Copenhagen Flames falder akkurat udenfor top 10.

Heroic hopper, Flames falder

Enkelte hold har fået en ny plads på ranglisten, mens MOUZ nu melder sig med to hold i top 30.

Verdensranglisten er denne mandag atter blevet opdateret. Her sker ingen ændringer i top 3, som fortsat består af NaVi, G2 og Gambit.

Heroic rykker dog en enkelt plads op, hvilket rangerer dem som verdens fjerdebedste. Også Vitality stiger med en plads på bekostning af NIP, der nu falder udenfor top 5.

Lidt længere nede falder Copenhagen Flames med to pladser, hvorfor de nu indtager 11.-pladsen på verdensranglisten.

Astralis rykker en plads ned for nu at ligge nummer 20. Der bliver dog rig mulighed for at samle point til ranglisten, når BLAST Premier Fall Finals skydes i gang om blot to dage.

Esportal

Akademihold træder ind i top 30

I bunden af top 30 er sycrones MOUZ NXT-drenge rykket ind på 30.-pladsen efter deres sejr ved WePlay Academy League Season 2 finalerne.

MOUZ' akademihold har desuden vist sig frem i både Pinnacle Fall Series og Malta Vibes Knockout, hvor de endte på en 3-4.-plads foran hold som Sinners og MAD Lions.

Akademi-mandskabet, der har en gennemsnitsalder på bare 19,5, er dermed nu blot 14 pladser bag MOUZ på ranglisten.

Verdensranglisten per den 22. november 2021:

Esportal
#1(Med 2 svar)
22. november 2021 kl. 21:09
DH_JanLund
Øv Efter flames nederlag igen idag. Begynder jeg at frygte at hele deres run i Majoren kun var et "hypetrain". Håber ikke det er fordi spillerne ikke kan sætte sig op. For så tror jeg ikke de er professionelle nok til at etablere sig i toppen.

Eller et andet sted var det måske også for godt til at være sandt. Men man forsvinder desværre hurtigt igen i denne branche hvis der ikke bliver leveret. :(

Men på den anden side, kan de vel få lov at beholde holdet :D
#2(Med 0 svar)
22. november 2021 kl. 22:44
Hunt
Tænker vi skal vente med at sige så meget om det før de rent faktisk har spillet 2-3 turneringer færdigt efter majoren. For helt logisk tager det en del på en at spille en så stor tunering for første gang.

Hvis de ikke går i top 4 i esea premier eller når et par playoff/en finale eller semi i tier 2 tuneringerne før jul. Hvis alt det mislykkedes kan vi tale om det. Men ikke før.
#3(Med 0 svar)
23. november 2021 kl. 18:13
raxtuzz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
DPL Admin
Tror også det har noget med at gøre, at flames måske skal opfinde sig selv lidt igen, ved at de havde den fordel før, at folk måske ikke brugte tid på at studere deres spillestil, men efter majoren, er der ingen som har valgt at undervudere dem, og det vil altid tage lidt tid, at sku genopfinde/tweeke sin spillestil første gang. Men jeg er ikke i tvivl om, at det skal Pita/Hooxi nok få fixe igen.
#4(Med 0 svar)
23. november 2021 kl. 18:16
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det salg skal afklares.
Forlængelse nu eller salg. Go go go.
Astralis * jabbi
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.