Søger du hold til næste sæson?
11D : 04T : 27M : 52S

Topbrag og store overraskelser i dagens spillerunde

Dagens spillerunde i Elgiganten Ligaen bød på lidt af hvert.

I dag løb Elgiganten Ligaen over skærmen, og her var der en masse rigtig god Counter-Strike på programmet, eftersom flere af Ligaens tophold stødte sammen.

Blandt topopgørerne i dagens spillerunde var en hæsblæsende duel mellem Copenhagen Flames og Tricked - to mandskaber, som af mange ses som favoritterne til at løbe med titlen.

Her var det et brandvarmt Flames-mandskab, som var troppet op til kampen, da de tog sejren. Lidt senere på dagen gjaldt det også et opgør mod AGF, som har været varme på det sidste, men også her var Flames stærkere, da de vandt igen.

Også Tricked og AGF stod over for hinanden i dag, og her blev det til en AGF-sejr, hvilket virkelig markerede end skidt dag på Tricked-kontoret, hvor det blev til hele tre nederlag.

Foruden Flames, som vandt samtlige opgør i dag, så havde Atlando også en god runde, hvor de med sejre over Campus Vejle * Flammen og Aalborg Rebels spillede sig ét skridt tættere på sjettepladsen, som giver adgang til slutspillet.

I de to sejre for tekzinz' tropper var det på skift Helik og buNny, som bar mandskabet, da de med vanvidspræstationer spillede afgørende roller i de to sejre.

Dagens helt store overraskelse var dog AGF Academy, som virkelig viste niveau. Holdet, der i skrivende stund ligger nummer ti i Ligaen, vandt nemlig begge kampe i dag, og det var ikke mod nogen nemme modstandere.

Her var det nemlig Lyngby Vikings og Tricked, som blev slået, hvorfor det virkelig var en stor overraskelse, at AGF Academy fik point med fra dagens kampe.

Mens Atlando og AGF Academy gjorde det godt, så gik det lige omvendt i Aalborg Rebels-lejren, som ikke fik nogen sejre i dagens kampe, hvorfor mandskabet har tabt syv ud af holdets otte opgør, siden de lavede ændringer i transfervinduet, hvorfor det begynder at se skidt ud i det nordjyske.

Stillingen og dagens resultater kan ses herunder:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.