Både top og bund i begge 1. divisioner er tætte.

Nedrykningskandidaterne kan forpurre oprykningsdrømmene

Intet er afgjort i POWER Ligaens 1. divisioner, hvor flere hold øjner topplaceringer.

Endnu engang er det blevet tirsdag, og dermed er det blevet tid til endnu en spilledag i POWER Ligaens 1. division A og B. Og det er sidstnævnte, vi vender blikket mod først.

Aftenen starter ud med Madsport Esports, der trods brav kamp endnu har en sejr til gode i juni måned. Her er det blevet til nederlag til både IGNITE, AGF Academy og SERA ESPORT. Det får de chancen for at lave om på tirsdag aften, når rækkens andet tophold står klar.

Ølgod Efterskole har nemlig både samme antal point og spillede kampe som AGF Academy, og klokken 18 krydser de klinger med Madsport Esports. De to hold mødtes tidligere på sæsonen, hvor Ølgod Efterskole tog sejren 16-6.

Man får chancen for at se mere til Madsport Esports senere på aftenen, når de i dagens sidste kamp tager imod AGF Academy klokken 22.

De to hold mødtes mandag aften, og her var det AGF Academy, der tog sejren, men der skal point på kontoen hos Madsport Esports, hvis de skal redde sig fra en truende nedrykningsplads. Vi kan derfor forvente, at de ikke lægger sig fladt ned.

Stillingen i 1. division B

Tæt kamp om relegationpladserne

Vi skal også et smut til 1. division A, hvor der ligeledes er kamp om pladserne. Her skal rækkens bundprop OIS eSport i ilden mod Avalanche Main, der forsøger at slippe væk fra den 8. plads, der betyder direkte nedrykning.

OIS eSport må efterhånden indstille sig på, at tiden i 1. division er slut efter denne sæson. I 12 kampe er det blot blevet til tre point, mens de kun fire gange er nået tocifrede antal runder.

Netop et tocifret antal runder var, hvad OIS eSport nåede, da de senest mødte aftenens modstander. Her tog Avalanche Main stikket med en 16-13-sejr. Holdene brager sammen klokken 20:00.

Stillingen i 1. division A

Aftenen på streamen ser ud som følger:

  • 18:00 - Madsport Esports vs. Ølgod Efterskole (1. division B)
  • 19:00 - Nova Learning vs. SERA ESPORT (1. division B)
  • 20:00 - OIS eSport vs. Avalanche Main (1. division A)
  • 21:00 - ESIMED Esports vs. Falcons (1. division A)
  • 22:00 - AGF Academy vs. Madsport Esports (1. division B)

Kampene kan ses på streamen herunder:

#1(Med 1 svar)
15. juni 2021 kl. 17:40
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Forstår ikke helt hvordan man undgår at både nævne og streame at 1. og 2. pladserne i begge divisioner mødes indbyrdes i et opgør, som meget vel kan blive afgørende ift. direkte oprykning.
#2(Med 0 svar)
15. juni 2021 kl. 17:57
BehinD
Helt enig burde streame begge 1. vs 2. pladser især når de også ligger på samme point
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.