CS2 ER LANDET
LIVE
ESIMED skal på jagt efter nye spillere, da fire ud af fem har valgt at forlade holdet.

Coach ser indad efter mistet lineup

Efter størstedelen af ESIMED's lineup i sidste uge valgte at forlade holdet, er det tid til at se indad og sikre, det ikke sker igen, lyder det fra coachen.

Fredag kom det frem, at fire ud af ESIMED's fem spillere forlader holdet, der lige nu ligger i bunden af Elgiganten Ligaen med nul point efter otte kampe.

Nu sætter coach for ESIMED, xlo, ord på, hvad der gik galt på holdet.

Der har igennem hele forløbet været klare individuelle udviklingspunkter, der skulle forbedres, og det har været de samme punkter stort set fra start, til hvor vi står i dag.

Drengene har lagt en del timer i spillet for at prøve at arbejde med de punkter, men har ikke kunne komme gennem den barriere, så der har fra start været dialog om, at det var en proces.

Men processer tager tid og med en stor tro på egne evner, et højt ambitionsniveau, kombineret med en lang serie af skuffelser både i officielle kampe samt åbenlyst manglende fremskridt i træningen, gjorde at holdet ikke gik hånd i hånd med en langsigtet plan.

I forbindelse med at størstedelen af holdets spillere nu er smuttet, får det også xlo til at se indad:

Personligt er jeg skuffet og frustreret over, at vi står i den her situation. Jeg mener, at vi stiller nogle gode forudsætninger for at være en del af et udviklingsorienteret miljø samt danne en kultur, der tillader at lære af de fejl, der begås under rejsen.

Men jeg kan kun pege fingeren én vej, og det er indad - det nytter ikke noget, at jeg som coach, eller at vi som organisation bebrejder andre end os selv. Det er os, der har truffet beslutningerne før dette hold, og det er os som skal sikre fremskridtet efter dette hold. 

Nogle af de ting, vi allerede nu kan konkludere, er, at jeg som coach bl.a. ikke har været tæt nok på holdet, og årsagen til dette er i virkeligheden ligegyldig. Vi skal spørge os selv, hvad vi vil gøre anderledes næste gang for at imødekomme evt. problemer som dette.

Derfor er det nu tid til at gå forløbet igennem for at sikre, det ikke sker igen.

Vi går i gang med at evaluere vores egen ageren i forløbet og vælger at se på, hvad vi skal gøre bedre til næste gang. På den måde håber vi på at kunne bringe den mentalitet videre til det næste hold ved at bære fanen selv.

Så min personlige holdning er sådan set mere, at vi som organisation skal tage vores ansvar og ønske spillerne held og lykke i deres videre færden, lære af vores fejl og så bygge på det der er opnået inden for vores relativ korte rejse indtil videre og komme stærkere og mere klarsynet ud af denne episode.

De fire spillere er cleMeNz0, Damkilde, Gnøffe og Zyllo, og selv om det var meldt ud, at de ville spille videre under ESIMED-fanerne frem til transferdagen den 18. februar, så er kampene imidlertid blevet rykket til efter denne dato.

Derfor er jagten sat ind på fire nye spillere, og der er xlo og resten af ESIMED ikke helt på bar bund.

Næste skridt for os vil være at få stablet et hold på benene, og vi er heldigvis ikke på bar bund, da vi har lavet noget scouting inden sæsonen startede. Det er klart at vi vil gå efter at sætte et hold, der matcher de værdier, vi har, og den kultur vi ønsker at have i ESIMED.

Det bliver en spændende rejse, og vi vælger at se frem mod næste kapitel, og forhåbentligt kan vi se tilbage på denne tid som værende lærerig og et skridt i den opadgående kurve, vi sigter efter, siger xlo.

Hvem de nye ESIMED-spillere er, må vi vente lidt med at se. Men de seneste, der har tørnet ud for holdet, er følgende spillere. De fire nederste er som nævnt fortid i lineuppet:

  • Danmark tmL
  • Danmark cleMeNz0
  • Danmark Damkilde
  • Danmark Gnøffe
  • Danmark Zyllo
#1(Med 0 svar)
12. februar 2021 kl. 13:14
cube
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Dust2 fantasy vinder
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Meget overraskende, at resultaterne var som de var. 5 gode spillere og en coach der, i hvert fald i sin tid som spiller, er meget dygtig til at få det bedste ud af sine spillere.

GL fremadrettet
#2(Med 0 svar)
12. februar 2021 kl. 13:21
socN
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Tid til comeback Tomas!
#3(Med 0 svar)
12. februar 2021 kl. 13:44
cleMeNz0
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 16
Synes det er lidt ærgerligt at du siger der kun kan pege en vej ang dig og organisationen

Det har jo kun handlet om vi ikke kunne få det til at fungere ingame

Var selv positivt overrasket og det ved jeg de andre også er over din hjælp Tomas
#4(Med 0 svar)
13. februar 2021 kl. 10:10
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Har alle dage haft den største respekt for dig Tomas! Synes også altid du var hård ved dig selv dengang du var spiller.
Jeg er så sikker på, du nok skal få ESIMED langt frem!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.