AcilioN tror på, at Astralis Talent kommer i slutspillet.

Topholdene har talt: Dette hold snupper den sjette plads i slutspillet

Vi har spurgt de fem slutspilsfavoritter, der også lige nu er de øverste hold i Elgiganten Ligaen, hvem de ser til at tage den sidste plads i slutspillet.

Der er knap en måned til grundspillet i Elgiganten Ligaen er overstået, og slutspil og relegation skal til at løbe af stablen. De seks øverste hold i ligaen går videre til slutspillet, og rækkens hold er så småt ved at finde deres plads.

I skrivende stund er forhåndsfavoritterne Tricked, Lyngby Vikings, Copenhagen Flames og AGF at finde blandt de fem øverste hold, og det er meget usandsynligt, at de fire hold misser top 6. 

Også MASONIC er at finde i toppen, da de indtager førstepladsen med hele 12 point ned til syvendepladsen.

Det ser derfor i den grad ud til, at fem af de seks hold i slutspillet er fundet, men hvem bliver så det sidste hold?

Det har vi spurgt hvert af de fem øverste holds ingame leader om. Der er ingen tvivl; fire af dem peger på Astralis Talent, mens zyp fra Tricked peger på sine tidligere holdkammerater fra Alpha.

blaq, MASONIC

Jeg tror, Astralis Talent bliver det sjette hold. Det gør jeg, fordi deres setup har vist sig at give en fornuftig udvikling. Deres spilniveau stiger ret hurtigt, så selvom de kan være ustabile i nogle kampe, så stiger deres niveau hurtigt. De ligner mere og mere et hold på serveren, og det skal nok sikre dem en plads i slutspillet.

birdfromsky, Lyngby Vikings

Astralis Talent. Jeg føler, de bare er bedre end de andre hold.

zyp, Tricked

Det tror jeg Alpha gør! De har gode spillere og lige hevet TOBIZ ind, så med mere pracc skal de nok vinde deres andel af kampene.

PERCY, AGF

Jeg vil sige Astralis Talent, selvom det ikke ser super lovende ud for dem. Men det er hovedsagligt kun, fordi jeg gerne vil slå dem igen. De har vist meget blandet niveau lidt ligesom os selv. Lidt unfinished business.

AcilioN, Copenhagen Flames

Selvom den måske stillingsmæssigt ligger til Aalborg Rebels pt, så har de ikke set super stærke ud efter deres roster ændringer. Jeg tror i stedet, den går til Astralis Talent. De får noget erfaring fra deres HLTV invites og har senest overrasket ved at slå Lyngby Vikings både på HLTV, men også i Elgiganten Ligaen.

Der er også kampe i Elgiganten Ligaen i dag, hvor Lyngby Vikings har en række kampe på programmet, mens også Alpha og ESIMED får travlt.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.