HEN1 blev i går rygtet på vej væk fra FURIA.

FURIA-direktør afviser HEN1-rygter

FURIA er på jagt efter en ekstra spiller, men det har intet med HEN1 at gøre.

FURIA er rigtigt nok på udgik efter en ny spiller, men det har intet med HEN1 at gøre, som det ellers blev rygtet i går.

Det skriver Jaime Padua, der er direktør i FURIA, på Twitter.

Som I alle allerede ved, er vi på udkig efter en ekstra spiller, men det har intet med HEN1 at gøre. Udover at han er min personlige ven, er vi meget glade for at have ham i FURIA, og så længe det er gensidigt, er der ingen grund til at ændre noget.

Både DBLTAP og Rush B Media meldte ellers HEN1 på vej væk. Den præcise grund til AWP-spilleren mulige exit kendes ikke, men begge medier har meldt om problemer udenfor serveren som årsagen.

Paduas tweet sår dog i den grad tvivl om de oplysninger.

FURIA meldte allerede i september ud, at de vil udvide holdkortet til at tælle seks spillere, men holdet har endnu ikke præsenteret den sjette spiller.

I går begyndte rygterne også at svirre om et muligt farvel til VINI, men medejer af FURIA, Andre Akkari, forsøgte i en lang række tweets at mane disse rygter, samt rygterne om HEN1, til jorden.

Det er dog set før, at hold forsøger at afvise en kommende ændring på holdet, så det er ingen garanti for, at hverken HEN1 eller VINI er fortid i FURIA.

FURIA består lige nu af:

  • Brasilien arT
  • Brasilien VINI
  • Brasilien yuurih
  • Brasilien KSCERATO
  • Brasilien HEN1

#1(Med 4 svar)
23. november 2020 kl. 11:46
MrBlond
Stærkt synes det vil være synd hvis HEN1 kom væk han gør i hvertfald sit!💪🏻 Så se hvem den 6 spillere bliver.🤔
#2(Med 3 svar)
23. november 2020 kl. 12:43
Guldholmos
Håber de henter V$M, der hjælper til hos MIBR i øjeblikket. Han kan desværre for Furia og ham selv, ikke spille major/Valve-turneringer, men der kan de så spille med de “originale” fem. Synes han fortjener en chance for at spille på et godt hold, efter de gode takter han har vist for MIBR til de turneringer de har spillet i Europa, også selvom han har er VAC-banned account, fra da han var 13 år gammel.
#3(Med 1 svar)
23. november 2020 kl. 12:50
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
det er ikke et dårligt bud, men hans kontrakt skal jo så bare være så meget billigere, fordi han aldrig ville kunne være hans fulde talent værd. Damaged goods.
#4(Med 0 svar)
23. november 2020 kl. 15:33
MrBlond
Præcis, det skal man os tage i overvejelse. Desværre
#5(Med 0 svar)
23. november 2020 kl. 15:46
MrBlond
V$M Var jo altid den bedste os i Detona, hvor han altid fraggede for vildt os. Det bare synd med det VAC, det betyder jo noget for ham, Og de hold som er interesseret i ham på længere sigt. Han er os meget dygtig ku være et godt bud os faktisk.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.