brzer: "Nogle hold har vist interesse i vores spillere"

Dust2.dk har fanget brzer, som sætter ord på MASONICs udvikling, tilføjelserne af Stealth og Altekz, holdets dårlige spilledag og mere.

Efterfulgt af MASONICs skuffende spilledag i mandags, har Dust2.dk fanget MASONICs AWPer, brzer, for at høre mere om den skuffende dag på serveren, holdets udvikling, tilføjelserne på holdkortet og meget mere.

Starten på eventyret med blaq

Tilbage i december sidste år blev Campus Vejle * Spar Nord en spiller fattigere, da holdets mest erfarne spiller, vester, valgte at smutte til fordel for tmL og kompagni

Det skabte et tomrum hos Campus-mandskabet som med tiden blev udfyldt af blaq, der gerne ville prøve kræfter af med gymnasieeleverne.

Fremtiden var rimelig usikker, efter Mads (red. vester) smuttede til fordel for tmL og kompagni. Vi satte os ned og lavede en liste over forskellige IGLs, som vi vidste, vi kunne udvikle os under, udtaler brzer og fortsætter:

sycrone, som var vores coach på daværende tidspunkt, havde spurgt blaq for os, da ingen af os havde kontakt til ham. Da vi fandt ud af, at blaq var interesseret, var vi alle enige om, at vi ikke gad spille med nogen andre end ham.

Holdets første test var GGW i januar, hvor holdet deltog uden nogen træning op til turneringen. Her formået drengene trods alt at hive nogle udmærket resultater i hus, da man blandt andet besejrede Odense Esport.

Vi havde en meget svingende start på holdet. Vi tog til GGW nærmest uden nogen træning, og vi slår så det gamle Odense Esport med zyp og nogle flere rutinerede spillere i gruppespillet.

Efter turneringen blev brzer og resten af kompagni enige med blaq om at fortsætte projektet for at se, hvor langt det trækker.

Holdet har siden da indtaget en 11. plads på Elgiganten Top 15 Gamer, og mandskabet ligger blandt toppen i Elgiganten Ligaen, der har hold som AGF, Flames og Tricked på deltagerlisten.

Efter vi kommer hjem fra GGW, beslutter vi os mere eller mindre at prøve at spille sammen, og prøve at give den alt, hvad den kunne trække, og se om det kunne bære frugt, hvilket det åbenlyst har gjort.

Søgen efter den perfekte femte mand

Der gik dog ikke særlig lang tid, inden Niemann blev smidt på porten, da man efter et tidligt exit i ESEA Open-slutspillet opdagede, at man manglede en spiller, der kunne tage styring og initativ.

Det skabte mulighed for Stealth, der tidligere gik på Ølgod Efterskole. Efter et par måneder på holdet valgte den unge spiller at tage et skridt tilbage, hvilket lavede plads til Altekz, som blev hentet ind fra Atlando.

Vi satsede meget på at ramme ESEA Advanced i forrige sæson, hvor vi laver et relativt hurtigt exit i slutspillet. Der gik det op for alle, at vi manglede én, der kunne tage styring og initiativ.

blaq og jeg er dog gået over i mid-round/calling, og vi har fået Altekz ind, som er en rigtigt god anker, hvilket vi havde brug for, da Qu1sten har fået en masse nye positioner, som han lige skal vænne sig til.

Twitter-opslag gav bagslag

Forinden mandagens kampe i Elgiganten Ligaen varmede brzer op på Twitter med et lidt krydret Tweet, der endte med at give bagslag.

Den 18-årige AWPer fortæller over for Dust2.dk, at man 20 minutter inden dagens første kamp fik at, at Altekz ikke kunne stille op, selvfølgelig havde en effekt på dagens resultat.

Jeg sætter et kæmpe pres på mig inden kampene, hvilket jeg trives virkelig godt i. Stemning har været lidt off på det seneste, så vi havde brug for noget hype på kanalen.

20 minutter inden kamp har Altekz fået en god omgang migræne, så vi bliver nødt til at spille med Stealth, hvilket resulterede i, at stemningen er lidt underlig på daværende tidspunkt. Det ender med at backfire totalt, og vi spiller ikke, som vi plejer; alting går faktisk bare galt mildt sagt. 

Holdets fremtid ude og inde for serveren

MASONIC og brzer har gennem de sidste par måneder overrasket en del med deres flotte resultater. Det er også noget, der har medført mere interesse i spillerne.

Ifølge brzer har man i tankerne at holde sammen på holdet, indtil én spiller får et tilbud, man ikke kan afslå.

Jeg mener sagtens, vi kan spille med i Danmarks subtop uden problemer. Vi har alle talentet og vigtigst af alt mindsettet for at blive ved med at lære af alle kampe, vi får spillet sammen som hold. Vi prøver så godt som muligt at holde sammen på holdet, indtil én får et tilbud, som de bare ikke kan sige nej til.

AWPeren afslører også over for Dust2.dk, at der har været interesse i spillerne, men det intet 'seriøst' har været.

Nogen hold har vist interesse i vores spillere, men intet “seriøst” tilbud har været på bordet, så det er aldrig rigtigt blevet til noget.

Grundet mandagens resultater indtager MASONIC en 6. plads i slutspillet, men man forventer fortsat at ramme slutspillet og nå semfinalerne.

Vi forventer 100% at gå i slutspillet; alt andet ville være en skuffelse med vores start, og jeg er helt sikker på, at vi kan gå i semifinalerne. Jeg ser AGF vinde Elgiganten ligaen, da det er dem, som har spillet længst sammen som hold, og en spiller som TMB kan virkelig dominere i sådan nogle kampe.

MASONIC består af:

  • Danmark kraghen
  • Danmark brzer
  • Danmark blaq
  • Danmark Qu1sten
  • Danmark Altekz
  • Danmark Stealth

På mandag har MASONIC tre kampe på programmet. Først står den på Tricked, mens holdet efterfølgende har kampe mod Sørby Flames og Atlando på menuen.

#1(Med 0 svar)
23. oktober 2020 kl. 10:52
sycrone
Major deltager
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
mousesports
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Kæmpe stor fan af deres projekt, hele vejen rundt.

Held og lykke fremover mates, minus når vi mødes mandag ;-)
#2(Med 0 svar)
23. oktober 2020 kl. 12:34
LeffeN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Held og lykke! I er alle sammen nogle fantastiske gutter.
#3(Med 0 svar)
23. oktober 2020 kl. 12:47
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg synes sgu det er fedt, at du står ved dit tweet, og det er det eneste rigtige at gøre. Det gør ikke noget at stikke lidt ud, for scenen kan til tider godt blive for leverpostejsagtig med spillere der bænker sig selv af personlige årsager.

Jeg håber I når slutspillet med den flotte start I fik - også selvom min prediction kommer til at se dum ud, men det er sgu kun fedt, at holdene kan overraske!
#4(Med 0 svar)
23. oktober 2020 kl. 15:35
Preben
Sådan et tweet bringer kun ekstra lir til en liga, der ikke er særligt liret i forvejen.

Well done!
#5(Med 0 svar)
23. oktober 2020 kl. 17:11
Sonny
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Man kan sige meget om at lave sådan et tweet, men hvis ingen lavede sådan noget, ville scenen bare være røv kedelig. Cool historie holdet har og er imponeret over hvor langt de er nået. Nu ved jeg ikke hvor lang tid deres coach DanielR har været sammen med holdet, men ville nok også give ham lidt credit.

Held og lykke boys.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.