kroK kæmper for at få en fast plads hos QBF.

Ny QBF-spiller: "Jeg føler ikke, der er en grund til at være nervøs"

Scenen er større, men QBF's nyeste spiller mærker ikke et større pres, selvom han endnu ikke er en fast del af holdet.

Det er ikke mange dage siden, at QBF hentede en ny spiller ind på prøve, da kroK tog skridtet fra HDE.Hype op til BERRYs QBF, som i skrivende stund, ligger nummer ti i Danmark.

Den unge efterskolestjerne havde da også tidligere haft mulighed for at prøve kræfter med QBF efter at have været stand-in i flere kvalifikationer, men alligevel var det ikke forventet, at han skulle få en fast prøveperiode på mandskabet. 

Jeg blev virkelig overrasket. Jeg havde virkelig ikke forventet at få det tilbud, men jeg blev jo selvfølgelig virkelig glad og motiveret, for det jo en kæmpe chance, fortæller kroK til Dust2.dk

Når man tager et så stort skridt fra et efterskolehold i 1. Division til pludselig at skulle spille med, hvor det er sjovt, på et top-10-hold i Danmark, så er det klart, at der er en tilvænningsperiode.

Sådan lyder det da også fra kroK, som ikke er bleg for at indrømme, at niveauet er blevet skruet en tand op, og at der skal noget mere til for at spille med i toppen af dansk Counter-Strike.

Jeg synes selv, jeg har klaret det fint indtil videre, men jeg kan godt mærke, at det er et højere niveau, jeg er kommet op på, hvor man bliver straffet på alle sine fejl. Dem har jeg stadig en del af, men det hjælper også meget, at jeg har et hold, som altid hjælper mig med at finde fejlene og fikse dem.

Selvom niveauet er højere og presset er større, generer det ikke kroK, at han blot er med på en prøveperiode. 

Den blot 16-årige kroK føler nemlig ikke noget større pres for at skulle præstere, selvom han er på en prøveperiode, og derfor skal bevise sit værd. Her handler det for ham blot om at gøre sit bedste.

Jeg har altid vidst, at det kun var prøve, og jeg føler ikke, der er grund til at være nervøs. Hvis jeg bare spiller mit bedste spil, så kan jeg jo ikke gøre mere, og i sidste ende er det helt op til dem, fortæller den 16-årige QBF-spiller.

Støtten er med hjemmefra

Når man som ungt talent jagter drømmen om at blive professionel og bruger en hel del timer foran skærmen, så kan det for nogle være svært at have støtten hjemmefra.

Sådan oplever QBF's nyeste ansigt det dog ikke. kroK fortæller nemlig selv til Dust2.dk, hvordan der på hjemmefronten altid har været nogle, som støttede ham, selvom forældrene ikke nødvendigvis var klar over, hvor god han reelt er.

De var meget overraskede. Mine forældre har altid været meget støttende omkring min interesse for Counter-Strike, og de har altid vidst, at mit mål er at blive professionel, men de har aldrig vidst, hvor god jeg var, og om det kunne blive en realitet, så de blev meget overraskede, da jeg fortalte dem, at jeg skulle prøve med et top-10-hold i Danmark.

kroK er som bekendt på en prøveperiode i QBF, og han spillede da også med i POWER Ligaen i går, da det blev til en sejr og et nederlag mod henholdsvis CEPTER BITSKINS og DREAM.gg.

QBF ligger i øjeblikket på en solid fjerdeplads i ligaen - dog med en del færre kampe end alle de mandskaber, som befinder sig over BERRYs tropper, og det ser derfor stærkt ud for holdet, som ligger solidt i forhold til en slutspilsplads.

QBF består af:

  • Danmark BERRY
  • Danmark Tauson
  • Danmark Staehr
  • Danmark Maccen
  • Danmark kroK (på prøve)

Det har tidligere været rygtet, at holdet er på vej ud af QBF. Dust2.dk havde egentlig aftalt et interview med BERRY om situationen, men noget ændrede sig, og han vil derfor ikke udtale sig om rygterne lige nu. Vi jagter selvfølgelig fortsat en afklaring.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.