Selv om det nu er slut for BERRY og co. under QBF-fanerne, så er den danske IGL fortrøstningsfuld, når snakken falder på at finde en ny organisation.

BERRY efter brud med russere: "Jeg er stolt af, hvor langt vi er kommet"

Dust2.dk har fået en snak med BERRY, efter QBF søndag i sidste uge valgte at skille sig af med det danske lineup. Nu går jagten ind på en ny organisation for de fem danskere.

Det var de internationale resultater, der var skyld i, at QBF tidligere på måneden skildte sig af med den danske startfemmer, der blev signet i februar i år.

Det forklarer BERRY til Dust2.dk.

QBF debuterede i denne sæson i POWER Ligaen, hvor det blev til et vundet grundspil, og derfor spiller de i næste uge semifinale i ligaens slutspil.

Og selv om de fleste danske hold ville kategorisere et vundet grundspil i POWER Ligaen som godkendt, så var det altså i højere grad præstationerne i international sammenhæng, der ikke stod mål med forventningerne, forklarer BERRY.

Vi skulle stige på HLTV-ranken, kvalificere os til flere turneringer og generelt bare have et højere niveau, når vi har spillet kvalifikationer, HLTV-kampe og turneringer, vi var inviteret til. Jeg synes selv, vi er kommet efter det og begyndt at levere en del bedre end vi gjorde i starten.

Da BERRY og co. skrev under med QBF lå holdet på 167. pladsen på HLTV-ranglisten. Siden da er det blevet forbedret et par gange, men holdet brød aldrig ind i top 100 og befandt sig ved seneste opdatering på en 134. plads.

Holdet bliver sammen

Holdet blev præsenteret den 12. februar, og foruden BERRY bestod startfemmeren af jarko, J3nsyy, Maccen og Staehr. Det varede dog ikke længe, før jarko blev skiftet ud med Tauson, og i slutningen af maj kom Lyngby Vikings og snuppede J3nsyy til deres nye danske lineup.

I stedet er kroK blevet hevet ind på holdet, og det er således de fem, der tirsdag spiller semifinale i POWER Ligaens slutspil. Her møder de enten AaB eller MASONIC, der krydser klinger i kvartfinalen mandag.

Selv om de nu ikke længere har den russiske organisation i ryggen, så bliver mandskabet sammen, forsikrer BERRY. Nu går jagten i stedet ind på en ny organisation, de kan repræsentere.

Det er da aldrig sjovt at stå uden en organisation,  men vi håber selv og tror på, at vi har vist resultater og stabilitet nok til, at der er nogen der vil samarbejde med os, siger han.

Den russiske organisation har overordnet set været et godt bekendtskab, mener BERRY.

Det har været meget godt, vil jeg sige. De stolede 100 procent på mig i starten. De købte de spillere, jeg gerne ville have, og så var de altid klar til at hjælpe, hvis vi manglede noget igennem hele forløbet, siger han.

Sidder du så med følelsen af, at I har været skuffende?

Både og. Vi har haft masser af gode chancer, hvor vi har fejlet og kunne havde gjort det en del bedre, hvor erfaringen har kostet os. Vi er kommet meget bedre efter det her den sidste to måneder, hvor jeg selv syntes vi har udviklet os en del.

Så resultatmæssigt har det været skuffende i perioder, men som hold er jeg stolt af, hvor langt vi er kommet, og hvor meget alle har udviklet sig, siger BERRY.

Hvad  holdet nu skal hedde, er endnu ikke på plads, men holdet består af følgende fem:

  • Danmark BERRY
  • Danmark kroK
  • Danmark Maccen
  • Danmark Staehr
  • Danmark Tauson

#1(Med 5 svar)
30. juni 2021 kl. 13:18
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Fedt hold!
BERRY skal nok finde et nyt sted. Måske Ambush tid igen.
#2(Med 4 svar)
30. juni 2021 kl. 13:41
zEden
Godt bud! Men er Atlando helt ude at cs ellers kunne de os være en god kandidat
#3(Med 3 svar)
30. juni 2021 kl. 13:44
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Lød til de var færdige med at huse gode hold :/
#4(Med 2 svar)
30. juni 2021 kl. 15:10
xone
Hvornår var de da startet med det?
#5(Med 0 svar)
30. juni 2021 kl. 15:18
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
:gg:
:atlando:
#6(Med 0 svar)
30. juni 2021 kl. 15:19
Koste
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det blev annonceret for 5 dage siden at de dropper ud af 'elite' cs. Hvad der vil være fokus på er ikke blevet udmeldt, men de skulle have et decent LoL hold.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.