Ny FG.Sharkgaming-spiller: "Det giver noget ekstra at være sammen i person"

Dust2.dk har fanget en af de nye FG.Sharkgaming-spillere, som sætter ord på skiftet, esportslinjen på Fjerritslev Gymnasium og meget, meget mere.

For knap to uger siden var Dust2.dks tranfservindue åbent, hvor de overraskende udskiftninger ikke blot fandt sted i toppen af fødekæden, da FG.Sharkgaming fra 2. Division også lavede et par spændende udskiftninger.

Dengzoe og Bear blev hentet fra FG.NOCCO ind i varmen til FG.Sharkgaming, som til daglig deltager i 2. Division D og ESEA Open. 

I den forbindelse har Dust2.dk fanget holdets nyeste tilføjelse, Dengzoe, for at høre mere om skiftet, forventninger, esportslinjen på Fjerritslev Gymnasium, trænernes rolle og meget mere.

Holdenes oprindelse

Tilbage i starten af august, hvor det nye skoleår stod for skud, dannede haste og DetlevSNitzEL holdene på baggrund af et tryoutforløb, hvori man satte spillerne op mod hinanden for at se, hvor de lå placeret rent niveaumæssigt.

Vores coaches, haste og DetlevSNitzEL, har stået for opsætningen af holdene fra start, da vi startede i august. Vi var igennem et tryoutforløb, hvor vi spillede med hinanden på kryds og tværs, så trænerne kunne danne sig et overblik.

Ydermere var alle spillerne til individuelle samtaler, hvor man snakkede om sine egne ambitioner for tiden på Fjerritslev Gymnasium.

Derudover var vi alle til individuelle samtaler, hvor vi skulle fortælle om os selv som spillere, og vores ambitioner for forløbet på Fjerritslev Gymnasium. Nogle af os kendte selvfølgelig hinanden i forvejen fra efterskole, DPL-A og så videre. 

Overraskelsen i transfervinduet

FG.Sharkgaming deltager i 2. Division D, hvor det ikke er blevet til et eneste nederlag indtil videre, men det var ikke nok til at holde på den originale startfemmer, da Bonfire og rotmanN fik sparket.

Det åbnede op for en mulighed for Dengzoe og Bear, som førhen var spillere på FG.NOCCO, der blandt andet deltager i 2. Division B, hvor de ligger på en fjerdeplads.

Først og fremmest var det trænernes beslutning, at der skulle ske en ændring på holdene. Rent rollemæssigt gav det mening at hive mig og Bear ind, da ønsket var at hente en ny IGL- og AWP-spiller. Thorbjørn (red. Bear) og jeg var i forvejen et rigtig godt makkerpar på FG.NOCCO holdet før, og vi fungerer egentlig bare godt sammen, da vi har meget samme spilfilosofi med fokus på at spille taktisk og struktureret. 

Dengzoe forventer forud for den resterende sæson, at de kommer til at bevare titlen som ubesejret og dermed rykker direkte op i 1. Division.

Vi er blevet placeret i en gruppe, hvor vi uden tvivl er det bedste hold. Så selvfølgelig er ambitionen at gå ubesejret igennem sæsonen.  

'Det giver noget ekstra at være sammen i person'

På Fjerritslev Gymnasium har man mulighed for at dyrke sin hobby, mens man samtidig kan færdiggøre en uddannelse ved siden af. 

Esportsundervisningen er derfor blevt intergreret i skolens skema, hvor man blandt andet træner med sit hold og får feedback af trænerne og meget andet.

På gymnasiet har vi egentlig ikke så meget med hinanden at gøre, da vi er på forskellige uddannelser, og heller ikke er på samme årgang. Dog er det en kæmpe fordel, at vi alle går på Fjerritslev Gymnasiums esportslinje, hvor undervisning og træning er en del af vores skema i hverdagen.

Efter skolen er der fri adgang til faciliteterne, hvor man har mulighed for at møde fysisk op og træne med sit hold, hvilket Dengzoe synes er en del federe end at gøre derhjemme.

Vi benytter os selvfølgelig af skolen esportsfaciliteter, som vi også har fri adgang til efter skoletid. Det er superfedt at møde op fysisk til træning med sit hold, kontra at skulle spille sammen online hjemmefra.

De fleste af spillerne bor ligeledes på skolens college, hvilket gør, at man hele tiden er tæt på hinanden, og det er noget, som blandt andet hjælper på holdets forudsætninger for et godt samarbejde.

De fleste af os bor på skolens college, hvilket udgør en kæmpe fordel, da vi har det hele, og hinanden, tæt på os. Generelt gør det bare noget supergodt for et CS-hold at kunne være sammen i person, da man på den måde har bedre forudsætninger for et godt samarbejde som hold.

Sådan lyder en typisk dag på Fjerritslev Gymnasium

Dust2.dk bedte Dengzoe om at beskrive en typisk dag på Fjerritslev Gymnasiums esportslinje. Her er der normal skolegang, esportsundervising, fysisk træning og mere.

En typisk hverdag består af esportsundervisning fra 15-18, hvor vi gennemgår diverse ting med vores coaches og/eller laver fysisk træning, som også er noget, der bliver vægtet højt på linjen. Derudover praccer vores hold fra 20-23 alle hverdage. Esportundvisningen foregår hver mandag, onsdag og torsdag, så tiden til skolearbejde, venner osv. er lidt begrænset. Derfor er det supervigtigt, at man som esportselev er god til at disponere sin tid på en fornuftig måde. 

Trænernes rolle

haste og DetlevSNitzELs arbejde består af forberedelse af træning, taktiske oplæg, analysere kampe og finde fejl. 

For det meste er undervisningen opdelt, så hvert hold kan gå mere i dybden med en af trænerne og fokusere på noget mere konkret.

Trænerne udgør egentlig meget det samme job, som hvis vi var et hold uden for skoleregi. Det vil sige, de hjælper med forberedelse af træning, laver taktiske oplæg, analyserer vores kampe og finder fejl. Undervisningen er opdelt, så holdene på skift får individuel tid med en træner. På den måde kan man gå mere i dybden, og man kan fokusere på noget konkret.

FG.Sharkgaming består af:

  • Danmark Bear
  • Danmark Dengzoe
  • Danmark leakz
  • Danmark V1kz-
  • Danmark LUMSEN

Holdets næste kamp er mod Forsvaret den 20. oktober, klokken 21:00.

#1(Med 1 svar)
11. oktober 2020 kl. 15:59
Equip
Fornuftig fyr, og et flække hold! Mega meget potentielle - held og lykke med projektet
#2(Med 0 svar)
11. oktober 2020 kl. 18:54
Dengzoe
Tak mate! :D
#3(Med 1 svar)
11. oktober 2020 kl. 20:28
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Rigtigt fedt med sådan et indblik og gode svar af Dengzoe - og så har de jo bare to meget kompetente trænere oveni de gode faciliteter. Et imponerende projekt!
#4(Med 0 svar)
11. oktober 2020 kl. 21:21
Dengzoe
Jeps. Ekstremt heldig tid at være ung cs spiller i! :D
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.