:14
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Gætter på det er fordi Astralis var først 9g super hurtige til at brande sig som Danmarks hold og var meget i medierne.
#7(Med 1 svar)
28. november 2021 kl. 19:04
uedzorn
Det burde ikke have noget med snyd at gøre. Heroic spillerne har ingen domme på attesten hvorimod Astralis træner, ave har haft 6 mdr ban pga. coachbug. For at være helt ærlig så tror jeg folk har set sig sure på heroic (omend dobbeltmoralsk og ironisk), og så doubler de ned på det. At folk direkte skal sidde og bue af Heroic siger noget om folks karakter, men omvendt ved man også at hvordan hooliganisme fungerer: der er ikke altid logik indblandet! :)
#8(Med 0 svar)
28. november 2021 kl. 19:20
DH_JanLund
Folkedomstolen har dømt. Jeg synes bare det er fedt og skaber mere intensitet at folk vælger side og buer af hinanden.
#4(Med 0 svar)
28. november 2021 kl. 11:58
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Synes teses får sagt de rigtige ting, hvilket ikke er en selvfølge umiddelbart efter sådan en kamp
#6(Med 0 svar)
28. november 2021 kl. 14:55
Madsen
Så blev Heroic sat på plads
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.