FalleN og coldzera ser ud til at lave et nyt hold sammen.

Medie: FalleN og coldzera laver nyt hold

Et nyt brasiliansk superhold kan være under opsejling.

FalleN og coldzera vil slå sig sammen og danne et nyt hold.

Det erfarer mediet Jaxon.gg baseret på flere kilder.

Mediet skriver, at de to aktivt søger efter en organisation, og her skulle deres øjne være faldet på Complexity, som coldzera har repræsenteret for nylig.

Rapporten fra Jaxon.gg kommer i kølvandet på en rapport fra RushBMedia, hvor det blev indikeret, at både FalleN og Stewie2k evaluerer deres muligheder inden 2022-sæsonen, hvorfor den brasilianske AWP'er muligvis bliver ledig på markedet og dermed kan danne hold med coldzera.

Til Jaxon.gg svarede Complexity, at de evaluerer deres muligheder for 2022, hvorfor det endnu ikke vides, om den brasilianske duo skal hertil.

FalleN og coldzera har tidligere spillet på hold i flere år, hvor de blandt andet vandt to majors og lå nummer en i verden i en lang periode.

#1(Med 2 svar)
8. november 2021 kl. 23:07
DOMINA7HOR
Har sagt det tidligere og siger det igen. Jason Lake ser $-tegn på det brasilianske marked. Og med to så store navne som coldzera og FalleN som trækplastre, to legender, som kan trække Gud ved hvor mange brasilianske fans... Det ligger lige til højreskøjten. Hvad de så vil med Stewie2k er en anden side af sagen.

Men så er det nu, Liquid. Snup oBo og junior. Og byg noget nyt op der. Eller gå international.
#7(Med 1 svar)
9. november 2021 kl. 10:02
victornielsen030101
Kunne være fedt at se Try fra 9Z sammen med Coldzera og Fallen.
#11(Med 0 svar)
9. november 2021 kl. 13:56
DOMINA7HOR
Ham eller saffee
#2(Med 7 svar)
8. november 2021 kl. 23:21
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Kan være de kan hive Olof, get_right og så Karrigan til at styre rollator-konvojen.

Joke aside, tvivler på at det bliver godt - de virker umiddelbart begge over the hill og .br CS står ikke super skarpt lige nu. Kan slet ikke forestille mig en forretningsmand som Jason Lake skulle finde det attraktivt - ikke hvis han fortsat har ambitioner om en Juggernaut.
#3(Med 6 svar)
8. november 2021 kl. 23:35
DOMINA7HOR
Det er vel netop attraktivt for en forretningsmand, eftersom interessen i syd- og latinamerika er enorm, ikke mindst i Brasilien. Og med to af de allerstørste navne i brasiliansk CS, mon ikke det så kan få gang i trøje- og merchandise-salget? Hvis de så også kan signe MarkE og komme ind på den mexicanske scene, så ville det være endnu bedre. Med andre ord, så er det netop attraktivt fra et økonomisk synspunkt.

At det så måske ikke er det mest sexy og attraktive rent "sportsligt," i forhold til at vinde titler, er en anden side af sagen. Glem ej at Brasilien var det land som havde flest spillere repræsenteret ved seneste Major. Interessen er fortsat enorm. At de så ikke klarer sig så godt resultarmæssigt... Det må de stræbe sig efter at lave om på.

Jeg synes det giver god mening. Også for forretningsmanden Mr. Juggernaut.
#6(Med 5 svar)
9. november 2021 kl. 09:14
Hunt
Det er også nemt at have flest med til majoren, når man har sin egen qualifier. Det ville være det samme som hvis vi havde en nordisk qualifier, så kunne vi vel også få Lyngby, Tricked og Aab med til majoren :p
#9(Med 2 svar)
9. november 2021 kl. 10:59
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Som Hunt skriver tror jeg at man skal tage præmissen med, hvis man vil argumentere som du gør her - altså at der er en grund til at sp mange .br hold blev sendt ud på røv og albuer med undtagelse af furia.

Jeg forstår og ved at fanskaren er stor, men en massiv investering, bl.a. via en lønpakke jeg ikke tror jeg er lav for to spillere der netop er så velkendt, tvivler jeg på er rentabel, i en verden hvor man i den grad skal være skarp for at etablere en mærkbar profit.

Ja, indledningsvist vil der selvsagt være en massiv støtte, kombineret med nogle dygtige marketingsfolk der ved hvad de laver - men hvad så når resultaterne (formodentligt) ikke arter sig? Fans i esport, ulig fx fodbold, har ikke samme form for loyalitet til en organisation, men nærmere spillerne - dvs de også er hurtigere til at skifte tilhørsforhold, og jeg tvivler på at det på nogen måde vil blive rentabelt med sådan en investering, medmindre de går top 5, hvilket ikke kommer til at ske.
#13(Med 1 svar)
9. november 2021 kl. 14:09
DOMINA7HOR
Ændrer ikke på at de er med hvor det sneer og at interessen er enorm. (Hej Gaules).

Selvfølgelig er lønpakken ikke lav for de herrer, det ved Jason Lake også. Det skal tilbagabetales på en måde.

"Fans i esport, ulig fx fodbold, har ikke samme form for loyalitet til en organisation, men nærmere spillerne - dvs de også er hurtigere til at skifte tilhørsforhold [...]"
Og det er jo netop det jeg mener. Især med så markante trækplastre som coldzera og FalleN. Deres navne i sig selv vil tiltrække en masse interesse og fans til Complexity.

På den lange bane er det selvfølgelig ikke holdbart hvis resultaterne ikke også kan følge med navnene. Men det er den risici der følger med. Om Jason Lake så er villig til at tage den chance og lave den investering. Hvem ved, med den rette holdsammensætning kan det være de også kan ramme noget rent sportsligt og resultatmæssigt.
#16(Med 0 svar)
9. november 2021 kl. 15:01
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Yes, jeg tror jeg forstår hvad du mener - men er grundlæggende bare ikke enig i at navne og repertoire kan godtgøre manglende niveau.

Jeg tror ikke på at tidligere profiler som, i sær, FalleN og coldzera kan retfærdiggøre en høj løn. Med JL der fortsat virker fast besluttet på at ville have et "top contender" hold under vingerne, så ville det her simpelthen bare ikke give mening. Jeg ville have svært ved at tro på det, selv hvis det blev offentliggjort at de fik en meget lav løn - fordi det igen ville gå imod dét at have/ bygge et tophold.

Et kig på de seneste 12 måneders statistik på hhv. FalleN og coldzera fortæller også en historie om at det ikke just går den rigtige vej, og endda ikke har gjort det i en god portion tid.

Jeg er helt vild med en spiller som FalleN, men selv som fan, må det være tydeligt at se han er past prime nu, og at Liquid burde være det sidste projekt på "højeste niveau" for ham. coldzera har helt sikkert mere at byde på, men hans sidste par ophold har ikke just været gode ved ham, og jeg har svært ved at se en som JL satse, bl.a. hans ry, på en spiller som ham.

Det seneste hold ved coL, om end de ikke opnåede den succes de havde håbet på, var trods alt et hold de fleste kunne se ideen i - masser af potentiale og sult ved hver spiller. Det kommer ikke til at ske her, 100%. Hvis det sker, er det Dignitas all over.
#12(Med 1 svar)
9. november 2021 kl. 14:01
DOMINA7HOR
Danmark havde næstflest spillere med, så vi kan vel ikke klage :-)

De kunne gå to veje. Gennem den nordamerikanske eller sydamerikanske kvalifikation. 3/5 fra den nordamerikanske RMR var brasilianske hold. Det siger vel bare at SA har overtaget NA (EXTREMUM dummede sig og Extra Salt var vel de eneste der havde en chance, hvis de havde haft lidt mere tid). Den rene sydamerikanske kval. taler for sig selv.
#15(Med 0 svar)
9. november 2021 kl. 14:26
Hunt
Der er ikke en klage i det, det er bare på en billig baggrund at BR har så mange spillere med.

Hvilket også tydeligt blev vist med 0-3, 0-3 og 1-3 hvor eneste sejr var en mm kamp mellem mig og mine venner (aka. pain og sharks)
#4(Med 0 svar)
8. november 2021 kl. 23:48
Hunt
Rent sportsligt går det jo fantastisk med de BR hold som fixes sammen, 00nation som nu nærmer sig top 100!

Ærgerligt at se det åbenbart er bedre for en org som nordavind/00nation at have en joke af at hold men stadig tænke det er fint fordi der er penge i holdet..
#5(Med 5 svar)
9. november 2021 kl. 00:03
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Det er modigt af Messioso, hvis han hiver Fallen og coldzera ind til at lede et brasiliansk complexity.
De har det med at give deres orgs hovedpine.
#8(Med 4 svar)
9. november 2021 kl. 10:13
xone
har du noget link til det?
#10(Med 3 svar)
9. november 2021 kl. 11:57
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Hvilken del af det? Muligheden med complexity er jo bare spekulation. De har peacemaker og coldzera på korte kontrakter. De står og mangler et hold, og det giver mening med brasilianere, fordi de kan have base i deres facilitet i Dallas.

Det med at de giver deres orgs hovedpine, der tænker jeg bl.a. på fallen, der bænker sig selv i Mibr, fordi de ville bænke fer og taco, og diverse anklager han er kommet med på twitter.

Coldzera, der bænker sig selv før majoren i Berlin, fordi han er blevet uvenner med nogle af de andre, og de derfor spiller med zews og går 1-3 i legend stage.

Edit: kan se at coldzeras kontrakt lige er udløbet.
#14(Med 2 svar)
9. november 2021 kl. 14:11
DOMINA7HOR
Der skal vel være lidt stjernekuller hos 2x 2 Major vindere; to af de absolut største individuelle navne i Brasilien, hvis ikke de to største? :-D
#17(Med 1 svar)
9. november 2021 kl. 15:09
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
jojo bevares :)

Nu skriver jaxon, at de vil have fer og fnx med på holdet... Det er helt gak gak.
#19(Med 0 svar)
10. november 2021 kl. 22:18
DOMINA7HOR
Har også læst rygtet. "Last Dance," som de så smukt kalder det. Bliver vel fulgt op på Netflix med en dokumentar... "The Last Rush."
#18(Med 0 svar)
9. november 2021 kl. 19:50
PillerPaller
De er piv ringe og har været det snart længe ..
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.