Tilmelding til POWER Ligaen lukker
02D : 22T : 52M : 24S
Det var en glad alexsomfan, Dust2.dk fik fat i efter sejren.

Efter overlevelse: "Det betyder alt"

Dust2.dk har taget pulsen på vinderne og taberne af aftenens Relegation-opgør, som sendte et hold i 1. Division, mens endnu et blev i Elgiganten Ligaen.

For kort tid siden spillede AaB sig til en plads i Elgiganten Ligaen i næste sæson, da de bankede AGF Academy ned i 1. division.

Dust2.dk har talt med ingame leader for AaB, alexsomfan, som sætter et par ord på dagens sejr.

Hvor meget betyder det for jer, at få lov til at blive i Ligaen?

Det betyder alt. Med den nye aftale med DR og en muligvis større sponsor, er det altafgørende at være i den bedste liga. En sæson er lang, og at skulle bruge den på at kæmpe sig tilbage igen ville være surt. Jeg misunder ikke AGF Academy, og synes egentlig, det er synd, at det er dem, der ryger ned. Jeg føler, de har spillet godt den her sæson, de har tabt et par tætte kampe, så det er pisseærgerligt, for der er meget potentiale i det hold. Så selvom vi er glade over sejren, er det stadig træls at sende dem ned.

"Vi spillede for playoffs"

Den 26-årige IGL er da heller ikke overasket over, at AaB måtte en tur i relegation. Noget, der derimod overraskede ham, var, at de skulle kæmpe om pladsen mod et andet hold fra samme division.

Vi spillede for playoffs, men vi blev ikke overrasket over, at vi røg i Relegation. Vi er skuffede over grundspillet, uden tvivl. Vi har slet ikke vist, det vi vil, så vi er glade for, at vi får endnu en chance for at komme igen. Vi blev dog overraskede over, at Ligaen blev skrumpet ned til 12 hold, så da vi fik at vide, at vi skulle møde et Elgiganten Ligaen-hold for at overleve, steg pulsen lidt.

Hvad vil I gøre anderledes i næste sæson, så I ikke kommer ud for samme scenarie - altså hvad vil I gøre anderledes for at undgå relegation?

Få styr på vores CT-sider, der lige nu er dårligere end en kl 20 buffet på Dalle Vallé. Det er nok halvdelen af vores kampe, hvor vi har været foran ved halvleg, og så derefter kun vundet en enkelt eller to runder på CT siden.  

alexsomfan er da heller ikke tvivl om, hvorfor de gik sejrrigt fra relegation-finalen i dag. 

Mest af alt var vi bare på. Alle var klar til at vinde, og når først mentaliteten er med os, er vi bare et bedre hold, fortæller han til Dust2.dk.

Rykker ned i 1. Division

Hvor der er vindere er der jo som bekendt også tabere, og i dag var det desværre AGF Academy, der derfor må se sig slået ned i 1. division. Dust2.dk har fanget coachen wezx, som ærgrer sig over dagens nederlag.

Der er ingen tvivl om, at det er et kæmpe nederlag og en stor skuffelse for os at rykke ned i 1. division. Vi har haft en turbulent sæson med for store udsving i vores præstationer, og det koster os endnu en sæson i Danmarks bedste liga.

Vi bruger ligesom de andre hold rigtig mange timer sammen hver uge, og følelsen af at fejle på målstregen er hård og ubarmhjertig, men samtidig også lærerig. Vi har lært meget af at spille mod bedre hold og vi må se fremad og arbejde os tilbage i ligaen.

Hvor meget sender det jer tilbage, at I ikke længere spiller i den bedste liga?

Der er ingen tvivl om, at det sender os en del tilbage, ikke at være i den bedste liga. Vi har længere vej tilbage på den danske rangliste, og der er længere mellem kampene mod de bedre hold.

I næste sæson af ligaen skal AGF Academy derfor dyste i 1. division. Her har wezx da også en klar plan for mandskabet, som fortsat skal arbejde hårdt på serveren.

Vi skal fortsætte med at arbejde hårdt og fokuseret. Selvom vi rykker ned, har vi gennem sæsonen haft en positiv udviklingskurve. Vi skal bygge videre på det, vi har gang i, også er jeg 100% sikker på, at vi er tilbage i Ligaen efter næste sæson.

Som afslutning vil jeg gerne ønske AaB Esport tillykke med endnu en sæson i Elgiganten Ligaen.

#1(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 22:55
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Tillykke!
#2(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 23:00
Boblashdk
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
:aab:
:aab:
:aab:
#3(Med 0 svar)
18. marts 2021 kl. 23:08
OJ1738
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Expected og fortjent.
#4(Med 0 svar)
19. marts 2021 kl. 00:08
biian
Støttet Dust2.dk med 3 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
:aab:
#5(Med 0 svar)
19. marts 2021 kl. 00:11
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
De må virkelig have dårlig ct side.
#6(Med 0 svar)
19. marts 2021 kl. 05:36
DGaard
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
:aab:
:aab:
:aab:
#7(Med 0 svar)
19. marts 2021 kl. 07:17
HUNDEN
Astralis
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Den ct side må virkelig give meget uro i maven
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.