Nodios var brandvarm, da Copenhagen Flames slog AGF.

Storbyduel i Elgiganten Ligaen afgjort

Copenhagen Flames stod over for AGF i en vaskeægte storbyduel i Elgiganten Ligaen.

Copenhagen Flames repræsenterede København på god manér, da de københavnske flammer slog AGF.

De to mandskaber har oprindelse i Danmarks to største byer, henholdsvis København og Aarhus, og der var derfor lagt op til en vaskeægte storbyduel, da det gik løs i Elgiganten Ligaen.

Kort forinden var Flames blevet annonceret som værende en del af top-30 på HLTVs rangliste, mens de også slog Tricked tidligere, hvorfor AGF skulle ramme topniveauet, hvis en sejr skulle blive en mulighed.

Kampen mellem holdene fra Danmarks to største byer startede ud i AGFs favør, da de kom stærkt fra start med en 6-1-føring.

Herefter viste Copenhagen Flames dog, hvorfor de ligger nummer 30 i verden, og hvorfor de af mange bliver set som favoritter til at vinde Ligaen, da de virkelig fandt niveauet frem.

Ved først at vinde syv runder yderligere i første halvleg tog Flames føringen inden sideskiftet, og herefter var de igen bare bedre, da de fortsatte dominansen og lukkede og slukkede kampen med cifrene 16-11, hvorfor det altså var København, som vandt over Aarhus denne gang.

Sådan ser stillingen i Elgiganten Ligaen ud:

#1(Med 1 svar)
9. marts 2021 kl. 07:35
Famous
Hvad skete der lige med AGF Academy igår? ;) Havde de fået en spand RedBull ind inden aftenens runde? Respekt, flotte sejre :)
#2(Med 0 svar)
9. marts 2021 kl. 19:52
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det var helt vildt. Og tæt på at tage agf i dag også 😱
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.