Tilmelding til POWER Ligaen lukker
05D : 04T : 55M : 53S

Tæt topstrid afgjort

Topstriden i 1. division B er endelig afgjort, hvorfor vinderen af divisionen er fundet.

Efter flere måneders intense opgør kan Campus Vejle * Instinct-spillerne endelig kalde sig sejrherrer af Elgiganten Ligaen 1. division B.

Divisionens vinder slog for kort tid siden deres nærmeste forfølger, Madsport Esports, som altså nu ikke længere kan hente dem, hvorfor Elgiganten Ligaen 1. division B's oprykker endelig er fundet.

Gymnasieholdet glippede oprykningen sidste sæson efter at have tabt til deres medstuderende fra Campus Vejle * Flammen, men i denne sæson lykkedes det endelig, og det glæder holdets in-game leader.

Selvfølgelig er det vigtigt for os som hold at vise, at vi har niveauet til at spille med længere oppe. Vi føler selv, at vi beviste det lidt sidste sæson, men vi ser 1. division denne sæson som endnu stærkere end forrige.

Vores målsætning i denne sæson var at rykke op, enten som nummer et eller gennem playoffs, hvilket vi fuldførte. Det betyder også meget, at vi ser en udvikling i vores eget spil, og vi glæder os til at prøve kræfter af i Ligaen, fortæller Niemann til Dust2.dk

Sejren i dag kom også på et fantastisk grundlag, da Campus-spillerne slog deres nærmeste forfølger med 16-13, hvorfor de i den grad viste, at de fortjente førstepladsen, som desuden sikrer oprykning til Elgiganten Ligaen i næste sæson.

Hele topstriden blev også for alvor afgjort for kort tid siden, da Ølgod Efterskole forspildte chancen for at sikre sig oprykning. Mandskabet måtte nemlig se sig slået hele 1-16 af IGNITE, hvorfor de lige netop sluttede uden for top-3, hvorfor de ikke rammer relegation i denne sæson.

Kampene i divisionen er dog ikke helt færdige, da der stadig bliver spillet en del opgør i morgen, hvor holdene, som skal kæmpe for overlevelse, altså skal findes.

Vindermomentet, hvor oprykningen bliver sikret, kan ses herunder:

Samtidig blev Elgiganten Ligaen 1. division A også næsten spillet færdig i dag, da der blot mangler ét opgør.

Her fortsatte Accusata, nu kendt som DREAM, dominansen og formåede at gå 18-0 i divisionen, hvorfor de tager den direkte plads i Elgiganten Ligaen til næste sæson.

Samtidig bød aftenens kampe da også på en kæmpe skuffelse, da Sørby Esport missede chancen for at spille sig i slutspillet, da de blev slået af Ligaens næstsidsteplads, som dog ikke kan redde sig fra at må spille nedrykningskampe.

Dermed bliver det altså Spirit og Amiga og EF.Wolves, som tager pladserne i relegation til Elgiganten Ligaen, mens det også er afgjort, at RSE * OnewayEsport og STANDARD# må kæmpe for overlevelse.

#1(Med 0 svar)
9. marts 2021 kl. 23:13
FBM
Satme spændende arrangement! :D
#2(Med 0 svar)
9. marts 2021 kl. 23:24
Amalie
Turneringsadmin
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Fra ét Campus hold til et andet (måske). Kæmpe cadeau og tillykke til Instinct!
:flammen::flammen:
#3(Med 0 svar)
10. marts 2021 kl. 08:37
Hippi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Campus holdene kan et eller andet tydeligvis.
wp guys
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.