raalz skiftede til Lyngby Vikings i juni i år (Foto: Lyngby Vikings)

"Skuffende hvis vi ikke vinder ligaen"

Lyngby Vikings ligger lige nu nummer tre i Elgiganten Ligaen, men det danske CS:GO-hold forventer at slutte øverst på skamlen, når finalen er spillet sidst i november.

Lyngby Vikings var slet ikke tilfredse med præstationen i slutspillet i sidste sæson, og derfor er CS:GO-holdet fast besluttet på at vinde Elgiganten Ligaen i denne sæson.

Holdet ligger side om side med Copenhagen Flames og AGF i toppen af tabellen og er så godt som sikret en plads i slutspillet, hvor de seks bedste hold dyster om titlen.

Det er super tæt lige nu, men vi har sat som målsætning og prioritet, at vi gerne ser os selv stå som det vindende hold, når finalen er spillet, fortæller raalz fra Lyngby Vikings.

Med det sagt, er det nogle skarpe hold, vi er oppe imod - som også har set stærke ud på det seneste, men det skal ikke skræmme os. Efter et skuffende slutspil i sidste sæson vil vi denne gang bevise, at vi hører til helt i toppen, og det vil vi gøre ved at vinde det hele.

Lyngby Vikings var inden sæsonen en af de fire favoritter til at løfte pokalen, men eksperter spåede en meget tæt og hård kamp mellem de hold, der også tæller AGF, Copenhagen Flames og Tricked. 

På trods af den hårde og tætte kamp er der store armbevægelser i Lyngby-lejren, for raalz bliver skuffet, hvis Lyngby Vikings ikke vinder ligaen.

Det vil være skuffende ikke at vinde ligaen, da vi som sagt har sat det at vinde ligaen som målsætning. Så det vil selvfølgelig være en skuffelse ikke at kunne gøre dette til en realitet, siger den 25-årige dansker. 

Lyngby Vikings forventer selv, at AGF og Copenhagen Flames bliver holdets førsteudfordrere, men Tricked er ikke blandt holdene, som Lyngby-mandskabet frygter mest.

Jeg ser Copenhagen Flames og AGF, som vores største konkurrenter, og jeg regner med, at det vil være dem, som vi skal kæmpe om førstepladsen med.

Lyngby Vikings er rangeret som Danmarks syvendebedste hold, mens AGF og Copenhagen Flames ligger henholdsvis nummer seks og otte på ranglisten.

Lyngby Vikings består af:

  • Danmark raalz
  • Danmark Twinx
  • Danmark Maccen
  • Danmark birdfromsky
  • Danmark Cabbi
#1(Med 1 svar)
6. november 2020 kl. 14:15
mamas
Det er der vel ikke noget at sige til. Flames, AGF, Lyngby og Tricked burde alle være skuffede hvis ikke de vinder ligaen
#2(Med 0 svar)
6. november 2020 kl. 14:38
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Enig!
#3(Med 0 svar)
6. november 2020 kl. 15:56
Basso
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Held og lykke :>
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.