minet var blandt Danmarks absolut bedste spillere i CS 1.6. Her ses han til e-Stars Seoul i 2011 sammen med mTw.

Forlader SoA efter 'turbulent' ejerskifte

Det tidligere førstehold i Spirit of Amiga forlader nu organisationen.

For få uger siden kom det frem, at Aalborg Rebels havde overtaget Spirit of Amiga-brandet. Dette endte dog ud i et mindre drama, som sidenhen resulterede i, at flere af de daværende Rebels-spillere valgte at forlade projektet.

Nu har også det tidligere førstehold i SoA valgt at forlade organisationen, og minet og co. skifter derfor tilbage til Nova Learning, som holdet tidligere har repræsenteret.

Hvordan har du som spiller på SoA's hidtil førstehold oplevet hele ejerskiftet?

Turbulent, for at sige det mildt. OJ (IGL på det daværende SoA-hold, red.) blev kontaktet på en lidt suspekt måde, hvis du spørger mig. Og så viser det sig, at vi fik det fortalt før Aalborg Rebels’ eget hold, siger minet til Dust2.dk.

27-årige OJ lagde et billede op på Twitter, som viser et screenshot af en samtale med Aalborg Rebels-ejeren Christian Meyer, der har overtaget SoA.

Her fremgår det altså, at sidstnævnte bad OJ om minets telefonnummer, hvilket han dog ikke fik. Herefter præsenterer Christian Meyer sig som 'den nye ejer af Spirit of Amiga'. Dén oplevelse sætter minet et par ord på:

Meyer forventede, at OJ ville give mit telefonnummer ud til alle, der spørger - hvilket han naturligvis ikke gør. Da det så ikke gik, som han ønskede, sluttede han af med, at han er SoA’s nye ejer.

SoA har allerede præsenteret et nyt førstehold, som består af blandt andre kev og Toft, hvorfor minet og kompagni altså har forladt organisationen. minet forklarer dog, at ejerskiftet ikke har haft nogen betydning for dette.

Nu havde vi snakket om at forlade SoA i et stykke tid - men vi ville vente til sæsonen var ovre. Det er den jo så nu, så uanset ejerskiftet, var vi smuttet.

Havde du ønsket, at det her var blevet håndteret bedre? Så den gamle ejer for eksempel havde givet jer besked?

Det var nu ikke så vigtigt for mig, men jeg vil mene, at det var på sin plads, at introducere sig ordentligt i den her situation. Jeg har som sådan mere ondt af det gamle Aalborg Rebels-hold.

Udover det, var diMitri (nu tidligere CS:GO ansvarlig i SoA, red.) grunden til, at vi joinede SoA i sin tid, og egentlig også grunden til, at vi blev, da vi havde en bedre aftale hos Nova Learning. Da jeg kontaktede ham, vidste han intet om det, og det fik alarmklokkerne til at ringe.

Det kom som et kæmpe chok

I samme forbindelse har Dust2.dk talt med diMitri, som var ansvarlig for CS:GO-delen i det gamle SoA. Han fortæller, at det pludselige ejerskifte kom som et chok, og at det ærgrer ham.

Det kom som et kæmpe chok. Jeg sad i en bil på Fyn, da jeg blev kontaktet af minet og blev spurgt omkring, hvad der skete. Jeg ringede straks til Jack (den tidligere ejer af SoA, red.) for at høre ad, men jeg ikke fik så mange oplysninger. Dette ærgrer mig gevaldigt, da jeg de sidste tre år har knoklet for at få CS-delen op i SoA.

Så du fik slet ikke noget at vide af den gamle ejer?

Overhovedet ikke. Det var ikke mere end et par dage siden, jeg skrev med Jack og de andre på Discord omkring SoA-holdet. Jeg har forsøgt i lang tid nu at få Jack til at overdrage noget af SoA til mig, så vi kunne prøve at hive nogle sponsorer ind. Jeg har stået for hele CS-delen, hvor jeg har haft brumbazzen og Justin under mig. De sidste tre år har brumbazzen, Justin og jeg stået for alt økonomi af egen lomme, da vi ikke har haft noget, vi kunne forhandle med til sponsorer eller investorer. Sidste år mistede vi nogle rigtig gode mennesker i staben, da der ikke var styr på tingene. Det er selvfølgelig ærgerligt, da jeg ved, at vi kunne have været større den dag i dag.

Pludselig, uden advarsel eller noget, havde vi alle tre fået fjernet vores rettigheder, hvorefter Justin fortæller mig, at Jack har fortalt ham, at der ikke var plads til mig eller Justin i det nye. Jeg var seriøst clueless, da jeg ikke vidste, hvad der egentlig foregik. Selvom jeg kontaktede Jack, var det bare som om, han intet havde med det at gøre, og at det var de nye ejere af SoA, jeg skulle snakke med, afslutter diMitri, som ønsker de nye ejere held og lykke med projektet.

diMitri skifter med resten af de nu tidligere SoA-spillere til Nova Learning.

Nova Learning består af:

  • Danmark minet
  • Danmark Sikrow
  • Danmark OJ
  • Danmark fuzion

Det nye Nova Learning-hold spillede i 1. Division i Elgiganten Ligaen i sidste sæson, hvor de sluttede på andenpladsen.

#1(Med 2 svar)
30. marts 2021 kl. 09:22
SEVEN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Tror bare at vi lader SoA forblive ved minderne 🙂
#20(Med 1 svar)
30. marts 2021 kl. 12:39
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det er bare svært, når de gang på gang sætter startkablerne på patienten og skruer op for strømmen...
#56(Med 0 svar)
30. marts 2021 kl. 23:32
SEVEN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
#2(Med 0 svar)
30. marts 2021 kl. 09:24
luyee
Historien der bliver ved med at gi'
#3(Med 0 svar)
30. marts 2021 kl. 09:49
Compass
Synes det er fornuftigt at samle alle scenens sketchy folk undre én fane som alligevel aldrig vil komme i nærheden af hvad det var engang. Synd for diMitri, håber I finder noget hvor I har mere indflydelse!
#4(Med 0 svar)
30. marts 2021 kl. 09:49
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Hold kæft en gøgler org
#5(Med 4 svar)
30. marts 2021 kl. 10:06
noche
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Det er mange år siden, at Crashjack skulle have sluppet tøjlerne med SoA. Dette scenarie og de foregående hold og problemer der har været, har desværre smadret hans eget og SoAs eftermæle. SoA var større end personen Crashjack, noget han nok aldrig rigtig har indset. For at gøre ondt værre er det nu i hænderne på en som kommer til at ødelægge navnet endnu mere ud fra den retorik man har set herinde. Jeg ærgrer mig over håndteringen af hele denne sag, og ønsker et eller andet sted at SoA bare bliver lagt i graven, så os der husker det som værende noget stort i det mindste har det tilbage. Synd for diMitri, håber han finder noget andet og bedre at støtte.
#7(Med 0 svar)
30. marts 2021 kl. 10:48
Deuce
+1 på den. Er fuldstændig enig.
#16(Med 0 svar)
30. marts 2021 kl. 12:20
KongenBob
Sølv Sæsonkort Sæson 18
+1 super syndt. Nogle ting høre bare til i fortiden, så de gode minder kan fortsætte og ikke ødelægges pga. Ringe lederskab og drivsel af en virksomhed indenfor Esport.
#25(Med 1 svar)
30. marts 2021 kl. 13:01
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Desværre er jeg tilbøjelig til at være enig, om end CJ virker som en rigtig fornuftig person. Rygterne om at Astralis (dengang) ville købe navnet/ organisationen/ brandet, kan godt give en kuldegysninger - for der ville have været tale om en genoplivning, på den fede måde.

Øv.
#54(Med 0 svar)
30. marts 2021 kl. 22:34
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det havde nok været bedre for SoA-navnet, om man havde takket ja dengang.

Lige nu bliver det godt nok på det groveste slæbt gennem mudderet.
#6(Med 3 svar)
30. marts 2021 kl. 10:26
Seneberg
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Fårk...
jeg ved hvor meget dimitri Kampf at han aldrig gør noget halvt. Og Justin, ved jeg hr lagt utroligt meget i SoA. Sorry guys
#10(Med 2 svar)
30. marts 2021 kl. 11:44
CrashJack
Ah det tror jeg nu ved jeg ved lidt mere om..Der er ikke sket noget i SoA i meget meget lang tid men vi var heldige at få minet og dem ind uden nogen forpligtelser eller noget.
#21(Med 1 svar)
30. marts 2021 kl. 12:48
Seneberg
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Og jeg ved de af egen lomme har investeret i spillerne og forsøgt at gøre gode ting.

Stået stille længe, tjaa. Der må være en grund til spillerne holder fast i folkene der var bag dem.
#44(Med 0 svar)
30. marts 2021 kl. 16:22
CrashJack
Det SoA har brug for er samarbejdspartnere eller lignende. Justin var meget gavild med de penge han havde men det er ikke det SoA har brug for og det er også bare at udnytte manden.
SoA har brug folk der ved hvad man skal for at få en esport org op at køre og det ved Dimitri Justin eller mig selv inkl. ikke nok om.
Vi prøvede alle både Dimi justin og mig om at gøre gode ting men det kommer man ikke særligt langt med når vi tænker på hvad der skal til.
#8(Med 12 svar)
30. marts 2021 kl. 11:03
xone
Først var det bare pinligt for Aalborg Rebels folkene, nu er det pinligt for hele banden.
#11(Med 11 svar)
30. marts 2021 kl. 11:44
CrashJack
Så det igang med mudderkastning igen
#14(Med 0 svar)
30. marts 2021 kl. 12:10
Butler
Du er da pinlig!?
I har jo løst det her på den værst tænkelige måde. Hvorfor opfører i jer ikke bare normalt og behandler folk ordentligt?
#22(Med 0 svar)
30. marts 2021 kl. 12:52
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Gå dog på pension. Du er SÅ naiv. Hvor er det dog pinligt.
#23(Med 7 svar)
30. marts 2021 kl. 13:00
xone
Jeps! I har jo gravet jer verdens største hul, og bliver egentlig bare ved.

Bare din kommentar omkring dMItri viser hvor svært det er at tage jer seriøse. Hvorfor har du et behov for at kommenterer på at du har holdt hånden over ham, og at ingen ville have med ham at gøre? Får du det bedre med dig selv, af at træde på en du lige har smidt ud ?
#26(Med 1 svar)
30. marts 2021 kl. 13:15
Butler
Han er jo ikke engang mand nok til at smide ham ud. Den besked kommer listende ind af bagdøren. Magen til lille mus skal man fandme lede længe efter.
#42(Med 0 svar)
30. marts 2021 kl. 16:11
CrashJack
hvad fanden snakker du om... Han havde fåët et opkald EFTER vj havde snakket med Minet skulle jeg måske fortælle ham det først?
Sidste gang jeg prøvede det prøvede de at smide mig ud af SoA :D
Først snakker med self. med dem man vil arbejde sammen for at få styr på det først og så tager man det andet bagefter. Vidste self. godt at minet ville fortælle det det til Dimitri men var ikke hjemme så kunne ikke nå at ringe til ham.
#43(Med 4 svar)
30. marts 2021 kl. 16:15
CrashJack
Du er og altid vil være en hater men nu gik dimitri i angreb på os og nej jeg får det ikke bedre af det da Dimitri var loyal SoA supporter men som sagt så kom vi ikke videre da folk ikke mente han kunne klare opgaven eller den vej vi ville. Om det er sandt eller ej er sagen ligegyldigt men vi kom ikke videre pga. det.
#45(Med 3 svar)
30. marts 2021 kl. 16:38
xone
Det er sjovt.. Jeg har aldrig været en hater, men jeg har kritiseret at en mand med nære rocker relationer skulle lede en ungdomsklub. Det syntes jeg var fuldstændig vanvittigt, og synes stadig hvis den stadig er åbent.

Når han så laver sådan et kæmpe freakshow, som var tilfældet i jeres ellers så fine overdragelse af holdet, så indbyder han jo til verbale tæsk. Det var og er så ringe håndteret, at det skriger til himlen.
#49(Med 0 svar)
30. marts 2021 kl. 19:34
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Han har jo kun 16 forskellige virksomheder og køre i store feder biler, mens han omgåes pæne skoledrenge, som alle har købt deres biler og huse på ærlig vis. Der er slet ingen ivs selskaber der gemmer sig som tomme skaller.
Ejendomme, esport, marketing, vinduespolering, ejendomsservice, pladeselskab, politisk parti, det hele er tjent ærligt og redeligt. Helt uden hjælp med store tusser og skattesnyd.

Og de 4 der overfaldt ham med knive, kommer nok alle fra englekoret og var nok sure over en helt almindelig hverdagsting
#52(Med 0 svar)
30. marts 2021 kl. 21:50
wiLL
Guld Sæsonkort Sæson 18
Kæmpe +1 på den der.. det lige en sag for medier som EB "rocker typer træner unge i skyde spil" det skal nok hjælpe sporten.. sørgeligt
#55(Med 0 svar)
30. marts 2021 kl. 22:55
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det er faktisk vildt nok at han startede sin virksomhed i juli 2015, efter ham havde udtalt sig som præsident i marts 2015. Det må være verdens hurtigste exit-program. Eller startskuddet til at få vasket lidt kontanter.

Men det sjove er at det hed søndergaard og meyer ApS i starten.
Ham søndergaard er tidligere straffet, for nogle knap så hyggelige ting.

Det er jo samme koncept som fashionista i Flensborg startede med. Rockere der laver tattoo og tøjfirmaer og alt hvad den kan trække, så de kan tage til Marbella og nyde livet, når det bliver lidt varmt ved myndighederne.

Gætter på at det der royalempire er startet på penge tjent på ting som man ikke ønsker og vide. Men det er de åbenbart pisse ligeglade med nogle steder.
#30(Med 0 svar)
30. marts 2021 kl. 14:55
JinXXX
Hold kæft en omgang amatører i er.
Så pinligt.
#9(Med 0 svar)
30. marts 2021 kl. 11:40
jabroni
Det er en skam. SoA kunne have været Astralis, men endte som et cirkus i Aalborg.
#12(Med 1 svar)
30. marts 2021 kl. 11:45
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
Den her:

"De sidste tre år har brumbazzen, Justin og jeg stået for alt økonomi af egen lomme, da vi ikke har haft noget"

Wow siger jeg bare, der må være noget refusion der skal irettetales.
#40(Med 0 svar)
30. marts 2021 kl. 15:43
CrashJack
Tror der er pyntet rigtigt meget på den samtale der :D
Justin har lagt en del penge ja men nu har ingen af dem været på selvbetalt forretningsrejse ligeså meget som Gyl og mig selv.
#13(Med 6 svar)
30. marts 2021 kl. 12:02
CrashJack
Den nyhed her er 3 uger gammel og vidste vi allerede fra dag 2...
Med hensyn til Dimitri synes jeg 3 år var nok hvor der intet var sket i den tid andet end han fik minet og dem ind uden at have nogen forpligtelser. Jeg har holdt hånden over dimitri i lang tid da ingen ville have ham med i de projekter vi havde gang og nu gik det bare ikke mere. Vi alle har smidt småpenge i SoA men jeg sagde fra dag 1 at minet og dem skulle selv betale for deres spot. Hvis vi betalte så ville det ikke være deres spot og ville give problemer men tror dimitri kom til at love for meget.
#31(Med 1 svar)
30. marts 2021 kl. 14:57
JinXXX
Pinlig pinlig pinlig. Ærgerligt i ødelægger soa’s tidligere gode navn. Øv
#36(Med 0 svar)
30. marts 2021 kl. 15:20
majez
De ødelægger ikke en skid - synes i skulle slappe af alle sammen :)

SoA navnet vil for altid være legendarisk og så er det lige meget hvad nogen på dust2 skriver. Færdig bum...Bum.
#39(Med 3 svar)
30. marts 2021 kl. 15:39
tromlereN
Undskyld mig, men hvad er det du forsøger at sige?

SoA holdet, skulle spille GRATIS under SoA - hvorfor? Hvad har de fået tilgengæld udover at hedde SoA? Det virker satme som en dårlig aftale for spillerne.
Hvad har du selv gjort for SoA navnet i de 3 år? Udover at have et pubg hold, hvor du selv spillede?

Altså du står som ejer, så det må være dit ansvar at tingene foregår korrekt, synes du helt seriøst med hånden på hjertet, at du har handlet korrekt i den her situation? Jeg forstår godt hvorfor man sælger et foretagende der ikke tjener penge, det er da den nemmeste måde lige at cashe ud.

Hvorfor er det SoA navnet skal ødelægges totalt? Der har været forsøgt med en masse SoA hold igennem tiden, men de har alle fejlet/blevet glemt?

Jeg synes det er en kæmpe skam at læse om alt det her, og specielt når jeg ser dine kommentarerer til tingene, så krummer jeg sgu tær. Du er ejer, mand dig lidt op.

Hilsen tromlereN
#41(Med 2 svar)
30. marts 2021 kl. 16:02
CrashJack
Det var aftalen hvilket ikke var et problem for nogen parter det de fik ud af det var at spille med SoA navn og fordi det passede godt ind når man tænker på at Minet og spdr var med fra 1.6.
De blev intet lovet og grunden til det var at vi havde ikke folkene til at skaffe de nødvendige midler til det. Hvis det havde været en måned før havde de fåët skrevet kontrakter og fået alt betalt mm. Vi havde kompetente branding folk i SoA plus en masse samarbejdsparterne men det gik i vasken pga. det hold vi gik efter stallede plus tingene var gået meget hurtigt i SoA på det tidspunkt.
Men jeg forstår ikke hvad jeg har gjort forkert andet end SoA er aktive igen både med mainhold , forening og en masse hyggehold. Før havde vi Minet og dem som jeg aldrig hørte noget fra hverken fra dimitri eller dem.
Jeg har ikke cashet ud for jeg har intet fået jeg gør kun det her for at få SoA i live igen men man mister sq lidt lysten med alt den negativ snak. Det SoA ånden jeg ville have tilbage og håbede at folk ikke var så toxic stadigt.
#51(Med 0 svar)
30. marts 2021 kl. 19:45
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Du har vel ikke lavet noget som helst i SoA. Du har intet betalt spillerne. De skal selv sørge for at betale deres ting, så hvad har de fået?

Det er kørt som en forening, så I har fået lidt penge og dem har du brugt på, at aflønne dig selv sikkert?
#53(Med 0 svar)
30. marts 2021 kl. 21:59
wiLL
Guld Sæsonkort Sæson 18
Så skulle du have tænkt over hvem der skulle overtage det! Stop men legen er god i stedet for at ødelægge noget som er så.legendsrisk som det navn! ALLE danskere der bare er lidt mere end 20år kender det navn og hvad det stod for! Du personligt var dansk cs i flere år! Hvorfor skal det du skabte gives til rockere og folk der gang på gang viser der ik er styr på det? Vil du have SoA navnet den på EB med de typer og unge mennesker? Hvordan tror du forældre til børn ser på det? CJ i min tid som opkommer var SoA legenderne mit det vildeste var de 5 min jeg havde +o på #SoA selv om det var en fejl, jeg syntes det er så ærgeligt at det skal gå den vej! Man bliver næsten helt ked af det..
#19(Med 0 svar)
30. marts 2021 kl. 12:33
diMitri-_-
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
normalt kommentere jeg aldrig på egne nyheder :) men må gøre dette nu, " eg har holdt hånden over dimitri i lang tid da ingen ville have ham med i de projekter vi havde gang og nu gik det bare ikke mere" jeg er den der har forsøgt og holde det her op, " Vi alle har smidt småpenge i SoA men jeg sagde fra dag 1 at minet og dem skulle selv betale for deres spot. Hvis vi betalte så ville det ikke være deres spot og ville give problemer men tror dimitri kom til at love for meget." love for meget? hvordan vil du ha spiller til at spille under SoA fanen hvis man ikke i det mindste betaler for et spot. men nok om det Jackie :;) sket er sket. jeg ønsker alt held til SoA under Meyer. håber det kommer til at lykkedes,
#24(Med 9 svar)
30. marts 2021 kl. 13:01
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det gode er her, at man kan sætte dem på sin liste af folk man aldrig skal gøre forretning med eller købe produkter af.
#28(Med 8 svar)
30. marts 2021 kl. 14:42
CrashJack
Så forklar lige hvad der er gjort forkert som er anderledes hos andre firmaer
#29(Med 2 svar)
30. marts 2021 kl. 14:50
klit
Vinder af Dust2 predictions - IEM Katowice 2017
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Alt.
#35(Med 1 svar)
30. marts 2021 kl. 15:07
CrashJack
Jeg ser intet forkert her andet end jeg tror Christian Meye blev misforstået af OJ pga. han direkte måde at tale på folk på og netop det har INTET at gøre her. Det en privat snak og hører ikke til herinde. Det ren slader og tydeligt at man have folk set i et dårligere lys og har jeg 0 respekt for.
#57(Med 0 svar)
31. marts 2021 kl. 01:01
NikoHeiseN
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
tror ikke der var så meget i den samtale oj kunne misforstå
#33(Med 0 svar)
30. marts 2021 kl. 14:57
JinXXX
Lol. Alt er bare gået galt.
#34(Med 3 svar)
30. marts 2021 kl. 15:02
noche
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Det er ret simpelt - reel og ren information. Når man er leder har man en konstruktiv kommunikation med sine medarbejdere, ligegyldigt om de er frivillige eller på kontrakt. De skal ikke høre ting fra anden side, og man underretter alle om ændringer, der har indflydelse på deres hverdag - uagtet om de er med eller ikke med for det fremtidige projekt. I er ikke en børsnoteret virksomhed, men gemmer jer bag den retorik og regulativer, det indebærer. Og så henviser i til virksomhedsledelser, der behandler deres medarbejdere dårligt.

Nu kender vi ikke direkte mere til hvad der har været galt og foregået andet end det vi kan læse os til herinde, men baseret på uoverensstemmelserne mellem dine og andres kommentarer herinde, fx diMitri, minet og Seneberg, så lader det til at der INGEN ledelse har været, og du har haft kaldt projektet dødt for længe selvom andre i staben har haft forsøgt at fastholde det.

I er udefra set dybt uprofessionelle og har ingen ide om mandskabsbehandling, og af den årsag ikke burde lede projekter eller være virksomhedsejere med personaleansvar. I skider på folk, der i lagt arbejde i at få SoA etableret igen. Listen af hvad du har gjort galt er ved at være meget lang, da du ikke har haft sat en finger rigtigt på scenen siden 2004.
#38(Med 2 svar)
30. marts 2021 kl. 15:29
CrashJack
Kan så sige du ved intet om hvad vi har lavet i SoA siden 2004..
Jeg har holdt Dimitri i SoA i 3 år selvom alle andre ville have ham ud og jeg mener alle. Hvis Dimitri var blevet havde det stadigt været en hyggeklub hvor der intet ville ske. Det havde jeg det egentligt fint med indtil han ville have % af SoA sammen med sin makker uden jeg fik en plan af vide. Med rebels ville SoA få en aktiv Forening med et stabilt firma bag sig plus twitch. Hvad ville du selv vælge en dødsejler eller et aktivt staff. Intet ondt om Dimitri vil vi ville aldrig nogensinde komme videre.
Men jeg er enig med dig når vi snakker om mandskabspleje og det med information men alle ikke gør tingene på samme måde. Jeg har altid været loyal og aldrig smidt nogen ud af SoA andet da de prøvede at smide mig ud :D.
Når vi snakker Christian Meyer så han har mange firmaer under men han har bare en anden måde at klare tingene på hvilket kan skræmme mange. Men nu har jeg kendt ham i mange år og har aldrig haft problemer med ham. Er sikker på der er rigtigt mange IRL folk der kan sige det samme.
#47(Med 0 svar)
30. marts 2021 kl. 17:55
Butler
Plus twitch? Hahahahaha, joker du? Altså de 38 der sidder og glor på det lort :)

Gi mig 7 dage så skal jeg lave en større twitch kanal.
#48(Med 0 svar)
30. marts 2021 kl. 18:08
noche
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
At du siger, at jeg intet ved om hvad i har lavet i SoA siden dengang er det største selvmål. Havde jeg vidst mere ville det være, fordi det havde været en succes.

Det er vel klart, at en langvarig medarbejder ville forvente at få en andel af virksomheden. At dømme ud fra hans kommentarer har der manglet opbakning til at gå videre med nogle ting, og i det hele taget bevæge sig. I sidste ende har det været dit ansvar at sikre fremdrift, og lede dem, så længe du ikke har ville give det ansvar videre. Jeg siger ikke at beslutningen om Rebels har været dårlig, men i lyset af at det er gået hen og blevet lidt af skandale grundet den dårlige håndtering kan det gå hen og blive det. Det starter i hvert fald elendigt.

Det der fremtoner omkring Christian Meyer er at han er en no bullshit type, alfa, entreprenant, egenrådig, humørsvingninger og loyal overfor de nærmeste. En person der fylder så meget, at flere vil anse det for at være ledelse. Hvis jeg er bare nogenlunde on point, så er der ingen tvivl om at det er en som skiller vandene, men det har intet med ledelse at gøre.
#32(Med 0 svar)
30. marts 2021 kl. 14:57
CrashJack
Endnu en clickbait artikel...Der har intet turbulent i det her skifte andet end folks kommentare og jeres clickbait artikler. SoA holdet fik et bedre tilbud end de havde iforvejen eneste der var anderledes var Dimitri ikke ville være deres manager mere. Dimitri havde fåët mere at vide men kun EFTER vi havde snakket med Minet. Minet og drengene valgte at være trofaste overfor deres manager hvilket jeg respektere. Rebels hold kan jeg ikke kommentere på andet end jeg tror ikke man vidste 100% om man ville køre videre med dem.
#37(Med 0 svar)
30. marts 2021 kl. 15:28
sn0lle
det kører for soa
#50(Med 0 svar)
30. marts 2021 kl. 19:37
jollarn
hahahahahahahahahha
#58(Med 1 svar)
31. marts 2021 kl. 02:09
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
#63(Med 0 svar)
31. marts 2021 kl. 18:43
cLAW
XDDD
#59(Med 6 svar)
31. marts 2021 kl. 10:55
CHRISTIANMEYERDK
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Det er ganske morsomt at læse alle de kommentarer :)
Faktisk akkurat ligesom hos ekstra bladet på Facebook, som i øvrigt også er fuldstændigt lige gyldigt.
Så mange mennesker med ondt i røven over hvad?


Vi skiftede navn fra Rebels brandet til [SoA]?

(Nej vi inkluderede ikke vores gamle hold hvor aftalen allerede ->VAR OVRE<- eftersom sæsonen VAR ->SLUT<-. Og de skulle præsentere et nyt lineup som vi ville tage i betragtning sammen med de andre tilbud til vores næste sæson). Jeg kan godt se vi godt nok er nogle dårlige mennesker, hvem gør dog sådan noget? pueha da

Der var et hold(minet og dem) som selv siger de var smuttet fordi de ikke ville være der, allerede inden vi kom ind i billedet? (konklusion at det var dødt? Og ja åhhhh nej, jeg spurgte efter et telefon nummer.. kæft jeg er en bandit :)

At vi tog over hvor det allerede var dødt for at rede det?(det jeg virkeligt ked af)


I skulle skamme jer selv over hvad i skriver, men det bringer bare motivation frem som altid så tak for det. Det er man van til, sådan er medierne alle steder i Danmark <3. ( I har måske lidt svaret på hvorfor ingen af de organisationer er bære dygtige i Danmark? I skræmmer de fleste mennesker væk lige så hurtigt som de kommer ind hehe. Jeg synes heldigvis bare at i er god underholdning.


Nu skriver jeg blot det her så i har lidt mere at hygge jer med her på ekstra bladets redaktion <3 for hvad skulle i ellers bruge jeres liv på ;) I ville kede jer uden janteloven så lad den endeligt flyde, det må være dejligt ikke at skulle kigge folk i øjnene når man udtaler sig så dumt.

Jeg håber at i alle sammen får en fantastisk dag.
Dem som har noget pænt at sige, plejer normalt bare at læse en artikel og trække et smil. Det vil altid kun være de sammen kedelige mennesker, med de samme grimme kommentarer der ytrer sig. Så tusind tak for alt jeres opmærksomhed og at i gider tage jer tid til at fortælle mig hvor meget at i virkeligt keder jer <3


kærlig hilsen
instagram.com/christianmeyer.dk/
#60(Med 0 svar)
31. marts 2021 kl. 12:39
Zebbe
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 17
xD
#61(Med 0 svar)
31. marts 2021 kl. 13:13
TobiaZ
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
xD
#64(Med 1 svar)
31. marts 2021 kl. 18:45
cLAW
har aldrig set nogen opfylde en stereotype så hårdt
#66(Med 0 svar)
31. marts 2021 kl. 19:07
Del337ed
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Elsker den lille plug af instagram til sidst.
#65(Med 0 svar)
31. marts 2021 kl. 19:07
warwhale
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg tror faktisk vi er nogle som sidder og håber på en smule ydmyghed, og evt at i kan kigge lidt indad og se hvad I selv har gjort galt. At du har ændret din retorik er nu egentlig meget sødt, men det er ikke det vi søger.
#68(Med 0 svar)
3. april 2021 kl. 17:36
Frankyou
Er du også rocker? Denne historie bliver sgu mere og mere underlig.
#62(Med 1 svar)
31. marts 2021 kl. 13:16
wazorntB
Hold nu kæft for et show.

Jack min ven, du skulle nok bare have givet ansvaret videre for længst. At du ville spille pubg og fokusere på det er fint, men at SoA ikke er blevet til mere, kan vist ikke klandres andre end dig selv.

Jeg tager hatten af for dimitri, som har lagt så meget tid og engagement i det - Desværre var der en åbenlys grund til at jeg selv sprang fra projektet i sin tid.

Godt at se du fortsætter Oli 🤗
#67(Med 0 svar)
31. marts 2021 kl. 21:36
diMitri-_-
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
<3 har saaaaaaaaatme savnet dig jackieboy <<3<3<3 håber du har det godt min ven :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.