Kvalifikationen til BLAST Premier Spring Showdown begynder til marts.

BLAST annoncerer kvalifikationsturneringer

En plads til BLAST Premier Spring Showdown samt 153.000 kroner er på højkant til vinderne.

De sidste pladser til BLAST Premier Spring Showdown skal besættes, og nu har BLAST annonceret, hvordan kvalifikationerne løber af stablen.

Her bliver fem turneringer, en i hver udvalgt region, spillet, hvor vinderen af hver turnering, foruden en plads til BLAST Premier Spring Showdown, også får 153.000 kroner.

Den åbne kvalifikation til de fem turneringer bliver med mere end 1.500 hold på tværs af turneringerne, mens der kommer til at være over 40 hold i hver kvalifikationsturnering.

Denne udvidede kvalifikation er endnu et bevis på vores løfte om at levere CS-turneringer, der giver en hel masse hold mulighed for succes. Over 1500 hold får chancen for en plads i BLAST Premier Spring Showdown og muligheden for at konkurrere mod verdenseliten på den globale scene, forklarer kommisær for BLAST, Andrew Haworth i en pressemeddelelse.

Turneringerne, der giver adgang til BLAST Premier Spring Showdown, der spilles til april, bliver alle spillet i marts, og programmet ser ud som følger:

 Latinamerika  Latin Power by FiReSPORTS  19.-21. marts
 Spanien og Portugal (Iberia)

 Unity Cup by LVP/RTP Arena

 22.-24. marts
 Vesteuropa  Fantasyexpo Cup  23.-25. marts
 USA & Canada  North American Qualifier  26.-28. marts
 Skandinavien  Nordic Masters  26.-28. marts

BLAST har endnu ikke offentliggjort, hvornår de åbne kvalifikationer i Skandinavien spilles. Det er derfor heller ikke muligt at tilmelde sig endnu.

#1(Med 0 svar)
18. februar 2021 kl. 17:27
Hunt
Var den nye Elisa liga ikke kvalifikationen til blast?
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.