tekzinz og resten af Atlando måtte gå fra dagens runde med et 0-16-nederlag.

Æg og nedrykning i dagens runde

Dagens runde af Elgiganten Ligaen bød på en omgang æg, mens også Ligaens første nedrykker blev fundet.

Elgiganten Ligaen kom i dag ét skridt tættere på at blive afgjort, da vi nu kender de fire første hold i slutspillet, mens også den ene af de to nedrykkere er fundet.

I den øverste del af Ligaen er fire af de seks mandskaber, som tager en billet i slutspillet, fundet. Både Tricked, Lyngby Vikings, AGF og MASONIC kan nemlig ikke længere hentes af nummer syv, Atlando, hvorfor de fire mandskaber er sikret en plads i det eftertragtede slutspil.

I dag cementerede både Lyngby Vikings og AGF da også, at de har fortjent en plads i slutspillet. Førstnævnte endte nemlig med tre sejre i tre kampe, hvorfor de genfandt niveauet fra første del af sæsonen ved at sikre sig de ni vigtige point.

Samtidig var AGF også stærke, da de vandt tre ud af fire opgør. Et snævert 13-16-nederlag til Aalborg Rebels, som vandt deres anden kamp efter udskiftningerne i transfervinduet, fulgte nemlig et vanvidspræstation fra AGF.

Her blev fødselaren tekzinz og resten af Atlando nemlig i sandhed skudt ud, da de måtte se sig slået 0-16, hvorfor der var serveret æg på tekzinz' fødselsdag.

Atlando havde da heller ikke den bedste dag på kontoret, selvom in-game leaderen havde fødselsdag. Her blev det nemlig til yderligere et 14-16-nederlag til AaB, til trods for en brandvarm tekzinz, som skød 31. Dog blev det til en enkelt sejr over AGF Academy, hvorfor Atlando ikke går tomhændede fra dagens spillerunde.

Samtidig havde ESIMED også en rigtig hård dag på kontoret, som resulterede i tre nederlag i lige så mange kampe. Dette var endnu værre for mandskabet, som uden nogen point i dag ikke længere kan reddes fra nedrykning, hvorfor de må en tur i 1. division i næste sæson.

#1(Med 0 svar)
10. marts 2021 kl. 06:15
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Flammen mod AGF Acd på mandag bliver noget af en gyser
#2(Med 0 svar)
10. marts 2021 kl. 11:06
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Av.

Men sætningen “hvorfor der var serveret æg på tekzinz’ fødselsdag” er samtidig helt fantastisk!!! 😂
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.