Trods oprykning siger Madsport Esport farvel til to spillere: "Jeg har mistet gnisten"

En af oprykkerne fra 2. Division, Madsport, siger farvel til to af deres spillere, til trods for deres forrygende sæson, hvor de gik ubesejret igennem.

I onsdags blev Madsport Esport 2.000 kroner rigere, idet 2. divisionsholdet sikrede sig oprykning til den næstbedste række i Danmark, 1. Division.

Madsport-mandskabet havde en forrygende sæson, hvor det ikek blev til et eneste nederlag på 18 kampe, hvilket sikrede dem direkte opryking. Dette var dog ikke nok til at holde på to af spillerne, og i den forbindelse har Dust2.dk kontaktet holdets IGL, Carlsonnnnn.

Forventningen blev til virkelighed

Forinden sæsonstarten havde Madsport og Carlsonnnnn en klar forventning om at spille blandt toppen og dermed rykke op i 1. Division.

Madsports nu tidligere IGL erkender dog også, at holdet har fået en smule modstand, men grundet deres massive arbejde forud for sæsonen, så har de været det bedre hold, når det gældte.

Vi havde forventet at ende i toppen af ligaen, og vi sigtede stærkt efter at kunne rykke op i 1. Division. Vi havde forventet at få modstand, og det har vi også fået, men vi har lagt så meget arbejde i det forud sæsonen, samt under sæsonen, hvilket har gjort, at vi har kunne lukke alle kampe, selvom vi har startet mange ud med at komme rimelig stort bagud. 

MAFFEL var en af holdene, man frygtede, da sæsonen blev skudt i gang, men Carlsonnnn var dog ikke i tvivl om, at de ville slå dem næsten hver dag i ugen.

Jeg kender Sev og Damkilde, som spillede for MAFFEL, så jeg kendte godt til deres potentiale, og vidste vi ville få nogle tætte kampe mod dem, dog har jeg aldrig været i tvivl om, at vi ville kunne slå dem seks ud af syv dage på ugen. 

"Jeg har mistet gnisten"

Trods den fantastiske oprykning så bliver Madsport Esport to spillere fattigere i den kommende sæson, idet AnkjaerL skifter til et ESEA Advanced-mandskab, mens Carlsonnnn har valgt at tage en pause fra CS.

Valget kommer på baggrund af, at den 21-årige GL har mistet gnisten, og han har derfor valgt at prioritere studiet over CS i den nærmeste fremtid.

Efter Dust2-sæsonen tilslutter AnkjaerL sig “jerseyboys”, som pt. spiller ESEA Advanced, hvor han igen skal spille med vores tidligere AWPer RalleR, som blev bænket forud for Dust2-sæsonen. 

Jeg stopper efter denne sæson med hold-CS på ubestemt tid, da jeg har mistet gnisten for at skulle spille, når man “skal”, istedet for når man vil. Det vil give mig mere tid til at fokusere på mit studie, hvilket jeg har valgt at prioritere. Nu må tiden vise, hvornår jeg kommer tilbage igen. 

Tror på ex-holdkammeraterne

Når den næste sæson af 1. Divsion skydes i gang, så er Carlsonnnn ikke i tvivl om, at de fem spillere, der vil præsentere Madsport Esport, kommer til at overraske og ligge placeret i den sjove ende af tabellen.

Efter en sejr mod Jyderup Enigma sikrede vi direkte oprykning til 1. Division, hvilket vi selvfølgelig er meget glade for. Jeg tror og håber på, at de tre resterende spillere på holdet - Jipsi, H3ZZ & Pace - finder en ny IGL og en rifler til at erstatte AnkjaerL og jeg.

Den core på tre, der bliver under Madsport, som skal spille 1. Division, er jeg sikker på kan ende i den gode ende af tabellen, forudsat de finder to skarpe erstatninger - En top 5 placering i slutningen af gruppespillet, ville slet ikke overraske mig.

Madsports officielle startfemmer består af:

  • Danmark Jipsi
  • Danmark pace
  • Danmark H3ZZ

I den næste sæson af 1. Division vil Madsport Esport være at finde på deltagerlisten.

#1(Med 1 svar)
31. oktober 2020 kl. 13:35
KongenBob
Sølv Sæsonkort Sæson 18
GL Carle og Ankjaer. Vanvittig præstation hele sæsonen fra alle fem spillere.

Det bliver spændene at se, hvem der bliver samlet op til den her vanvittige core
#2(Med 0 svar)
31. oktober 2020 kl. 13:43
Char0n
Guld Sæsonkort Sæson 18
Ja det er fuldt ud velfortjent den her sæson, nu må vi se hvem vores pickup bliver, vi har nogle gode spillere i tankerne. :D

Carle og Ankjaer vi sgu blive savnet på coren, men vi er sikre på de nok skal komme godt igennem det hele, uanset hvilke veje de tager i livet. :)
#3(Med 0 svar)
31. oktober 2020 kl. 14:53
Luffe-
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Fair at sige man ikke rigtigt gider mere og så stoppe på en succes.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.