Grim gik ind til kampen

Grim efter overraskelsen: "Vi kan slå alle på dagen"

Ifølge amerikaneren spiller holdet med så meget selvtillid, at de kan slå alle på dagen.

Liquid sendte fredag aften NIP ud af BLAST Premier Fall Final i en kamp, som NIP på papiret var favoritter i. Det vidste de også godt i Liquid-lejren, men Grim havde alligevel en forklaring på sejren, da Dust2.dk fangede ham efter kampen.

Jeg ved, at mange ikke havde regnet med, at vi vandt, men vores hold er fuld af sindssygt erfarne veteraner, og vi kan vinde kampene på enhver given dag. Også selvom det ikke er ideelle omstændigheder lige nu, siger han med reference til de udskiftninger, der er på vej hos amerikanerne.

Den 21-årige amerikaner kom i august sidste år ind på Liquid-holdet efter at have imponeret for Triumph. Og selvom han er holdets yngste mand, så har han set frem til netop denne turnering.

Personligt kom jeg ind med 120 procent selvtillid. Jeg vil virkelig gerne vinde, for det er mit første store LAN-event nogensinde. Så jeg har lagt en masse arbejde i det og fik det til at ske, siger han med hentydning til avancementet i turneringen.

Selvom holdet er mere eller mindre dødt, så var kommunikationen god i dagens kamp, lyder det fra Grim. Og det var nøglen til at tage sejren, mener han.

Vi spillede bare rigtig godt som et hold. I clutches kommunikerede vi godt og sørgede for at give hinanden en masse info, så alle vidste, hvad der skete. Jeg synes, vores kommunikation i dag var rigtig god, og det hjalp os et godt stykke ad vejen, siger Grim.

Amerikaneren satte også ord på den megen uro, der har været omkring holdet, og ifølge ham har situationen faktisk bare givet holdet en masse selvtillid, som kan give dem en fordel i turneringen.

Vi spiller allesammen, jeg vil ikke sige bekymringsløst, men vi har en masse selvtillid, fordi vi ved alle, hvad der skal ske efter eventet med udskiftninger og det, siger Grim og tilføjer:

Så vi vil gerne bare have det sjovt, og vi går bare ind til hver kamp med selvtillid. Og jeg tror, at med selvtilliden kan vi slå alle på dagen, slutter den 21-årige Liquid-spiller.

Liquid møder Heroic lørdag i næste kamp i BLAST Premier Fall Final.

Vinderen af den kamp kan se frem til at møde enten FaZe eller Astralis, der i skrivende stund er i fuld gang med at spille om en plads i Lower Bracket-finalen, der spilles lørdag aften.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.