Den brasilianske AWP-spiller, HEN1, kan meget vel være på vej ud af FURIA-holdkortet.

Medie: FURIA kigger andetsteds efter problemer med HEN1

På grund af problemer uden for serveren kan HEN1 meget vel være på vej ud af FURIA-holdet, til fordel for en yngre amerikansk AWP-spiller.

FURIA kan meget vel have en udskiftning på vej, da holdet eftersigende har planer om at skifte HEN1 ud med Triumph-spilleren junior.

Det erfarer medierne DBLTAP og Rush B Media.

Her kan medierne desuden berette, at ønsket om at udskifte HEN1 stammer fra problemer uden for serveren, og dermed er det altså ikke nødvendigvis AWP-spillerens præstationer i spillet, der ligger til grund for beslutningen.

Der har da også været op til flere skandaler, når man søger HEN1s navn frem. Den mest nævneværdige må dog være fra hans tid i Immortals, hvor spillerne kom for sent til finalen i DreamHack Open Montreal i 2017, hvorfor holdet måtte forfeite første map.

Herefter blev der desuden sendt trusler fra spilleren kNgV- mod FNS fra holdet CLG, da sidstnævnte jokede med, at Immortals-holdet var kommet for sent til turneringen fordi HEN1 og tvillingebroren LUCAS1 havde tømmermænd. Hele skandalen resulterede ikke blot i en bøde til de tre Immortals-spillere, men desuden en suspendering fra holdet til både LUCAS1 og HEN1.

Det er dog endnu uvist, om det er endnu en skandale fra HEN1s side, der er skyld i den forventede udskiftning på FURIA-holdkortet, men nu ser det altså ud til, at den 25-årige AWP-spiller står til at blive erstattet af den seks år yngre amerikaner junior.

HEN1 har været en del af FURIA-mandskabet i 14 måneder, og her er det blevet til en stabil top-10-placering i over seks måneder, samt en sejr i den nordamerikanske udgave af ESL Pro League Sæson 12.

junior, derimod, kommer fra Triumph-mandskabet, som endnu ikke har kæmpet sig op i top-30 på verdensranglisten. Til gengæld blev det for nylig til en 2-1-sejr over topholdet Liquid, som sendte Triumph-mandskabet direkte i finalen i den nordamerikanske udgave af IEM Beijing-Haidian, som spilles i dette øjeblik.

Hvis skiftet bliver en realitet, kommer FURIA fremover til at bestå af følgende:

  • Brasilien arT
  • Brasilien VINI
  • Brasilien yuurih
  • Brasilien KSCERATO
  • USA junior
     
  • Brasilien guerri (coach)
#1(Med 0 svar)
22. november 2020 kl. 23:01
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Så kan han vel skifte over til sin bror.
#2(Med 5 svar)
22. november 2020 kl. 23:37
FlaskeN
Nogen der kender noget til ham junior? :)
#3(Med 4 svar)
22. november 2020 kl. 23:49
Wasin
Han er rendyrket awp spiller. Lyn hurtig og rammer de fleste skud. Ser ham ikke som en combat-awper som kennys typen, nok mere den pålidelige type. Han leverer på et stabilt niveau og har også præsteret mod mange af de store hold i NA.

Jeg tror selv på han kan blive rigtig stor og jeg nævnte ham endda i går som en mulighed hos liquid f.eks. :)
#5(Med 0 svar)
23. november 2020 kl. 12:46
FlaskeN
Lyder faktisk spændende hvis de får ham på hold kortet!
Tak for opsummering! :D
#6(Med 2 svar)
23. november 2020 kl. 13:55
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Men kan han snakke Portugisisk? :D

Vi har alle hørt hvor elendige Brasilianere er til Engelsk :D
#7(Med 1 svar)
23. november 2020 kl. 15:16
Wasin
Det tvivler jeg trods alt stærkt. Jeg ved arT snakker flydende engelsk, og jeg tror det samme gør sig gældende for vini. Men det ville satme give nogle problemer, så er han nødt til altid at holde sites med en af de to og de ville skulle oversætte info fra ham/til ham :D
#9(Med 0 svar)
24. november 2020 kl. 12:55
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Tænker det bliver MIBR om igen hvor infoen sejler :D
#4(Med 0 svar)
23. november 2020 kl. 11:30
MrBlond
Ham Junior er os ret ild synes jeg, det jeg har set med ham i hvertfald. Ku være vildt nok! Synd med HEN1 er kæmpe fan af Furia, og HEN1 synes han altid har været en god awp spillere, og bare blevet bedre under FURIA’S vingerne, men er der problemer udenfor serveren er det sådan det er joo.🤷🏼‍♂️
#8(Med 0 svar)
24. november 2020 kl. 09:04
crisp
junior er da lidt god imo...


Kun en lille smule tho
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.