vester har været en del af Astralis Talent siden dag et.

Astralis Talent bænker vester

vester er blevet vejet og fundet for let. Det står klart, efter at han onsdag aften er blevet bænket fra mandskabet.

Astralis Talent bænker vester. Det skriver VNG onsdag aften på Twitter.

Astralis Talent, der har været i gang i ca. 10 måneder, har undervejs været genstand for stor kritik grundet holdets manglende resultater på serveren. vester, der i denne sæson af POWER Ligaen har haft en rating på 0.8, er nu blevet bænket. På Twitter skriver holdets coach VNG, at holdet har brug for nogle andre egenskaber, og at de allerede er i snak med en ny erstatning.

Astralis Talent har på det seneste været inde i en svær, sportslig periode, hvor det senest kun blev til en 7/8. plads i WePlay Academy League Season 2. Heller ikke i POWER Ligaen har præstationerne været prangende, hvor de for nyligt tabte til AaB og Tricked. I POWER Ligaen indtager mandskabet lige nu en 5. plads, hvor de kun har hentet ni point på syv kampe.

vester er skuffet over beslutningen og skriver således til Dust2:

Jeg er skuffet over beslutningen og skuffet over mig selv. Det har været nogle hårde måneder med stort mentalt pres fra omverdenen på mig selv og alle omkring, og det har været svært at præstere under og svært at navigere i. Og samtidig med at gå i skole og få en hverdag til at fungere mens man taber kampe, man bør vinde, er hårdt, hvis man ikke kan finde løsningerne sammen som hold.

Astralis Talent forventer at kunne sætte ansigt på en ny spiller i næste uge. Fessor spiller med holdet indtil da.

Astralis Talent består nu af:

  • vigg0

  • MistR

  • void

  • Altekz

  • VNG (coach)

#1(Med 2 svar)
6. oktober 2021 kl. 20:52
Kristja
Fessor ind? 🤷🏻‍♂️ Tvivler dog på at én udskiftning er nok til at få dem op at lege med hvor det begynder at blive sjovt :)
#2(Med 1 svar)
6. oktober 2021 kl. 21:05
JakobHelms
Ja, det hiver dem nok desværre ikke ligefrem op på niveau i Academy-ligaen, men jeg tror at det kunne være en god udviklingsmulighed for Fessor.
#3(Med 0 svar)
6. oktober 2021 kl. 21:06
Kristja
Helt sikkert et fedt fundament for fessor at spille på. Og han kan forhåbentlig bringe en masse godt til bordet :)
#4(Med 0 svar)
7. oktober 2021 kl. 09:00
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det er sgu synd for ham, men det var uundgåeligt med udskiftning på det lineup. Jeg håber, at han holder hovedet koldt og grinder videre. Jeg synes ikke, at talentet fejler noget - det var blot lineuppet i sig selv, som var gået hen og blevet en dødssejler. GL.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.