TeSeS følte sig ikke tilpas på første map mod Liquid.

"Det var sindssygt"

Dust2.dk fangede efter Heroics kamp TeSeS, der satte et par ord på kampen.

Heroic er videre i BLAST Premier Fall Final, efter de netop har slået Liquid i en hæsblæsende kamp, der endte 2-1 til danskerne.

Efter kampen fik Dust2.dk en kommentar fra Heroics TeSeS, der ser frem til dagens sene opgør mod Astralis.

Det var sindssygt. Jeg skal være ærlig at sige, at i første map var jeg lidt nervøs og følte mig ikke helt tilpas oppe på scenen. Men i andet map får jeg resettet og kommer tilbage i stor stil, og jeg er super glad for, at det ender med en god oplevelse, siger han og tilføjer:

Det er super vigtigt, nu når vi skal ind mod Astralis senere, hvor arenaen kommer til at stikke fuldstændig af.

Der gik et brøl gennem publikum, da Heroic-mandskabet gjorde deres entré på scenen i Royal Arena. Og gennem hele kampen blev der skreget på alle fem mand. Og opbakningen

Det var det fedeste, jeg kunne drømme om, og alle mine venner og familie er nede foran. Det var det fedeste. Kæmpe oplevelse.

Tæt kamp

Før kampen var Heroic storfavoritter, og flere havde nok spået en 2-0-sejr. Men det skulle vise sig at blive en tæt affære, hvor Liquid flere gange drev gæk med Heroic.

Og at det blev så tæt, kom TeSeS også ind på.

De er sindssygt gode individuelt, og de laver nogle gange noget mega uortodokst, og andre gange spiller de traditionel CS, så de mikser det meget godt op, hvad de laver. De er svære at spille imod, og det er også derfor, det bliver så tæt en kamp. Men vi holder heldigvis hovedet koldt og kører den hjem, siger danskeren.

Astralis og Heroic mødes i dagens sene kamp om en plads i Consolidation-finalen, hvor de møder taberen af kampen mellem NaVi og Vitality.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.