Rejin er ny analyst hos Entropiqs tjekkiske Counter-Strike-hold. (Grafik: Entropiq).

Rejin vender tilbage som analyst: "Min styrke er i CS, og det er der, jeg kan bidrage mest"

Rejin indtræder i rollen som analyst hold Entropiqs tjekkiske Counter-Strike-hold, der er rangeret som verdens nummer 168. Danskeren er desuden bosat i netop Tjekkiet.

Det skriver organisationen mandag på Twitter.

Rejin, der er både tidligere spiller, coach og manager, er dermed tilbage i en hands-on-rolle, efter han i september sidste år modtog et ban på knap 20 måneder af Esports Integrity Commission (ESIC) for at have udnyttet den famøse coach-bug.

Da sagen kom frem, var han blevet coach hos mousesports, der hurtigt afskedigede den 33-årige, som altså dernæst endte i en managerrolle i spanske MAD Lions' CS:GO-afdeling i februar.

"Et hvert hold, der ønsker at vinde, ram min DM"

Det viste sig dog ikke at være en passende rolle, hvorfor han for godt to måneder siden annoncerede at han søgte en stilling som analyst med ordene: "Et hvert hold, der ønsker at vinde, ram min DM".

Og det tilbud har Entropiq altså taget imod.

I min tid hos MAD Lions var det super spændende i starten, men jeg savnede virkelig at arbjede med CS. Jeg var virkelig ikke særlig god til at agere manager, med de arbejdsroller der lå foran mig. 

Min styrke er i CS og det er der, jeg kan bidrage mest, så efter min korte tid i MAD Lions valgte jeg at prøve at finde noget nyt. Det blev så til analyst hos Entropiq, fortæller Rejin til Dust2.dk ovenpå annonceringen.

"Jeg savner ufatteligt meget at være coach"

For nu må han altså nøjes med en rolle som analyst, mens han afsoner ESICs coach-ban, der udløber ved udgangen af maj 2022. Rejin har dog senere modtaget et permanent ban af Valve, der udelukker ham fra fremtidige Majors.

Jeg savner ufatteligt meget at være coach og kunne coache. Men jeg var dum og udnyttede en bug der kostede mig rigtig dyrt. Det har jeg accepteret, og føler jeg har været heldig i at kun at blive banned i 2 år og kan se en mulig fremtid for mig selv indefor CS stadig, udtaler Rejin, der i et interview med Entropiq uddyber, at han mener straffen fra ESIC er helt fair.

Han er bevidst om de begrænsninger, der er i analystrollen holdt op imod coach-stillingen, hvor han selv peger på, at hans største styrker ligger. De må i midlertid dog blive liggende, da han med sit ban ikke kan sidde med på serveren i officielle kampe.

Jeg er blevet hyret som analyst og ikke coach. Det er vigtigt at skelne, da jeg ikke har mulighed for at hjælpe drengene i officielle kampe, og jeg kan kun hjælpe dem med at blive bedre ved at analysere deres demoer og analysere modstandere. Selvfølgelig vil jeg hjælpe under træningen så meget som jeg kan, forklarer Rejin i interviewet med Entropiq, og uddyber:

Jeg må ikke være med dem, når de har officelle kampe, og det er ellers der, jeg er rigtig god - hjælpe holdet når de ikke ved hvad de skal gøre og finde løsninger til ting og sørge for at de forbliver rolige eller hype dem om.

Barriere, barn og bjerge: Falder til i Tjekkiet

Rejin flyttede til Tjekkiet, hvor hans kone er fra, under sin tid i mousesports. De venter desuden en søn til november, hvorfor tilbuddet fra den tjekkiske oranisation var særligt attraktivt.

Det rejser dog spørgsmålet om sprogbarrieren, da han ikke selv taler tjekkisk.

Jeg sagde, jeg ville have en måneds prøveperiode for at se, hvordan det ville gå med sprogbarrieren, når de kommunikerer. Efter en uges tid lagde jeg mærke til, at jeg forstod 90%, vil jeg mene. Mine kone er tjekkisk og taler tjekkisk hele tiden derhjemme, så jeg får det lidt derfra. Så sprogbarrieren endte med ikke at være så stor en udfordring, og vi formåede at få det til at fungere, fortæller Rejin i et interview med Entropiq, hvor han dog må understege, at han ikke selv taler sproget.

Du kan se hele interviewet med Rejin herunder, hvor han udover sin nye rolle også fortæller nærmere om at bo i Tjekkiet:

Jeg kan rigtig godt lide det her (i Tjekkiet, red.). Bare det at have bjerge osv. - Danmark er bare et helt fladt land...

Entropiq Prague ligger nummer 168 på verdensranglsiten, hvor de toppede i august på en 92.-plads. Den tjekkiske organisation huser udover Prague-holdet også et russisk mandskab, der er rangeret som verdens nummer 19.

Entropiq er Tjekkiets største esportsorganisation og er aktiv i i alt otte spiltitler og er sponsoreret af blandt andre Puma og McDonalds.

Entropiq Prague består af:

  • AJTT
  • leckr
  • HONES
  • MoriiSko
  • KWERTZZ
     
  • Danmark Rejin
#1(Med 0 svar)
21. september 2021 kl. 08:01
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Al respekt for, at han ser sine egne begrænsninger og er bevidst om hvad han er rigtig god til.

Jeg håber vi en dag ser ham til events som coach!
#2(Med 0 svar)
21. september 2021 kl. 08:12
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Enormt fedt at Allan er så ærlig og tager straffen som en mand, og erkender hans lortevalg modsat mange som går dead-silent. Håber også vi ser banditten tilbage som coach.
#3(Med 1 svar)
21. september 2021 kl. 08:38
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Så er vejen banet for hunden.
#5(Med 0 svar)
21. september 2021 kl. 10:28
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det kunne være super fedt at få hunden tilbage på et tidspunkt - Han er stjerne-intelligent hvad angår CS, men jeg er sgu bange for, at al den støj der er pt, er for meget for et comeback.
#4(Med 0 svar)
21. september 2021 kl. 09:20
Narky
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Flot Allan!

Velkommen tilbage.
#6(Med 0 svar)
21. september 2021 kl. 10:33
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Fedt, men godt nok et sjovt hold at lande hos. Håber det bliver en succes, og mon ikke vi i fremtiden ser, at staben omkring holdene bliver udbygget, så der kan godt være gode fremtidsmuligheder i sådan en rolle.
#7(Med 1 svar)
21. september 2021 kl. 21:12
yez
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hvorfor skal han sidde og tale dårligt om Danmark!? Fladt land uden bjerge. JAJA bliv du bare dernede så! :-)
#8(Med 0 svar)
21. september 2021 kl. 21:56
jollarn
Hey, vi har himmelbjerget!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.