zonic har tidligere været coach i Astralis. Han rygtes lige nu til Vitality.

"Det er tæt på mobning"

zonic langer ud efter kommentatorerne, som han mener er meget efter Lucky.

zonic er langt fra tilfreds med kommentatorernes opførsel under Astralis' to første kampe til BLAST i København.

Det skriver den tidligere Astralis-coach på Twitter, hvor han tager Lucky i forsvar, efter det han kalder 'så tæt på mobning, som det overhovedet kan komme'.

I et svar til tråden skriver zonic, at det primært var på den danske TV2-stream, at han bemærkede en række kommentarer rettet mod Lucky som riffelspiller, men at der også var eksempler på den engelske.

Det fortæller danskeren også til Dust2.dk, da han uddyber sit tweet fredag morgen.

Var både den danske og engelske stream, jeg synes enten gjorde lidt grin med situationen eller var meget hård i stedet for måske lige at se det an. De SKAL være kritiske og stille spørgsmålstegn ved ændringer - det er det som gør det underholdende - men lad nu lige Philip (Lucky, red.) vise, hvad han kan, før man dømmer ham ude. Jeg hørte, der blev snakket krise, dårlig riffelspiller og sidste udkald, samtidig med at de fjernede NIP på Nuke.

Astralis vandt første kamp til BLAST mod NIP, men tabte derefter til Vitality. Derfor skal holdet i aften i kamp i lower bracket, hvor de møder vinderen mellem FaZe og BIG.

Resten af kampene til BLAST bliver spillet på scenen i Royal Arena.

#1(Med 0 svar)
26. november 2021 kl. 11:09
rask
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Jeg så den engelske i går, og der var der - hvad jeg ved af - kun én enkelt episode på Dust2, hvor der var noget, der mindede om mobning. Der lavede Scrawny en parodi på den interne kommunikation, og det var egentlig sjovt nok.
Resten af kampen - og på Inferno især - var de fuld af roser til Lucky, der godt nok også var brandvarm der!
#2(Med 4 svar)
26. november 2021 kl. 11:20
Bjelanden
Hvis man absolut skal skyde med skarpt mod Astralis, er det da i den grad ledelsen og Glaive man burde smide under bussen.

Lucky har i den grad været omstillingsparat i min optik og gjort sig positivt bemærket, i betragtning af hans nye rolle.
#3(Med 0 svar)
26. november 2021 kl. 11:35
zaioh
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Helt enig.
#6(Med 1 svar)
26. november 2021 kl. 11:55
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hvorfor skal han under bussen? Du aner jo intet om hvad der foregår internt på holdet. Du sidder og udtaler dig om noget du intet aner om. Tænk nu hvis de som de første har set at han er en vanvittig aimer med rifler og han selv gerne vil, så er det da spot on.
#17(Med 0 svar)
29. januar 2022 kl. 17:25
Bjelanden
c'',)

Du er jo et orakel ...
#7(Med 0 svar)
26. november 2021 kl. 12:18
Sonny
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Omstillingsparat? Drengen blev hentet ind for at være et awp talent og en erstatning til Device.

Hvis vi antager at astralis osv taler sandt, så er det Lucky SELV, der efter sit først lan, kommer og siger han ikke vil spille awp mere. Han kunne tydeligt ikke klare presset. Det er også et hårdt press at være i astralis. I min bog burde han aldrig være hentet til holdet. Men lad vær at kalde ham omstillingsparat, når det er ham selv der siger han ikke vil spille awp.
#4(Med 0 svar)
26. november 2021 kl. 11:45
Patman
Når man er på et tophold skal dér også kunne klares negativ omtale.
#5(Med 1 svar)
26. november 2021 kl. 11:46
PillerPaller
Synes ofte det er nogle selvhøjtidelige nørder der kommenterer på diverse HLTV streams - det ville klæde dem at holde lidt igen af og til i hvert fald : )

Synes han spillede godt i går i øvrigt og håber sgu' han får en masse medvind. Han virker dybt reel.
#15(Med 0 svar)
26. november 2021 kl. 22:36
Zealc0
Dem der skriver bot på HLTV Kamp siderne lever også deres eget liv.

Det er bare sådan nogle man ikke skal lytte til.
#9(Med 0 svar)
26. november 2021 kl. 12:21
Sonny
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Eftersom zonic selv siger det primært var TV2s stream, ville det så ikke lige være en ide at hive fat i casterne og hører deres side? Ser altid engelsk stream, så ved ikke lige hvilke casters de brugte igår.
#13(Med 0 svar)
26. november 2021 kl. 20:29
polymox
Lucky spillede flot igår.. jeg er ikke fan af glaive på awpen synes han failer for meget.. lucky fortjener at vise hans awp skills han er utrolig dygtig og så kan konfig tage over hvis han ikke føler den mid game..
#14(Med 0 svar)
26. november 2021 kl. 20:54
Kugle
Hvad man bør stille mere skarpt på er at PRO scenen tillader cheating. Det er KRAFTEDME den forkerte retning. AvE skulle ALDRIG være tilladt tilbage, men fordi det er pro scenen, så er folk helt okay med det. CHEATING ER ALDRIG OKAY og skal IKKE tilgives UANSET hvilken cheat, så tag dog et standpunkt!
#16(Med 0 svar)
27. november 2021 kl. 11:03
MemphisONE
Det jo helt væk det du skriver zonic. I vælger at tage Bubzkji ud af major kval, fordi i mangler en AWP. Det viser sig så at det vil han ikke spille alligevel, så nu står i med jeres bedste rifle under majoren aka gla1ve som skal spille AWP, og står med det HELT samme problem som inden majoren, bare at Bubzkji er byttet ud med Lucky. I har kørt Bubzkji, rejst ham op, kørt ham over igen, for at give ham en chance til major kval hvor han gjorde det godt Hvor efter i køre ham ned igen med en gaffeltruck, hvor til sidst i laver tyndmave på ham. Da han skal finde ud af 2 måneder efter at Lucky spiller rifle frem for ham. Er det mobning af kommentaren når alle kan se det tydeligvis ikke fungere, 0.98 rating og det er ikke blevet bedre under BLAST her med 2 kampe under 1,00 rating og en på 1,07. Alle ved han bliver skudt til månen efter den 2021. Det synd for Lucky, ja han gør bare sit... men det er astralis der selv har sat ham til lort til halsen.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.