gade og BIG krydser klinger med FaZe på fredag.

"Jeg ved egentlig ikke rigtig, hvor det går galt"

Dust2.dk fangede danske gade efter aftenens nederlag mod NaVi.

BIG fik ikke ligefrem en drømmestart på BLAST Premier Fall Final, da de her til aften måtte se sig slået 2-0 af verdens nummer et, NaVi.

Særligt på opgørets første map, Dust2, gik det helt galt for BIG, som kun formåede at vinde fire runder på deres eget mappick, inden NaVi snuppede sejren. Dust2.dk talte efterfølgende med BIGs danske islæt, gade, som sætter et par ord på det katastrofale map:

Dust2 er egentlig vores yndlingsmap, og vi plejer at spille rigtig godt på det map. Men det har aldrig været så svært før, og jeg ved egentlig ikke rigtig, hvor det går galt. Det var en virkelig svær kamp, hvor de bare spillede godt, og straffede os for de fejl, vi nu lavede, fortæller gade.

På Nuke så det noget anderledes ud, til trods for at det er ét af NaVis bedste maps. Faktisk har det russiske hold en win streak på hele 19 maps over de sidste seks måneder.

Esportal

Denne stime skulle BIG dog forsøge at bryde i dag, og selvom det ikke blev en realitet, formåede de alligevel at spille ganske tæt op mod NaVi. BIG var da også helt forberedt på, at de skulle spille Nuke, fortæller gade:

Vi vidste godt, at de ville vælge Nuke, så vi havde gjort vores forarbejde, og jeg synes egentlig også, at vi gør det okay. Vi taber to dumme rushes, hvor de bare rusher A site. Men vi ved også, at vi arbejder stærkt på vores T-side, så vi var godt klar over, at hvis vi vandt pistolrunden og første køberunde, så ville vi være i førersædet. Men det gik ikke helt vores vej. De havde nogle gode runder, hvor vi taber to runder på B site, så det var lidt uheldigt.

Efter dagens nederlag venter en eliminationskamp på fredag. Her hedder modstanderen FaZe, og kampen bliver spillet i Royal Arena, hvor gade altså er på hjemmebane. BIG er da også klar til at give den hele armen, for at undgå elimination, og gade glæder sig til at opleve kampen i arenaen.

Vi skal give det hele for at komme videre. Vi skal spille en god kamp i arenaen fredag. Nu må vi se, hvor mange mennesker, der kommer. Jeg glæder mig i hvert fald til at opleve det, slutter gade af.

Kampen mellem BIG og FaZe skydes i gang fredag klokken 13:30. Taberen af opgøret ryger ud af turneringen.

Esportal
#1(Med 0 svar)
24. november 2021 kl. 19:58
Hunt
Det er vel svært at sige så meget til at blive kørt over af Navi, det er bedre at se på hvordan de klarer sig mod Faze.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.