IEM Fall bliver Zyphons første LAN i Copenhagen Flames-trøjen.

Zyphon og Vorborg: Dem her vil vi helst slå til IEM Fall

Copenhagen Flames tager onsdag aften hul på IEM Fall, og Dust2.dk har i den anledning fået en snak med sportsdirektøren og en af holdets unge stjerner.

IEM Fall er lige om hjørnet, og onsdag aften skal samtlige 24 hold i ilden, når jagten på avancement fra gruppen og i sidste ende de eftertragtede RMR-point går ind.

Der er dansk islæt i samtlige fire grupper, og kigger vi nærmere på gruppe A, finder vi Copenhagen Flames, der sensationelt tog en plads i turneringen gennem den åbne og senere lukkede kvalifikation.

Faktaboks

Gruppe A:

  • [eu] G2
  • [de] BIG
  • [eu] mousesports
  • [eu] FunPlus Phoenix
  • [dk] Copenhagen Flames
  • [se] AURA

Efter et blik på gruppen kan avancement udefra set ligne en svær opgave, da tre af gruppens hold ligger i top 15 i verden. Således bliver det især G2, BIG, mousesports og FunPlus Phoenix, som flammerne skal dyste med om at være et af de to hold, der går videre fra hver gruppe.

Der er dog tro på tingene i Flames-lejren, fortæller holdets sportsdirektør, Vorborg, som Dust2.dk har fået en snak med forud for holdets afrejse til Stockholm, hvor turneringen skal spilles.

Vi glæder os enormt meget, og vi har selvfølgelig talt om gruppen. Vi føler egentlig, der er okay chancer. Det er ikke, fordi vi gør os nogle illusioner om, at vi er favoritter, men de fire seeds, der er højere end os i gruppen, er alle hold, der ikke er i deres bedste form på nuværende tidspunkt.

Der er måske større navne end i nogle af de andre grupper, så synes jeg faktisk, at der er rigtig fine chancer, fordi vi møder de fire hold på et rigtig godt tidspunkt, siger Vorborg.

"Det kribler lidt i fingrene"

Hele gruppespillet afvikles i løbet denne uge med bo1-kampe. Og netop det format kan vise sig at blive en fordel for blandt andre Copenhagen Flames, forudser Zyphon, for hvem IEM Fall bliver det første LAN i Copenhagen Flames-trøjen. 

Den 17-årige riffelspiller ser da også frem til turneringen, hvor han ligesom Vorborg tror på chancerne.

Fordi det er bo1, og fordi vi i de andres øjne er underdogs, så føler jeg, det kan enten gå rigtig godt, eller det kan gå rigtig skidt. Der er stor chance for, at vi kan lave et upset og vinde nogle af kampene mod de store hold og gå videre. Så jeg sidder med følelsen af, at vi godt kunne gå hen og vinde mod mange af holdene, siger Zyphon og tilføjer, at han også er spændt på at møde de store stjerner.

Det kribler lidt i fingrene, når jeg tænker på, at vi skal til Sverige og spille mod de her rigtig gode hold. Det er en følelse af at være lidt nervøs men også rigtig spændt på at skulle møde de her store hold, siger han.

Hvem ser du mest frem til at møde?

Det er 100 procent G2.

Hvorfor?

Fordi NiKo er mit idol, og jeg skal slå ham.

For Vorborg er det især den første gruppekamp, han ser frem til. Her skal Copenhagen Flames nemlig i duel med en gammel kending i form af Farlig, der tørner ud for FunPlus Phoenix.

Den danske AWP'er er en af de spillere, der har været længst tid i Copenhagen Flames i et stræk, og sportsdirektøren håber at kunne få håneretten.

Jeg har selvfølgelig haft en masse oplevelser med ham og taler stadig med Asger, så det vil være fantastisk at få håneretten over ham, siger Vorborg.

Copenhagen Flames' holdkort består af følgende:

  • Danmark roeJ
  • Danmark HooXi
  • Danmark nicoodoz
  • Danmark jabbi
  • Danmark Zyphon
     
  • Pita (coach)

Copenhagen Flames' kampprogram for gruppespillet er som følger:

  • Onsdag klokken 19:00: vs. FunPlus Phoenix
  • Torsdag klokken 21:30: vs. AURA
  • Fredag klokken 19:00: vs. G2
  • Lørdag klokken 22:45: vs. mousesports
  • Søndag klokken 20:15: vs. BIG
#1(Med 3 svar)
28. september 2021 kl. 19:27
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Kan det passe at pita ikke kan være coach under rmr + evt major, eller er jeg gal på den?
#4(Med 0 svar)
29. september 2021 kl. 08:51
ankjaers
Sådan husker jeg det også. Uden at skulle igang med den intense opgave ved at google
#5(Med 0 svar)
29. september 2021 kl. 09:02
WeiZ
Jeg kan ikke se hvorfor han ikke måtte? - Pga coach buggen?
#6(Med 0 svar)
29. september 2021 kl. 09:26
Daffestah
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Ingen coach under kampene og subs :)
#2(Med 0 svar)
28. september 2021 kl. 20:58
fLix8
Go Flames!
#3(Med 0 svar)
28. september 2021 kl. 21:23
Hunt
nvm
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.