Fessor er forståeligt nok glad for pladsen i FPL.

Ny dansker i FPL: "Jeg kan næsten ikke sætte ord på, hvordan jeg har det lige nu"

Efter sejr i FPL-C i januar har Fessor sikret sig en plads i FPL, hvor han får muligheden for at prøve kræfter med verdens bedste spillere.

Med skiftet til februar er endnu en dansker også at finde i FACEIT Pro League (FPL). Fessor vandt nemlig FPL-C EU, og det har udløst en plads blandt verdens bedste spillere i FPL.

Det er svært for den 20-årige nyslåede FPL-spiller, der netop har signet med BLUEJAYS, at finde ordene til at beskrive følelserne.

Jeg kan næsten ikke sætte ord på, hvordan jeg har det lige nu, og hvor surrealistiske de sidste par måneder har været. Jeg føler også, at jeg har udviklet mig virkelig meget, hvis man kigger på, da jeg startede i DPL til nu, hvor jeg er i FPL. Jeg kan næsten ikke lade være med at smile af tanken om, at den måned jeg skriver under med BLUEJAYS, også ville være den måned jeg kom i FPL, fortæller Fessor.

Fessor begyndte i Danish Pro League's invite-division tilbage i 2018 men røg ud, da spillerudvalget tvivlede på hans niveau. Derfor måtte han tage vejen fra DPL-A tilbage til DPL. Herfra skød han sig i FPL-C.

Den vandt han så i januar, og selvom FPL for mange er det helt store mål, så får det dog ikke Fessor til at hvile på laurbærrene.

Det er helt klart en chance, jeg ikke skal tage for givet, og som jeg ikke vil tage for givet. Jeg kommer til at udvikle mig helt vildt, nu hvor jeg spiller med og imod de bedste af de bedste, og jeg glæder mig virkelig meget til at se, hvad fremtiden bringer. Det er en kæmpe chance, da FPL ligesom åbner en masse muligheder for mig. Men mine ambitioner lige nu er helt klart at udvikle mig som spiller og at fokusere på at udvikle mig sammen med mit nye hold, BLUEJAYS, siger han og uddyber, at dagene lige for tiden står på en del CS.

Lige nu består mine dage af at pracce i seks-otte timer hver dag, hvor jeg derefter spiller FPL, og jeg elsker den rutine, jeg har lige nu. Jeg er virkelig motiveret til at forbedre mig, og det er også grunden til, at jeg kan spille så meget, som jeg gør, uden at miste motivationen. Jeg vil dog gerne indrømme, at en hel dag med at spille CS:GO godt kan være hård, men i sidste ende er det også det, jeg elsker, og det som jeg gerne vil lave. Jeg har aldrig kunne opnå det her uden min støtte fra min familie især min mor, far, og min lillebror, siger han.

Fessor har taget turen fra DPL til FPL (Foto: FPL)

En del af forklaringen på de mange timers pracc og tid på serveren er også, at Fessor har store ambitioner – både på egne og holdets vegne:

Jeg vil gerne blive ved med at udvikle mig som spiller, men det mål, jeg har lige nu, er helt klart at komme i top 30. De mål, som jeg gerne vil opnå med mit nye hold, er helt klart top 30. Jeg synes virkelig, vi har en god kemi på holdet, og at vi spiller rigtig godt sammen, og jeg tror klart på, at vi i fremtiden kan ramme top 30 på ranglisten, siger han.

Fessor blev for nylig præsenteret som en del af det nye BLUEJAYS, der blandt andet dyster i ESEA Advanced Season 36.

BLUEJAYS består af:

  • Danmark Fessor
  • sarenii
  • Kvik
  • NENO
  • h4rn
     
  • solito (Coach)
#1(Med 1 svar)
3. februar 2021 kl. 16:06
Rubel
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Stort for ham! Men samtidig også fedt at dust2's DPL, har været med til at føre ham (og flere?) til FPL. Er der nogen tal på hvor mange spillere der har taget turen fra DPL til FPL?
#8(Med 0 svar)
3. februar 2021 kl. 18:17
Kristja
Jeg kan kun komme i tanke om br0, som hurtigt røg ud igen. Kan vi få nogle fakta på bordene! :D
#2(Med 0 svar)
3. februar 2021 kl. 16:07
Syncro
Det er fandme også fortjent! Selv efter hans ban, så shiner han stadig igennem og vinder det hele! Den største respekt her fra!
#3(Med 0 svar)
3. februar 2021 kl. 16:08
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Fessor har et helt sindssygt beundringsværdigt drive. Hatten af, tror på ham!

Gentager mig selv, men håber de laver delmål. At have det første mål som at gå i top 30. Det kan satme være en mavepuster og føre til frustrationer hvis det ikke lykkedes så hurtigt som du vil.
#4(Med 0 svar)
3. februar 2021 kl. 16:28
thiezen
Han ligger allerede nummer 1 i FPL. Gode takter!
#5(Med 3 svar)
3. februar 2021 kl. 17:00
bar
Jeg fulgte med i Fessors stream i går. Sikke en fornøjelse at se ham spille lige op med nogle af de bedste spillere i verden. Respekt! Og god vind på rejsen :)
#10(Med 0 svar)
3. februar 2021 kl. 20:00
rALF
Jeg så også lidt af hans stream i går - og han rammer fandeme skalle og hurtig med stokken. Han fik da delt et par skaller ud til både Yekinder, NiKo mv.. Hvis han fortsætter med at grinde for hårdt, og virkelig tager det seriøst, så tror jeg han går en lys fremtid i møde :-)
#11(Med 1 svar)
3. februar 2021 kl. 21:08
jollarn
hvad er hans stream link?
#12(Med 0 svar)
3. februar 2021 kl. 21:36
zeptocs
#6(Med 0 svar)
3. februar 2021 kl. 17:22
Luffe-
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Kæft det er sejt. Hatten af
#7(Med 1 svar)
3. februar 2021 kl. 17:54
hodor
Findes dpl stadig? Synes ikke jeg kan finde hubben under d2's hubs på faceit
#9(Med 0 svar)
3. februar 2021 kl. 18:19
Kristja
Den er blevet sløjfet grundet inaktivitet i hubben. Og dermed er Elo krav hævet en smule i DPL A :)
#13(Med 0 svar)
3. februar 2021 kl. 23:11
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Så ud fra hans daglige timeantal er han blevet fuldtidsprof hos Bluejays eller hvordan? Det virker umiddelbart svært foreneligt med er arbejde ellers.

Men han virker rimelig stålsat!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.