Vaegten fortæller, at han stadig har masser af blod på tanden.

Bænket AaB-spiller: "Man skal gøre alt for at vinde, så det er forståeligt"

Den nu tidligere AaB-spiller er forstående over for, at valget faldt på ham.

Tidligere i dag kunne AaB annoncere, at de havde valgt at sige farvel til Vaegten.

Dette kom som noget af en overraskelse for mange, da AaB for kort tid siden vandt POWER Ligaen med en sejr over Tricked i finalen.

Dust2.dk har derfor talt med Vaegten, som sætter nogle ord på, hvordan det føltes at blive smidt på porten så kort efter den store sejr.

Det er selvfølgelig træls lige efter vi har vundet POWER Ligaen, men der skulle ske noget på holdet. Set udefra kan jeg godt forstå, at det blev mig, selvom jeg synes, det er ærgerligt. Det er jo en sportsgren, og man skal gøre alt for at vinde, så det er forståeligt.

Udfordringen på AWP-positionen

I AaBs annoncering udtaler coachen Brian Torp, at udskiftningen sker fordi holdets roller ikke er optimale. Her er det især AWP-positionen, der har givet udfordringer, og det er altså det, der nu skal løses.

Vaegten mener ikke, at det direkte kunne mærkes in-game, at holdet manglede en decideret AWP-spiller. Han fortæller dog alligevel, at vejen til Liga-sejren måske havde været nemmere, såfremt holdet havde haft en AWP'er.

Jeg mærkede personligt ikke noget (problemer in-game i forhold til manglende AWP'er, red.), men tror det ville have været nemmere at vinde Ligaen, hvis vi havde en, som faktisk gerne ville have AWP'en.

På Liga-sidens performance center kan man se, at der da heller ikke var en eneste AaB-spiller på top-10 over flest AWP-kills per runde. Til gengæld var flere af spillerne at finde på top-10 for både K/D, rating og pistol round kills.

Vaegten forstår da også godt, hvorfor det netop var ham, der måtte forlade holdet. Ifølge ham er det også det rette tidspunkt, at foretage en udskiftning på, så udfordringen med den manglende AWP-spiller kan blive løst.

Det er forståeligt, at vi skulle lave en ændring på holdet, da vi ingen AWP-spiller havde. Og hvis vi kigger på alle spillerne, så er det jo mig, som overall ikke har performet; jeg kan også godt selv mærke det. Men jeg er topmotiveret nu, og vil gerne vise, at jeg stadig har niveau til den øverste del af Ligaen.

Jeg synes bestemt ikke, det er en forhastet beslutning, da AaB også skal nå at få den nye spiller ind, og lære ham at kende inden sæsonstart. Så jeg vil sige, at det er det rette tidspunkt at gøre det på, fordi det vil komme til at blive et problem. Så hvis de først ville løse det senere, kunne de risikere nedrykning eller dårlige resultater. Det ønsker jeg ikke for dem, da jeg stadig vil dem det bedste.

Den 20-årige dansker er dog langt fra færdig med CS:GO. Bænkningen har nemlig kun gjort ham endnu mere motiveret, fortæller han.

Fremtiden byder på, at jeg lige nu søger efter hold, og jeg slet ikke er færdig med hold-CS. Jeg har stadig blod på tanden, og efter jeg er blevet bænket, har jeg fået en større motivation til at gøre mig selv bedre som individuel spiller.

#1(Med 0 svar)
16. juli 2021 kl. 22:21
ValcoNN
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 16
Stjerne⭐️
#2(Med 0 svar)
16. juli 2021 kl. 23:13
Boblashdk
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Benjamin er sku en fantastisk fyr!
Håber du finder et hold, GG WP
#3(Med 0 svar)
16. juli 2021 kl. 23:35
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Fed fyr, der må være nogle hold i ligaen som kan bruge dig!
#4(Med 0 svar)
16. juli 2021 kl. 23:40
Luffe-
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Fandme en professionel tilgang til ar blive bænket. Kæmpe ros herfra
#5(Med 0 svar)
17. juli 2021 kl. 01:04
Kristja
Satme synd at smide sin mest loyale spiller på porten.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.