Vil gentage succesen: "Det ville være ufattelig stort at rykke op i Elgiganten Ligaen"

Holdet blæste alt og alle omkuld i 2. Division, og nu er tiden kommet til 1. Division, hvor der er oprykning til Elgiganten Ligaen på spil.

Gymnasieholdet FG.Sharkgaming fik tirsdag drømmestarten på Elgiganten Ligaen Sæson 16, da de vandt deres to første opgør i 1. Division A.

I den forbindelse udtalte FG.Sharkgaming-spilleren V1kz-, at de forventer at vinde alle deres kampe og dermed gentage succesen fra sidste sæson, hvor de gik ubesejret gennem 2. Division og modtog direkte oprykning.

At rykke op i Elgiganten Ligaen, hvor Danmarks stærkeste hold begår sig, er en stor milepæl for holdet, der sigter efter at være blandt de bedste. 

Det ville være ufattelig stort for os at rykke op i Elgiganten Ligaen, og det er klart målet. Det ville være fedt at dyste med de bedre hold, og virkelig teste os selv af. Oprykning ville også være et skridt nærmere vores helt store mål lige pt, som er at ramme top-15 listen en dag, fortæller LUMSEN.

FG.Sharkgamings LUMSEN er ikke i tvivl om, at målet om både oprykning og på sigt en plads blandt Danmarks bedste hold på top-15 listen nok skal blive indfriet, og det er der flere grunde til.

Vi er fem drenge som virkelig elsker og brænder for, hvad vi laver, lægger de timer ind, der skal til, og yder vores bedste. Når vi spiller kampe eller træner, har vi også vores faste holdtræner, haste, med. Han er med til at forberede os til kampe og hjælper os med vores fejl. Han er en person, vi alle stoler på, kan hjælpe os videre på det næste niveau. Dertil er der allerede nogle hold i Elgiganten Ligaen, som har udvist interesse for nogle af vores spillere. Så jeg er slet ikke i tvivl om, at det nok skal ske.

Med de første to sejre i hus og skyhøje forventninger er drømmen om at nå Elgiganten Ligaen bestemt ikke urealistisk, vurderer ekspert og kommentator Quintin, der til daglig dækker ligaen og divisionerne. 

Det er fem sultne unge, som beviste allerede sidste sæson, at de kan skyde fra sig, og jeg forventer, at de kommer til at gøre det samme i denne. Jeg har dem personligt til at ende i top-3. Om det bliver direkte oprykning eller oprykningsspil kommer meget an på dagsformen mod deres nærmeste rivaler, vurderer Quintin. 

På tirsdag vil det vise sig om den gode stime fortsætter, når det fremstormende FG.Sharkgaming-mandskab møder IDK og Sørby Esport. Du kan orientere dig om holdets kampe og hvor de kan ses, resultater og statistikker i Liga-Universet her

#1(Med 0 svar)
17. januar 2021 kl. 14:10
Hippi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Dejligt at se fem gutter som knokler for at nå deres mål som ikke er helt urealistiske hvis de holder sammen.
#2(Med 0 svar)
17. januar 2021 kl. 16:01
Kjaerulff
Nu når i har læst en artikel, så kan i lige få en joke.

Hvorfor er en zoologisk have aldrig blevet solgt?

– Den er for dyr.
#3(Med 0 svar)
17. januar 2021 kl. 16:42
maggieb
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Gode spillere de har en stor fremtid i cs.
#4(Med 0 svar)
17. januar 2021 kl. 17:26
sn0lle
Held og lykke!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.