vigg0 og Astralis Talent møder Singularity i aftenens kamp.

Astralis Talent-spiller inden topbrag: "Det er fedt, at der er lidt mere på spil"

Astralis Talent topper POWER Ligaen inden dagens runde, hvor de står over for et andet mandskab, som også har gjort rent bord.

Links med * er reklamelink | Odds er hentet kl. 15:30 og kan ændre sig | 18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | Rofus.nu

Endnu en runde i POWER Ligaen står for døren, og her er der en lang række spændende opgør på programmet i aften.

Ét af de meget spændende opgør, vi bliver vidne til i aften, er, når Astralis Talent tager imod Singularity i en direkte duel om en øjeblikkelig førsteplads.

Begge hold er kommet solidt fra start efter de første to runder i sæsonen med seks point ud af seks mulige, og sæsonstarten er da også noget, vigg0 fra Astralis Talent er tilfreds med, og som han håber kun bliver bedre i aften.

Jeg synes, at vores sæsonstart har været god. Vi har ikke spillet så meget med gnøffe endnu, og vi er nærmest lige kommet i gang, så det meget dejligt med en god start.

Jeg forventer, det det bliver en tæt kamp i aften mod Singularity, hvor vi dog forhåbentlig tager sejren.

Selvom Astralis Talent-spilleren klart forventer en tæt kamp i aftenens opgør, så er Singularity ikke det mest skræmmende hold at møde. 

Hvem ser du som de største konkurrenter?

Tricked og AGF.

En sejr mod de to mandskaber er dog ikke uden for rækkevidde, og den 21-årige riffelspiller er da heller ikke i tvivl om, at en sejr er mulig, når Astralis Talent møder de forsvarende mestre eller AGF.

Det er altid svære kampe mod de to hold. De har begge et stærkt hold og er spillet godt sammen, men alt kan jo ske i en Bo1, og det kommer an på, om vi rammer dagen.

Alle kampe tæller

I den indeværende sæson af POWER Ligaen er systemet lavet lidt om, så mandskaberne kun støder sammen én gang, og dette gør altså, at hver kamp tæller lidt mere.

Mens alexsomfan fra AaB i sidste uge fortalte, at han ikke var den største fan af ændringen, så ser vigg0 anderledes på det.

Jeg synes, det (at holdene kun møder hinanden én gang red.) er meget fint, og jeg synes egentlig, at det er meget fedt, at der er lidt mere på spil, og at man skal performe hver gang - ellers kan det virkelig koste i sidste ende.

I aften bliver Astralis Talents opgør mod Singularity også vist på Dust2.tv klokken 20:00.

Udvalgte odds kan ses herunder:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.