Kraghen: "Det vil være en skandale at give Alpha seks ud af seks mulige point"

Dust2.dk har fanget Kraghen fra MASONIC ovenpå en skuffende spillerunde i mandags.

Ovenpå mandagens spillerundes resultater har Dust2.dk fanget Kraghen fra MASONIC, der sætter ord på holdets tre nederlag, skuffelsen at misse slutspillet efter en super start og meget mere.

Hård dag på papiret

Den næstsidste spillerunde i Elgiganten Ligaen fandt sted i mandags, hvor MASONIC-mandskabet havde tre dueller på programmet.

blaqs tropper startede dagen hårdt ud med et nederlag til Copenhagen Flames, der blev forfulgt af to yderligere nederlag til Lyngby Vikings og Enable.

Jeg føler, at vi møder velforberedt op til dagens kampe. Vi vidste, hvem vi skulle op imod, og vi havde også en okay fornemmelse for, hvilke maps vi ville ende ud på, fortæller Kraghen til Dust2.dk og fortsætter: 

Samlet set var det en hård dag på papiret, men jeg føler, at vi kan være tilfredse med stadig at spille op mod holdende i toppen af tabellen.

Sigter efter overlevelse

MASONIC startede sæsonen perfekt ud med en topplacering i tabellen, men jo længere sæsonen skred frem, desto længere faldt de ned på tabellen.

Hvis man kigger med kortsigtede briller, vil det selvfølgelig være super ærgerligt ikke at nå slutspillet ovenpå den fantastiske start, vi havde.

Forventningerne før sæsonen var dog overlevelse, og alt efter det var kun bonus. Jeg er positivt overrasket over vores sæson, men selvfølgelig er det stadig øv ikke at nå slutspillet, når vi nu har ligget til det i det meste af sæsonen.

Efter de sidste par spillerunder er MASONIC dykket en del, og nu er målsætningen at slutte på en 9. plads eller bedre, mens en 10. plads må ses at være meget skuffende ovenpå deres super start på ligaen.

Målet for nu er at ende på 9. plads eller bedre, og det forventer jeg stærkt, at vi kan overholde. Rammer vi en 10. plads, må jeg se det som en skuffelse.

"Skandale at give Alpha seks ud af seks mulige point"

MASONIC-truppen var det første hold, der gav point til Alpha, og på mandag står de atter engang over for dem.

Skuffelsen må ikke gentages på mandag, da holdets to kampe, som er mod Aalborg Rebels og Alpha, er uhyre vigtig, idet en plads i slutspillet stadig er en realitet, mens de stadig er i farezonen for at rykke ned.

Jeg forventer og håber selvfølgelig på, at vi kan slippe afsted med to sejre på næste mandag. Så vidt, som jeg forstår det, burde slutspillet stadig være en realitet, men en masse ting skal gå til vores fordel, før at det er muligt. Slutspil eller ej, så skal vi fokusere på vores spil, og tage runderne én efter én, udtaler Kraghen og tilføjer:

Derudover vil det selvfølgelig være en skandale at give Alpha seks ud af seks mulige point.

Har niveauet til at spille med i den sjove ende 

Kraghen og kompagni fik prøvet kræfter af med nogle af Danmarks bedste, og de har også bevist, at de har niveuaet til at spille med, der hvor det er sjovt.

Vi har vist op til flere gange, at vi godt kan spille med, hvor det bliver sjovt. Vi har i løbet af sæsonen spillet nogle spændende og lærerige kampe og fornemmer nu, hvordan det er at spille i mod nogle af Danmarks top 10.

For Kraghens vedkommende blev denne sæson mere eller mindre brugt som smagsprøve, hvorefter målet for næste sæson helt klart er en plads i slutspillet.

Med dette sagt tror jeg, at næste sæson bliver endnu mere spændende fra vores vedkommende. Nu har vi ligesom fået en smagsprøve af, hvordan det er at spille i Danmarks bedste liga, og så må vi møde endnu mere velforberedt op til næste sæson, så er jeg sikker på, at det nok bliver sjovt. Målet for næste sæson er helt klart slutspil.

"Det er først nu, at det bliver interessant"

MASONIC og Kraghen bragede ind på en 11. plads på Elgiganten Top 15 Gamer efter deres suveræne sæsonstart, og den 18-årige rifler er ikke i tvivl om, at det sjove først begynder for dem nu.

I forhold til Elgiganten Top 15 Gamer, synes jeg, at vi ligger godt, hvor vi er nu. Får vi hævet vores bundniveau, og tilføjet mere til vores maps, er jeg sikker på, at vi med tiden kan climbe top 15, og blive set som endnu et etableret hold på den danske scene.

Jeg synes i hvert fald, at folk skal holde øje med os. Det er først nu her, at det bliver interessant.

MASONIC-holdkortet består af:

  • Danmark Kraghen
  • Danmark brzer
  • Danmark blaq
  • Danmark Qu1sten
  • Danmark Altekz
  • Danmark Stealth

På mandag har holdet deres sidste to kampe i grundspillet, hvor de støder sammen med henholdsvis Aalborg Rebels og Alpha.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.