zibron er fyldt med selvtillid og ambitioner forud for LAN-finalerne.

zibron: "Vi vil vinde slutspillet"

Dust2.dk har sat DREAM-AWP'eren zibron i stævne til en snak om en blandet sæson, de bedste øjeblikke samt de forestående LAN-finaler i Søborg.

Efter en blandet sæson i POWER Ligaen, hvor DREAM.gg fik en hård start, er holdet nu klar til LAN-finalerne i Søborg.

Derfor har Dust2.dk talt med holdets AWP'er for at blive klogere de DREAM-drengenes ambitioner forud for nogle vigtige LAN-finaler.

I de første mange kampe af denne sæson lignede DREAM.gg ikke et hold, vi ville se til denne sæsons LAN-finaler, men det billede ændrede sig i midten af oktober, hvor holdet for alvor begyndte at skyde fra sig med sejre over blandt andet AaB og MASONIC.

zibron selv forklarer de blande præstationer således:

Jeg er selvfølgelig meget glad og utrolig stolt over gutterne og af at være kommet i slutspillet. Vi startede sæsonen ud med en masse rokeringer i lineuppet, som gjorde starten svær, så at vi formår at ligge solidt i top-6 er jo bare fantastisk.

Stort formskifte

Den nu meget succesfulde sæson for DREAM.gg kommer efter, at holdet senest var i nedrykningsfare i forrige sæson, hvor de dog, med en sejr over h3r0c1ty i relegation-spillet, sikrede sig overlevelse i det fine selskab.

Det skifte i holdets form glæder den 26-årige hovedperson:

Det er da med et stort smil, at man kan gå fra overlevelse fra sidste sæson og i dag sidde med slutspillet foran sig.
Som jeg lige nævnte, havde vi en masse ændringer på holdkortet i starten af sæsonen, hvilket gjorde, at vi ikke fik forberedt os særlig godt og generelt ikke fik nok tid på serveren sammen. Tingene er anderledes nu med en fast 5’er og vi får trænet en del.

På trods af en sæson med varierende grad af succes har ambitionerne været tårnhøje fra starten:

Vi startede faktisk ud med at få klargjort fælles mål, og hvad vi gerne ville opnå som hold sammen. Alle havde høje ambitioner, nogen måske urealistiske, men fælles målet var destination-playoffs og vi gjorde det! Det største har helt klart været at kvalificere sig til slutspillet i power ligaen.

Med storslåede LAN-finaler i sigte er der da heller ikke skruet ned for målsætningerne. Tværtimod fortæller zibron:

Vores ambition er klart at gå hele vejen og vinde slutspillet. Vi tror alle på, at det kan lade sig gøre, og vi ved, hvad vi er i stand til. Slutspillet er på TV og omgivelserne er lidt anderledes. Jeg håber ikke, at det kommer til at påvirke spillerne og mig selv, selvom andet nok er svært.

"#VaegtenEffekten" kan blive afgørende

DREAM.gg spiller åbningskampen i LAN-finalerne mod MASONIC, hvor de med et nederlag er ude af slutspillet. Sådan ender det dog ikke, fortæller zibron:

MASONIC er uden tvivl et af de bedre hold med masser af potentiale. De bringer altid noget godt til bordet, så jeg forventer da helt sikkert en tæt kamp, som ender i vores favør. Vinder vi mod MASONIC, så vinder vi LAN'et. #VaegtenEffekten

Med en sejr over MASONIC kan DREAM.gg spille sig videre til semifinalen, hvor AaB, der tog 1. pladsen i POWER Ligaen-grundspillet, venter. Her ved zibron ikke helt, hvad han skal forvente:

Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke helt ved hvor jeg skal placere AaB lige nu.
De har en masse individuelle stjernespillere, som kan lukke kampe på egen hånd, og det er altid svært at spille imod. Kan vi deal med dem in-game, så er der rigtig gode chancer. Vi slog dem sidst, og jeg regner da helt sikkert med, at vi kan gøre det igen.

LAN-finalerne skydes i gang d. 4. december 13:00 i Tricked Esport Club's lokaler i Søborg i Storkøbenhavn, hvor POWER Ligaens seks bedste hold skal dyste om titlen og præmiepuljen på 80.000 kroner, som fordeles mellem de fire bedste hold.

#1(Med 0 svar)
19. november 2021 kl. 00:54
kasparS
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Du er så smååååååååååååååååååååååååååk zøren!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.