Denne sæson er der igen åbent for salget af sæsonkort.

Ligadebutanter lancerer giveaway og demoreviews til sæsonkortholdere

Madsport Esports er denne sæson med i POWER Ligaen for første gang, og de sætter nu både demoreviews og et skin på højkant til dem, der køber Madsport-sæsonkort.

Madsport Esports er et af POWER Ligaens nye ansigter denne sæson, og mens de stadig har første kamp til gode og derfor må vente lidt med at indtage toppen af ligaen, så topper de ligaen på en anden måde.

De har nemlig lagt sig i spidsen af fanzonen, der er et resultat af sæsonkortsalget.

Sæsonkortene er nemlig igen tilbage denne sæson, og fans kan dermed støtte holdene i Danmarks bedste CS:GO-liga og samtidig få både et sæsonkort-badge samt et klub-badge på sin Dust2.dk-profil.

28 fans har i skrivende stund været inde og købe sæsonkort, og her topper Madsport Esports allerede - og det er der muligvis en forklaring på.

Ligadebutanterne har nemlig lavet et tiltag for holdets fans, der kort og godt går ud på, at man køber sæsonkort og vælger Madsport Esports som sit hold og dermed er med i en giveaway om et skin samt får en gratis demoanalyse af holdets coach ko5te, der kom på idéen, fortæller Char0n, der er CEO i Madsport Esports.

Vores tanker var under alle omstændigheder at lave en form for giveaway, i forbindelse med at vi skulle spille POWER Ligaen. Men i stedet for at man støtter os, og ud fra det udfald kun bliver en enkelt vinder, så har alle muligheden for at blive en vinder. Kæmpe shoutout til den kreative ko5te, som er utrolig dygtig, og en god personlighed at arbejde sammen med, og det gælder både som træner og ikke mindst en kollega i vores team, siger Char0n.

Alt sammen for at give tilbage til holdets fans og for at sætte pris på både communitiet og ligaens andre hold, fortæller direktøren.

Det er for at kunne give noget tilbage, til alle dem som egentlig støtter os. Vi har med den her ide, valgt ikke at gøre det på de klassiske maner, og det er jeg personligt kæmpe fan af. Og så er det også lidt sjovere, og man husker jo netop de ting, som springer i øjnene og ikke er “standard", fortæller Char0n og uddyber:

Jeg har længe været en kæmpe fan af Dust2.dk, og vi har efterhånden deltaget i mange sæsoner, siden vi næsten lige havde begyndt projektet i begyndelsen af 2019. Det er derfor utroligt vigtigt, at vi husker at sætte pris på hele konceptet og ikke mindst de organisationer, som huser Danmarks næste sportsstjerner, siger Char0n og tilføjer:

Når man er med til at bidrage til et fed ide, som netop sæsonkort, så er man også med til at øge spændingen og interessen omkring subtoppen og esporten i Danmark, hvis man spørger mig. Alting går op i en højere enighed, og det gavner alle parter, siger direktøren.

Du kan købe sæsonkort til POWER Ligaen Sæson 18 ved at trykke her

#1(Med 0 svar)
2. september 2021 kl. 15:39
Char0n
Guld Sæsonkort Sæson 18
Ko5te er bare manden!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.