Den nye struktur, hvor holdene kun møder hinanden én gang, er en fordel for underdog-holdene, mener alexsomfan.

"Jeg tænker helt klart, at det er en fordel for underdogs"

Det er blevet til en 'okay' sæsonstart for AaB, lyder det fra holdets IGL, som dog håber på mere.

Tre point ud af seks mulige. Sådan lyder sæsonstarten for AaB, som i sæsonens spæde start har sikret sig en sejr mod AGF, mens QBF dog blev for stærke for det nordjyske mandskab.

På papiret lyder det som en godkendt start, og sådan ser holdets in-game leader, alexsomfan, det da også og betegner det selv som en 'okay sæsonstart'.

Jeg synes, at det har været en okay start på sæsonen. Vi tager en snæver sejr mod AGF, men taber desværre mod QBF, hvor jeg føler, vi kunne have gjort det bedre. Vi var desværre alt for langsomme til at komme i gang på begge sider, og når man først er bagud på Inferno, er det svært at komme tilbage, fortæller alexsomfan.

Tre ting skal gå godt

Selvom mandskabet skiftede ud kort inden sæsonstart, så er alexsomfan en mand med store ambitioner for sit mandskab, og her er øjnene rettet mod ét mål: Slutspillet.

Mere præcist nævner den erfarne in-game leader, at det ville være en skuffelse, hvis AaB ikke havner blandt de øverste seks, men for at dette skal ske, skal særligt tre ting gå godt.

De tre vigtigste ting må helt klart være:

1. At komme godt fra start i de officielle kampe. Vi var desværre en tendens til at starte langsomt ud og komme bagefter, og jeg tror, det bunder ud i nummer to.

2. At få mere ro på og glemme nervøsiteten og udnytte den her rolle som underdog og dark horse. Vi har intet at tabe i de her kampe, så vores mentalitet burde afspejle det samme.

3. Helt klart at få styr på vores taktikker. Det er ret tit, at der bliver glemt noget, hvilket får os til at ligne kæmpe noobs på stream. Heldigvis holder vi bootcamp inden længe, så der vil være tid til at få det på plads.

Fordel at være underdogs

AaB kommer fra at have overlevet relegation, og det er altså på et hængende hår, at vi derfor ser de nordjyske tropper i denne sæson af POWER Ligaen.

Dette har derfor også medført, at alexsomfans tropper går ind til de fleste opgør som underdogs, men dette tager den 27-årige IGL ikke så tungt - tværtimod. Her spiller det nye system i denne sæson af POWER Ligaen nemlig en afgørende role.

Kort inden sæsonstart blev systemet nemlig lavet om for denne sæson, og  dette har betydet, at der kun bliver spillet 11 kampe i grundspillet, og holdene møder derfor kun hinanden én gang.

Jeg tænker helt klart, at det (at holdene kun møder hinanden én gang red.) er en fordel for underdogs. Der er ikke mulighed for at komme tilbage igen, da der kun er én kamp - og det kan gå hurtigt, hvis man først taber begge pistolrunder i løbet af en kamp.

Ydermere er der også en fordel i vetoen, da du reel set kun skal have fire maps. Det hele er fedt for os med nye spillere og en lille rolle som underdog, men jeg foretrækker stadig helt klart sidste sæsons struktur, da det gav et bedre billede på, hvem der var stærke nok til top-6. Bo1 kan være random.

Nordjysk rivalisering findes stadig... på en måde

Med både AaB og Aalborg Rebels i den netop overståede sæson, var der god mulighed for et vaskeægte derby, når de to hold tørnede sammen. 

Med en navneændring og en større makeover på både brandet, men så sandelig også spillersiden, for Rebels' vedkommende lever denne rivalisering dog ikke på samme måde.

Det kan derfor være svært at udpege netop én konkurrent, hvor en sejr ville være lidt sødere end mod de andre ti mandskaber, men her kan alexsomfan dog stadig finde ét hold.

Nu når der ikke er noget Aalborg Rebels mere, er den svær. Jeg tror, at sejren over dem i sidste sæson fik vestr til at ryste i bukserne.

Men i og med, at Aalborg Rebels nu har overtaget SoA, tænker jeg stadig, det må være dem. De virker også til at have fundet en god rytme, så det kunne være dejligt at tage point fra dem.

AaB har kampe igen på mandag den 17. maj, og her møder de da også netop Spirit of Amiga, mens også Tricked er på listen.

AaB består af:

  • Danmark alexsomfan
  • Danmark Patti
  • Danmark Vaegten
  • Danmark Buzz
  • Danmark scott
#1(Med 0 svar)
12. maj 2021 kl. 17:17
Farey
iskoldt lineup
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.