ESIMED har i transfervinduet skiftet fire ud af fem spillere i lineuppet.

Nyt lineup skal kæmpe for overlevelse

Ligaens bundprop skiftede 80 procent af lineuppet i det nyligt overståede transfervindue. Nu er håbet, at det nye lineup kan sikre overlevelsen i den bedste række.

Denne sæsons foreløbig dårligste mandskab i Elgiganten Ligaen ESIMED har stadig en sejr til gode efter otte kampe, og i begyndelsen af denne måned valgte fire ud af fem spillere at søge væk.

I transfervinduet blev der så hentet nyt blod til i form af fuzehh, zeq, CONR4D og Krytex.

Ifølge sunco, der er direktør og grundlægger af ESIMED, blev blikket hurtigt rettet mod især den sidstnævnte spiller.

Grundlæggende, efter opløsning af det tidligere hold, skulle vi naturligvis på udkig efter løsninger til resten af sæsonen, og her faldt vores øjne ret hurtigt på Krytex.

Personligt synes jeg, Krytex har rigtig mange gode egenskaber både på og uden for serveren, derfor var han et oplagt valg. Jeg drøftede det med tmL, og derfra fik de samlet holdet, som vi ser det i dag.

Alle drengene er nogle super sympatiske personer, og med hver deres kompetencer danner de et rigtig stærkt hold. Vi ser meget frem til at få muligheden for at arbejde med disse spillere i den resterende sæson, og så må vi se om det baner vej for et permanent samarbejde i ESIMED.

Det er dog ikke, fordi kuglepennen har været fremme allerede. Foreløbig er det blot sæsonen ud, og så evalueres der derefter.

Vi er stadig i en proces, hvor vi er ved at se hinanden an og lære hinanden at kende, dog har vi en stor tro på, at de kan løfte os væk fra bunden. Vi har givet håndslag på, at sæsonen spilles med dette lineup, og så tager vi den derfra, lyder det fra sunco.

Skulderklap til tmL

IGL hos ESIMED, tmL, er som den eneste fra sæsonstartens lineup blevet på holdet. Han har også været inde over processen med at vælge et nyt hold, men det er dog for tidligt endnu at sætte alt for mange prædikater på de nye holdkammerater.

Jeg ville gerne kunne gå i detaljer omkring dem alle sammen, men vi har simpelthen ikke spillet nok til at jeg kan udtale mig om dem hver især. Jeg vil dog sige, at de alle sammen rammer rigtig god HS, og jeg glæder mig til at se, hvad det kan blive til, fortæller tmL.

Dermed er der et lineup på plads for ESIMED, og det glæder naturligt nok sunco. Han fremhæver samarbejdet på det nye lineup og især tmL, der er blevet på holdet som den eneste.

Som enhed gør de det godt, og det er dét, der betyder noget for os. Jeg vil dog gerne tilkendegive, at tmL virkelig har vist gåpåmod i denne situation og vist sig som den leder, vi hele tiden har troet på, han er. Så stort klap på skulderen til Teis, lyder det fra sunco.

ESIMED tager mandag aften hul på overlevelseskampen i Elgiganten Ligaen med disse kampe:

  • 20:00 - Tricked vs. ESIMED
  • 21:00 - Aalborg Rebels vs. ESIMED
  • 22:00 - ESIMED vs. Campus Vejle * Flammen

ESIMED's nye lineup ser ud som følger:

  • Danmark tmL
  • Danmark fuzehh
  • Danmark Krytex
  • Danmark zeq
  • Danmark CONR4D
#1(Med 0 svar)
22. februar 2021 kl. 17:08
Bobbi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
tmLkopter <3
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.