ESEA afslører: Snupper spillere fra konkurrent

Aalborg Rebels har været på rov hos et andet Elgiganten Ligaen hold og snuppet de bedste spillere, der gav dem kamp til stregen.

Aalborg Rebels fuldender holdkortet med Campus Vejle * Flammen-spillerne mad0 og MSN samt IDKs ckay ved det nært forstående transfervindue, da spillerne i går nat tilsluttede sig aalborgensiske hold på ESEA

De fem spillere er desuden blevet spottet sammen i forbindelse med træning.

Flammen gav dem kamp til stregen

Da Campus Vejle * Flammen stødte sammen mod Aalborg Rebels i Elgiganten Ligaen blev det en tæt affære, da det endte med stillingen 16-13 til vestrs mandskab, der nu erhverver sig de to Campus Vejle-spillere, som gav dem kamp til stregen. 

I opgøret var netop mad0 og MSN nemlig Flammens bedste spillere.

Prangende statistikker hos bundhold

Campus Vejle * Flammen ligger næstnederst i Elgiganten Ligaen med blot to sejre efter 12 kampe. Trods de manglende sejre har gymnasieholdet spillet godt op og opnået dobbelt-cifre i de fleste opgør samt overtid mod AGF og Astralis Talent, hvor sidstnævnte blev en sejr. 

I Performance Centeret topper mad0 tabellen over First Kills og sidder på en 1.04 rating, der desuden er holdets bedste. Du kan selv dykke ned i statistikkerne i Performance Centeret i Liga-Universet her

ckay sidder på 1. Divisionens andenbedste K/D med intet mindre end 1.45 og udmærker sig som sit holds bedste spiller. IDK ligger i bundet af gruppe A, dette skyldes dog, at de blot har spillet fem kampe, hvoraf de har vundet tre.

I går eftermiddags fortalte ingame leader hos Aalborg Rebels, vestr, at der kommer "yderligere tre spillerudskiftninger under transfervinduet, så jeg og ValcoNN vil for fremtiden være de eneste tilbage fra det oprindelige lineup."

Transfervinduet åbnes torsdag klokken 19:00, og vi sender live på dust2tv frem til klokken 20:00, hvor det lukker. Klokken 20:00 på torsdag forventes Aalborg Rebels dermed at kunne stille med følgende spillere:

  • Danmark vestr
  • Danmark ValcoNN
  • Danmark mad0
  • Danmark MSN
  • Danmark ckay
#1(Med 1 svar)
16. februar 2021 kl. 21:12
Radski
fuck hvor nedtur for de andre... Kommer til elgiganten sammen og når ikke engang at spille en sæson sammen, self skal mad0 og MSN acceptere offeret... men stadig uheldigt for de andre
#3(Med 0 svar)
16. februar 2021 kl. 23:17
Kristja
Hvis ikke niveauet var der til det, så forstår man vel godt at orgen træffer valget som de nu engang gør. Men ja helt sikkert nedtur :D
#2(Med 0 svar)
16. februar 2021 kl. 21:49
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
mad0 boss
#4(Med 1 svar)
16. februar 2021 kl. 23:17
Kristja
Imponerende stigning af mad0, det tog ikke lang tid at ramme den øverste liga :D
#5(Med 0 svar)
17. februar 2021 kl. 08:59
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Ez4mad0
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.