AcilioN vendte i oktober hjem til Copenhagen Flames efter lidt over et halvt år i MAD Lions (Foto: Copenhagen Flames)

To hold kæmper om vigtig førsteplads

Der venter noget af en afslutning på Elgiganten Ligaens grundspil for både Copenhagen Flames og AGF.

Grundspillet i Elgiganten Ligaen slutter i aften, og der er særligt én kamp, som er vigtig, for AGF og Copenhagen Flames jagter den vigtige førsteplads.

Vinderen af grundspillet kan nemlig se frem til en plads i DreamHack Open November, hvor der skal dystes om 629.000 kroner.

DreamHack Open er en stor turnering, og det vil være det største, tre af spillerne på holdet nogensinde har spillet i forhold til præmiepenge og prestige, siger AcilioN fra Copenhagen Flames.

Flames ligger lige nu nummer et med 48 point, men AGF er lige i hælene på københavnerne med 45 point.

Det er altså en enkelt sejr, der adskiller de to hold, og da de mødes i aften, kan det opgør meget vel gøre udfaldet for, hvem der slutter på førstepladsen i grundspillet.

For AGF er der intet andet end en sejr, der tæller, da et nederlag til Copenhagen Flames vil sende dem ud af kampen om pladsen til DreamHack.

Vi har lagt noget forberedelse i kampen, men ikke mere end vi typisk ville gøre. Copenhagen Flames har fordelen af hjemmebane i aften, så vi har garderet os så godt, som vi nu kan, siger FaagaN, der er coach i AGF.

I københavnerlejren har de heller ikke forberedt sig specielt på AGF, da der siden AcilioN vendte hjem i oktober er blevet fokuseret på alle de rettelser og ændringer, han kommer med.

Med førstepladsen på hånden inden aftenens kamp og en sejr i det første opgør, hvor de mødte AGF, har Copenhagen Flames alle muligheder for selv at afgøre det i aften.

Selv hvis Copenhagen Flames taber opgøret til AGF, kan de ende som etter, da det i tilfælde af pointlighed og uafgjort i indbyrdes kampe afgøres af rundeforskellen i alle ligaens kampe.

Det vil være en stor skuffelse at misse DreamHack ligegyldigt situationen. Vi ser os selv som et bedre hold end AGF, så at ende bag dem vil aldrig være tilfredsstillende. Nu er vi så i en god position i forhold til at tage førstepladsen og pladsen i DreamHack Open, så det er et mål, vi skal kunne indfri, erkender AcilioN.

Kampen mellem Copenhagen Flames og AGF spilles klokken 21:00 og kan ses på dust2tv.

#1(Med 1 svar)
16. november 2020 kl. 18:03
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Det kunne blive en e ormt spændende kamp hvor AGF har alt at vinde og Flames (vel) har alt at tabe.
#2(Med 0 svar)
16. november 2020 kl. 20:00
kREZ
Det kunne blive rigtig intens!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.