Sikrer sig oprykning til Elgiganten Ligaen

1. Divisionsholdet har vundet alle deres kampe i denne sæson, hvilket allerede nu har sikret dem førstepladsen i deres gruppe.

Accusata, også kendt som DREAM, har her til aften sikret sig oprykning til Elgiganten Ligaen i næste sæson, da de med 42 point nu ikke længere kan indhentes.

Mandskabet begår sig i 1. Division A, hvor de har vundet 14 ud af 14 mulige kampe og dermed sikret sig de 42 point. På andenpladsen ligger Spirit of Amiga med 30 point. De har dog kun fire kampe tilbage, hvorfor de ikke kan nå at snuppe førstepladsen. 

Fast inventar i landets bedste række

Førstepladsen tildeles som bekendt direkte oprykning til Elgiganten Ligaen, hvorfor Accusata kan se frem til at spille i den øverste række, når der tages hul på sæson 17 af Danmarks stærkeste CS:GO-liga. 

Hos Accusata har det fra start været målsætningen at opnå direkte oprykning, og ingame leader zibron har også tidligere utalt til Dust2.dk at "ambitionen klart er at gå ubesejret igennem sæsonen".

Når holdet deltager i næste sæson af Elgiganten Ligaen, forventer de at spille godt med og placere sig midt i tabellen, mens overlevelse må og skal sikres, så mandskabet også er at finde i den efterfølgende sæson igen.

Når vi kigger på tabellen fra den indeværende sæson, så ser vi os selv omkring midten af tabellen, måske højere. Vi har ikke haft mange muligheder for at møde de nuværende Elgiganten Liga hold, men når vi har mødt dem, har vi også vundet - pånær vores 1-2 mod Lyngby, hvor vi tabte den afgørende kamp 13-16. Så det er svært at vurdere magtbalancen mellem os og dem. Overlevelse er dog minimumkravet, udtaler sportsdirektør Mathias Mærsk til Dust2.dk 

Det bliver dog under et andet navn, at zibrons mandskab tager kampen op i Elgiganten Ligaen Sæson 17, da Accusata har indgået et samarbejde med DREAM Gaming, der medfører et navneskift. Accusata tørner nemlig nu ud under navnet DREAM.

I den forbindelse betyder det også noget at spille med i landets øverste liga, fortæller sportsdirektør Mathias Mærsk, der ser frem mod at blive fast inventar. 

Under DREAM-koncernen har vi fået langt flere muligheder, og der er såmænd også flere spændende projekter i kikkerten, som ikke er annonceret endnu. Det er netop pga. denne Storkøbenhavnssatsning, at vi selvfølgelig skal være fast inventar i landets bedste række. Men målsætninger og ambitioner er blot tomme ord, hvis ikke der er handling bag dem, så spillerne skal være klar til at håndtere det pres, vi sætter på os selv, fortæller Mærsk, der har stor tiltro holdet.

Før DREAM tager plads i Elgiganten Ligaens næste sæson til april, har de dog endnu to kampe i denne sæson af 1. Division. Den 9. marts møder de midterholdene EF.Wolves og IDK, men er altså sikret oprykning uanset resultatet. 

Accusata, også kendt som DREAM, består af:

  • Danmark Celebrations
  • Danmark LyMZ
  • Danmark Tonnes
  • Danmark Azioom
  • Danmark zibron
#1(Med 0 svar)
2. marts 2021 kl. 22:52
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Satme flot mens)))
#2(Med 0 svar)
2. marts 2021 kl. 23:46
anakin
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det bliver spændende at se DREAM i næste sæson. De har virkelig spillet godt de sidste mange måneder. Jeg tror de kommer til at klarer sig rigtigt godt i den bedste liga!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.