TOBIZ sluttede sig til Alpha i midten af februar, efter zyp blev solgt til Tricked.

Ny IGL for top 6-hold: "Jeg tror bestemt, det er muligt"

Det nye hold i top 6 tror på, at det er muligt at fastholde pladsen - også efter grundspillets sidste kampe.

Efter sidste uges kampe i Elgiganten Ligaen er Alpha kravlet op på fjerdepladsen i ligaen. Dermed ligger holdet lige nu på en af de pladser, der giver adgang til slutspillet senere på måneden.

Der er dog stadig kampe, der skal spilles, før grundspillet er afgjort, og intet er derfor sikkert endnu.

Men ambitionen er at fastholde pladsen i top 6, lyder det fra TOBIZ. Som han ser det, bliver der dog kamp om den sidste slutspilsplads.

Jeg tror bestemt, det er muligt for os at ende på en eventuel 6.plads. Lige nu ligner det en kamp mellem Astralis Talent og os, men i mit hoved kan alle kan slå alle. Det handler om den gode start i bo1-kampe. Lige nu og her gælder det om at skrabe så mange point sammen således at vi undgå farezonen, så vi kan få ro på til at bygge holdet op, lyder det fra ingame leaderen.

TOBIZ blev hentet til Alpha en uge inden transfervinduet i februar, da holdet solgte zyp til Tricked. Tidligere har han blandt andet tørnet ud for Singularity. Han har derfor allerede fået fem kampe i Alpha-trøjen, hvor tre af dem resulterede i point. Der har dog også været et spillerskifte i transfervinduet, som TOBIZ har skullet forholde sig til.

Det har været en lidt kaotisk opstart, i og med at scott vælger at sige fra efter to-tre dage, og så ud og finde en erstatning i LUMSEN, som er en ung gut der er hentet i 1.div. Resultatmæssigt er det gået som forventet, vi har vundet over dem, som vi skulle her og nu. Spillemæssigt synes jeg, det har svinget en del. Der har været nogle gode ting, vi har kunnet tage med os fra fire af kampene, og så en AGF-kamp der bare skal i glemmebogen.

Generelt har opstarten været problemfri, mener han. Især modtagelsen på holdet har været god.

Det har været forholdsvis gnidningsfrit. Nu kendte jeg ingen af drengene i forvejen så det er helt nyt for alle parter. Jeg synes, at drengene har taget godt imod mig og den måde, jeg gerne vil spille på.

"Jeg kunne ikke være mere ligeglad"

Før grundspillet er afgjort, venter der ni kampe i de følgende to uger for Alpha. 

Der er især to kampe, TOBIZ ser frem til af to vidt forskellige årsager. Han er ikke i tvivl om, at grundspillets sidste kamp mod ligaens forsvarende mestre fra Tricked bliver en udfordring.

Vi fik godt nok en snitter af Tricked og AGF i sidste uge, men jeg vil nok pege på Tricked igen, da deres individuelle niveau er rigtig højt. Lad os håbe, at når vi mødes den 15. marts, at vi er klar fra start, og spiller et map vi rent faktisk har praccet, siger TOBIZ og sætter et par ord på den anden kamp, han ser frem til:

Det giver altid lidt selvtillid at slå et hold, der er rangeret højere end en selv. Hvis jeg skulle vælge ét, der kunne være sjovt at slå, vil det være MASONIC, bare for at få håneretten over blaq og co. i FACEIT, siger han.

I sidste uge pegede de fem andre top 6-hold på, hvem, de tror, tager den sidste plads i slutspillet. Og her var fire af dem sikre på, at Astralis Talent tager den sidste plads. Kun zyp, der har en fortid i Alpha, pegede på sine gamle holdkammerater. Det er dog ikke noget, TOBIZ bider synderligt mærke i.

Jeg kunne ikke være mere ligeglad med, hvad de andre tænker om os. Selvfølgelig er det rart, at zyp tror på os, men jeg tænker også, han er lidt biased. Vi er et nyt hold, der skal spilles sammen og kan ikke sammenlignes med nogle af de andre etablerede top 6 hold. Vi spiller uden presset, hvis de har lyst til at undervurdere os, så lad dem gøre det - så må vi jo vise dem på serveren at man skal tage os seriøst, siger TOBIZ.

Mandag aften skal TOBIZ sammen med resten af Alpha fortsætte vejen mod slutspillet. Kampene mandag ser ud som følger for Alpha:

  • 19:00 - AGF Academy vs. Alpha
  • 20:00 - Alpha vs. Astralis Talent

Alpha's lineup ser ud som følger:

  • Danmark TOBIZ
  • Danmark LUMSEN
  • Danmark hug
  • Danmark wAGNR
  • Danmark lund
#1(Med 1 svar)
1. marts 2021 kl. 11:36
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det er spændende hvor mange point man skal have for at klare frisag.
#2(Med 0 svar)
1. marts 2021 kl. 11:56
Hippi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Det bliver jo intet problem når der bliver vundet to kampe i aften ;)
#3(Med 1 svar)
1. marts 2021 kl. 11:58
OJ1738
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Ny IGL for top 12-hold*
#5(Med 0 svar)
1. marts 2021 kl. 16:20
HumanIC
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
top 6 i elgiganten ligaen
#4(Med 0 svar)
1. marts 2021 kl. 12:48
casle
Major deltager
ECSTATIC
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Direkte duel imod Talent i dag og så på hjemmebane. Jeg kan ikke holde med nogen i den kamp, men se den, det skal jeg helt sikkert.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.